- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Herkes hasta etrafımdaki o da çok geriyor beni bebeğime bulaştıracaklar diyebirşey söylesen suratlar 10 karış oluyor ben miyim lohusa onlar mı belli değil...evet kokusu bakışları güzel yüzü herşeyi unutturuyor...bebekleriniz kaç saat uyuyor günde biz 12 günlük olduk mesela bugün 4 saat uyudu aralıksız...
Demek ki canımm zor bir süreç :) Allah yardımcımız olsun. Oğlum kaka yapınca resmen göbek atıyorum evdeanladm cnm dun gece hafiften boyle bisey yasadik demekki bu yuzdenmis :)
Rica ederim :) internette yalancı kabızlık deyince çıkıyor bende şans eseri öğrendim :)Ben de kızımın sıkıntısı ne acaba diyordum kaka normal ama çıkaramıyor gibi saatlerce sıkıntısını taşıyordu. Bilgi için teşekkürler:)
Malesef herkes anlayissiz canim. Ben nezle oldum yavruma bulasmasin diye maskeyle geziyorum evde. Millet umrunda degil. Cok ozluyorlarmis da gunde kirk kere geliyorlar. Ustler baslar da cikmiyor. Eller zaten yikanmiyor. Bugun acayip doluyum. Sinirlerim kaldirmiyor artik.
Yok anne sütü alan bebeklerin kakası ek gıdaya başlayana kadar cıvık olurmuş canım. Kaka cıvık ama Bebek zor yapıyor. Önceleri benim oğlum her emmede kaka yapardı şimdi gün içinde çok az gazla yapıyor geceye kadar ağlıyor gece hepsini birden yapıyor.19 gunluk bebegimin kakasi hala civik, bu hftalarda kakasi kati olmayami baslayacak yani dogrumu anladim?
Aynen öyle sigara kokuyorlar leş gibi özledik geldik bir de uyuyan çocuğu mıncıklama uyandırmalar...kimsenin kucağına vermiyorum bende...insanın yavrusu söz konusu olunca kimseyi gözü görmüyormuş anladım...bende çok doluyum az önce oturdum ağladım sürekli gelen giden lavaboya gidemiyorum korkuma ben odadan çıktığımda çocuğu kapışıyorlar resmen...aynen öyle ben çocuğumu öpmedim bile daha...ne zormuş lohusalık...
Ayyy bir de bana sorun eşimle sürekli kavga halindeyim görümcemin şımarık yaramaz kızı yüzünden. Geçen gün kızımın suratına öksürdü aklım çıktı resmen ben emzirirken yatakta ayağa kalkıp izlemeye çalışıyor geçen gün üzerimize düşecekti. Çocuğa bir tek ben kızıyorum, bağırıyorum anası yapma diyor kısık sesle çekiliyorMalesef herkes anlayissiz canim. Ben nezle oldum yavruma bulasmasin diye maskeyle geziyorum evde. Millet umrunda degil. Cok ozluyorlarmis da gunde kirk kere geliyorlar. Ustler baslar da cikmiyor. Eller zaten yikanmiyor. Bugun acayip doluyum. Sinirlerim kaldirmiyor artik.
Herkes hasta etrafımdaki o da çok geriyor beni bebeğime bulaştıracaklar diyebirşey söylesen suratlar 10 karış oluyor ben miyim lohusa onlar mı belli değil...evet kokusu bakışları güzel yüzü herşeyi unutturuyor...bebekleriniz kaç saat uyuyor günde biz 12 günlük olduk mesela bugün 4 saat uyudu aralıksız...
Aynen öyle sigara kokuyorlar leş gibi özledik geldik bir de uyuyan çocuğu mıncıklama uyandırmalar...kimsenin kucağına vermiyorum bende...insanın yavrusu söz konusu olunca kimseyi gözü görmüyormuş anladım...bende çok doluyum az önce oturdum ağladım sürekli gelen giden lavaboya gidemiyorum korkuma ben odadan çıktığımda çocuğu kapışıyorlar resmen...aynen öyle ben çocuğumu öpmedim bile daha...ne zormuş lohusalık...
