- 1 Ekim 2013
- 8.093
- 16.577
- 448
- 34
Canım bende 7 gün önce Doğum yaptım. Doktorumuz göbek düşmeden yıkamayın dedi. Çok gerekirse poposunu saçını yıkatabilirsiniz dedi. Göbeği için bişi vermedi doktorMerhaba sevgili anneler bnde bebegimi sekiz gun once kucagima aldim bebegimin gobegi hala dusmedi sizler dusmeden yikamismiydiniz ve gobegine alkollü solusyon vermismiydi dr bn bisi surmedim bir de bebegimin gozu capaklandi sari akinti oluyo bole bisi yasayan varmi
B Beyaz Kamelyamrveee28 benim oğlan da meme istiyor sürekli. Zaten sütüm az şimdilik önce iki göğsü emziriyorum oda dinlene dinlene emiyor nerden baksanız 50 dakika sürüyor iki göğüs bide üstüne 60 cc mama alıyor. Normalde doyuyor ama uykuya geçmek için meme istiyor. Ben emzik verdim emzikle kucağımda sallayarak uyutuyorum memeye bu kadar alışmasın diye bazen çıldırıyor o zaman yine de mecbur memede uyutuyorum. Bugün bi ara hiç sesi çıkmadı bide ne göreyim eldiveni çıkartmış baş parmağında ağzına sokmuş çok cok cok nasıl emiyor :))) resmen çocuk et emmek istiyor :)) birde evde ablamız var oğlan uyudukça kızımla ilgileniyorum bakalım şimdilik idare ediyoruz da ilerleyen günler nasıl olur. Bizde biraz da gaz sıkıntısı var doktor damla verdi bugün deneyeceğim bakalım
cnm bu kremı receteyle mı aldın bana meme kremlerının receteyle verılmedıgı soylendı esımde eczaneden almak ıcın sormus 60 tl demısler pahalı geldı sen ne kdra aldınCanım 3 gün ağladım kan içti resmen yavrum ağlaya ağlaya gittim hastaneye doktor garmastan diye bir krem verdi benim şifam oldu şükürler olsun...
canimmm inan cok sevindim senin adina :)Sonuclarimiz negatif çıktı çok şükürpazar günü 2660 tı oğlum bugün 2900 çıktı. Sutum yetiyo zannediyordum meğer doymuyormus yavrum.mama verdim her emzirmeden sonra toparladi. Karaciğer enzim degerlerine 1 ay sonra tekrar bakcaz.Hidronefroz için de kontrol altında tutalım şimdilik ciddi bi durum yok dedi.3 gündür yemeden içmeden kesilmiştim çok şükür korktuğum gibi olmadı.
Rabbim hepimizin cocuklarina sida versin bizleri onlarla sinamasin.
yalanci kabizlik nasil birsey cnm .. biraz bilgilendirimisinBizim 3. Haftadan Sonra yalancı kabızlık başladı. İnşallah sizin olmaz canım. 3. Haftadan Sonra normal bir durummuş ve iki üç hafta sürüyormuş.
anladım tatlım inşallah geçer kısa zamanda ki geçecektir de en fazla2-3 gün daha dikkat etmen gerekir.
B Beyaz Kamelyamrveee28 benim oğlan da meme istiyor sürekli. Zaten sütüm az şimdilik önce iki göğsü emziriyorum oda dinlene dinlene emiyor nerden baksanız 50 dakika sürüyor iki göğüs bide üstüne 60 cc mama alıyor. Normalde doyuyor ama uykuya geçmek için meme istiyor. Ben emzik verdim emzikle kucağımda sallayarak uyutuyorum memeye bu kadar alışmasın diye bazen çıldırıyor o zaman yine de mecbur memede uyutuyorum. Bugün bi ara hiç sesi çıkmadı bide ne göreyim eldiveni çıkartmış baş parmağında ağzına sokmuş çok cok cok nasıl emiyor :))) resmen çocuk et emmek istiyor :)) birde evde ablamız var oğlan uyudukça kızımla ilgileniyorum bakalım şimdilik idare ediyoruz da ilerleyen günler nasıl olur. Bizde biraz da gaz sıkıntısı var doktor damla verdi bugün deneyeceğim bakalım
Sonuclarimiz negatif çıktı çok şükürpazar günü 2660 tı oğlum bugün 2900 çıktı. Sutum yetiyo zannediyordum meğer doymuyormus yavrum.mama verdim her emzirmeden sonra toparladi. Karaciğer enzim degerlerine 1 ay sonra tekrar bakcaz.Hidronefroz için de kontrol altında tutalım şimdilik ciddi bi durum yok dedi.3 gündür yemeden içmeden kesilmiştim çok şükür korktuğum gibi olmadı.