Yok anne sütü alan bebeklerin kakası ek gıdaya başlayana kadar cıvık olurmuş canım. Kaka cıvık ama Bebek zor yapıyor. Önceleri benim oğlum her emmede kaka yapardı şimdi gün içinde çok az gazla yapıyor geceye kadar ağlıyor gece hepsini birden yapıyor.
Ayyy bir de bana sorun eşimle sürekli kavga halindeyim görümcemin şımarık yaramaz kızı yüzünden. Geçen gün kızımın suratına öksürdü aklım çıktı resmen ben emzirirken yatakta ayağa kalkıp izlemeye çalışıyor geçen gün üzerimize düşecekti. Çocuğa bir tek ben kızıyorum, bağırıyorum anası yapma diyor kısık sesle çekiliyorkaynanama ve eşime dedim o çocuğu istemiyorum kızımın yanında diye kv saçmalamaya başladı eşim de sesini çıkarmıyor. Yakındır fena patlayıp yakıcam tüm gemileri kızımı da görüştürmicem kendim de görüşmicem eşimin tarafıyla.
Ben de iki lohusagimdanda bişey anlamadım. Lohusa diye özen gösterilenler, nazı çekilenler hikayeden ibaret galiba. Herkes hassas, herkes benden lohusa, kimseye bişey denmiyorHerkes hasta etrafımdaki o da çok geriyor beni bebeğime bulaştıracaklar diyebirşey söylesen suratlar 10 karış oluyor ben miyim lohusa onlar mı belli değil...evet kokusu bakışları güzel yüzü herşeyi unutturuyor...bebekleriniz kaç saat uyuyor günde biz 12 günlük olduk mesela bugün 4 saat uyudu aralıksız...
Sanci si icin ne yapıyorsunuz peki canımCanım Bebek kakasını normal katılıkta yapıyor ama geç yapıyor. Bu da sindirim sistemi Yen'i geliştiği içinmiş. Yapması gerektiği an yapmadığı için de sancı oluyor ağlıyor sürekli
Canım bende 7 gün önce Doğum yaptım. Doktorumuz göbek düşmeden yıkamayın dedi. Çok gerekirse poposunu saçını yıkatabilirsiniz dedi. Göbeği için bişi vermedi doktor
ek gıdaya başlayınca katılaşıyormuş canım. Sadece anne sütü alan bebeklerin kakası sulu ve sarı olurmuş.Bizim her bezimiz kakali canim ama kati degil civik.zamanla katilasacak sanirim
Kimyon suyu veriyorum ben canımSanci si icin ne yapıyorsunuz peki canım
Zaten eşime patlıyorum bende sürekliHayirlisiyla atlatsaydik su kirkimizi. Sinirlerim iyice bozulacak yoksa. Esim diyor suanda hissettigin dusundugun hicbirsey gercek degil. Dogru mu acaba. Lohusa olduğumuz icin mi abartiyoruz. Bana hic oyle gelmiyor
Neden uyuyor kızım bu kadar acabaBiz 19 gunluguz araliksiz uyumamiz en fazla 2 saat.
Benim kızım da gece uyanmıyor genellikle ben kaldırıyorum. Zorla emiyor 5-10 dk sonra ağzını açmıyor. Ben de bırakıyorum. Bu aralar ıkınmasına uyanıp emziriyorum kuzumu. Hatta bir kere alarmlarımı duymamışım kızım da hiç ağlamadı da ıkırdanmadı da sanırım 5 saat falan uyumuşuz sonra bir şekilde uyanmıştım ama kızım hala uyuyordu.Zaten eşime patlıyorum bende süreklibelki de doğru ama lohusalıkta aynı zamanda insanın içine attıkları çıkarmış meydana...sadece düşünceli davranmalarını istiyoruz insanların bu kadar...
Neden uyuyor kızım bu kadar acabasonunda uyandırıp emzirdim...sarılık riskini de atlattık aslında ama...
Ben sürekli uyumak istiyorum çocuk uyuyunca hemen bende yatıyorum. Sizde de varmı böyle durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?