Rabbim hepimizin cocuklarina sida versin bizleri onlarla sinamasin.
cnm bu kremı receteyle mı aldın bana meme kremlerının receteyle verılmedıgı soylendı esımde eczaneden almak ıcın sormus 60 tl demısler pahalı geldı sen ne kdra aldın
Canım Bebek kakasını normal katılıkta yapıyor ama geç yapıyor. Bu da sindirim sistemi Yen'i geliştiği içinmiş. Yapması gerektiği an yapmadığı için de sancı oluyor ağlıyor sürekliyalanci kabizlik nasil birsey cnm .. biraz bilgilendirimisin
anladm cnm dun gece hafiften boyle bisey yasadik demekki bu yuzdenmis :)Canım Bebek kakasını normal katılıkta yapıyor ama geç yapıyor. Bu da sindirim sistemi Yen'i geliştiği içinmiş. Yapması gerektiği an yapmadığı için de sancı oluyor ağlıyor sürekli
Aman yarabbim. Hepsi ayni model :)
Gaz problemi bizde de basladi. Simdilik ben anason cayi demleyip iciyorum. Damlalar ise yariyor mu bilemedim. Kullanirsan bize de bilgi ver olur mu :)
canım 3 ayı atlatınca bebekler sakinleşmeye başlıyor hiç canını sıkma pozitif ol. Benim kız 8 de kreşe gidiyor 1 de geliyor annemdeyim şimdilik gelince onu uyutuyorum uyanınca fırsat bulduğum her an onunla ilgileniyorum akşam da komşunun çocukları alıp götürüyor oynamaya derken günler bitiyor :) kendi evimize geçince biraz daha zorlanacağız kesin ama olsun kokusu varya kokusu allahım herşeye bedelAllah yardımcın olsun ben bir tane nereye koşturacağımı şaşırıyorum o uyuduğunda bende biraz güzümü kapatmaya çalışıyorum bir tane daha olsa ne yapardım bilmiyorum
Pudranın çok sağlıklı bir şey olmadığını söylüyorlar canım nişasta da aynı görevi görür bence hem de organikInsallah canim.bi arkadasla konustum o da pudra suruyormus doktoru soylemis kuru kalmasi icin. Gecmezse pudra deneyeyim diyorum
Ben de kızımın sıkıntısı ne acaba diyordum kaka normal ama çıkaramıyor gibi saatlerce sıkıntısını taşıyordu. Bilgi için teşekkürler:)Canım Bebek kakasını normal katılıkta yapıyor ama geç yapıyor. Bu da sindirim sistemi Yen'i geliştiği içinmiş. Yapması gerektiği an yapmadığı için de sancı oluyor ağlıyor sürekli
Canım Bebek kakasını normal katılıkta yapıyor ama geç yapıyor. Bu da sindirim sistemi Yen'i geliştiği içinmiş. Yapması gerektiği an yapmadığı için de sancı oluyor ağlıyor sürekli
Pudranın çok sağlıklı bir şey olmadığını söylüyorlar canım nişasta da aynı görevi görür bence hem de organik
Bugün 35 günlük kızım. Meme ağzından çıkmıyordu. Bir haftadır biraz daha iyi gibi. Kendi evime geldim. Yalnızken iki çocuk çok zor oluyor.Napicaz bilmiyorum. Benim gogusler de param parca. Annem gordu dun bu ne hal diyor. Napim ki. Allah yardimcimiz olsun canim.
canım 3 ayı atlatınca bebekler sakinleşmeye başlıyor hiç canını sıkma pozitif ol. Benim kız 8 de kreşe gidiyor 1 de geliyor annemdeyim şimdilik gelince onu uyutuyorum uyanınca fırsat bulduğum her an onunla ilgileniyorum akşam da komşunun çocukları alıp götürüyor oynamaya derken günler bitiyor :) kendi evimize geçince biraz daha zorlanacağız kesin ama olsun kokusu varya kokusu allahım herşeye bedel
Bugün 35 günlük kızım. Meme ağzından çıkmıyordu. Bir haftadır biraz daha iyi gibi. Kendi evime geldim. Yalnızken iki çocuk çok zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?