Bizde de durum aynı canım. Gaz sancısı olmasa ya uyuyor ya da tatlı tatlı etrafa bakınıyor dinliyor. Emerken bile memeden ayrılıp ıkınıyor bazen
İnşallah en kısa zamanda geçer artık da kuzularımız keyiflenir biz de tadını çıkarırız miniklerimizin keyifli anlarının.Aynen canim o sanci girdimi yavrum kendinden geciyor kizariyor ikiniyor ciglik atiyor terliyor.memedeyse birakiyor Allahim insallah hemen atlatmalarini nasip etsin
İnşallah en kısa zamanda geçer artık da kuzularımız keyiflenir biz de tadını çıkarırız miniklerimizin keyifli anlarının.
Bepanthol falan sür istersen canım ya da varsa gül suyu da iyi geliyor. Benim de iki gündür kasıklarım ağrıyor regl sancısının baya hafifi şaşırdım acaba ne zaman regl olmaya başlayacağız biz biliyor musun?Amin canim insallah. Birde dun benim sezeryan dikisleri pisik gibi olmus hafiften, terleyince nemli kaldi sanirim. Onun icinde ne yapsam.bilemedim
Ay hepsi aynı galiba yaaBizde de durum aynı canım. Gaz sancısı olmasa ya uyuyor ya da tatlı tatlı etrafa bakınıyor dinliyor. Emerken bile memeden ayrılıp ıkınıyor bazen
Canım her bebekte oluyormuş şanslıysak 3.ayda geçermiş. İnşallah öyle olur daha da kısa zamanda atlatırız bu sıkıntıyı.Ay hepsi aynı galiba yaane zaman geçerki acaba bunlar çok üzülüyorum ben de (
Bepanthol falan sür istersen canım ya da varsa gül suyu da iyi geliyor. Benim de iki gündür kasıklarım ağrıyor regl sancısının baya hafifi şaşırdım acaba ne zaman regl olmaya başlayacağız biz biliyor musun?
Benimki de o günlerde bitmişti canım sonrasında yine 28 günde bir ise yakın benim reglim. Anladım canım dikkat et madem sürekli kurula umarım geçer hemen. Dikişin mi var yapıştırma mı?Canim ben sezeryan olali 18 gun oldu kanamam hala devam ediyor. Ne zaman kanama biterde adet oluruz bilmiyorum. Dr.um bepanthol ya da baticok onermiyor. Havalandir ve nemli kalmasin dedi birde antibiyotik verdi.kilo olunca illa pisik oluyor maalesef
anne sutuyle niye bebeği zehirleyesin ?ben anlamadim. keşke mama vermeseydin.senin sütün yaramayackta inek sütünden yapılan mama mı yarayacak.biz bugün tam 40 günlük olduk. bir kere bile mama vermedim.kilo meselesine gelince zayif olsun saglkli olsun. ek gidaya gecince cok daha guzel kilo alirlar.benm dr ayda 500 gr bile alsa yine yetrlidr annesütü demişti. cok mantkli.aynen devam.☺Canım çok çok geçmiş olsun rabbim acil sifasini versin inşallah.
Benim oglumun da karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Galaktozemi ihtimali var yarın belli olacak.Kilo alamadi diye mamayi dayadik şimdi mamasiz uyumuyor hep huzursuz aglayarak uyanıyor uzun uyuyamiyor.İnşallah çıkmaz o hastalık ama çıkarsa da şu an oğlumu zehirliyor gibiyim mama ve anne sutuyle
Memede uyuyordu doymadan uyuyormus meğer. Küçük doğdu zaten bebeğim. Hastanedeki kilo kaybı da fazlaydı sarılık olmasın diye mama vermişlerdi. Hastaneden sonra sarılık riski geçince ben vermemistim sütüm vardı emiyordu uykusu iyiydi.Ama doktor kilo almadığını görünce doymamış ve uslu olduğu için ağlayıp aç olduğunu bile belli etmemiş dedi.1 günlük mama takviyesi yap gel kilo artışı olursa tamam olmazsa kilo almamasinin sebebini arastirmaliyiz dedi.1 gün 10 dk emzirip ardindan mama verdim ve ertesi gun20 gr daha vermişti.Bu normal degil diyerek tahlilleri istedik.Bebegim bir aylik ve hala 2660 gr.2740 doğmuştu hastaneden çıkarken 2540a düşmüştü. Doğum kilosuna bile ulaşamadı. Yapilan tahlillerde de karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Eger bahsettigim hastalık varsa-inşallah yoktur- ömür boyu başta süt ve süt ürünleri olmak üzere aşırı katı bi diyet yapacak.Ve anında anne sütü ve mamayi keseceğiz. O yüzden zehirliyor gibi hissederim deme sebebim.anne sutuyle niye bebeği zehirleyesin ?ben anlamadim. keşke mama vermeseydin.senin sütün yaramayackta inek sütünden yapılan mama mı yarayacak.biz bugün tam 40 günlük olduk. bir kere bile mama vermedim.kilo meselesine gelince zayif olsun saglkli olsun. ek gidaya gecince cok daha guzel kilo alirlar.benm dr ayda 500 gr bile alsa yine yetrlidr annesütü demişti. cok mantkli.aynen devam.☺
İlk defa duydum canım geçmiş olsun inşallah korktuğunuz gibi bi durum yokturMemede uyuyordu doymadan uyuyormus meğer. Küçük doğdu zaten bebeğim. Hastanedeki kilo kaybı da fazlaydı sarılık olmasın diye mama vermişlerdi. Hastaneden sonra sarılık riski geçince ben vermemistim sütüm vardı emiyordu uykusu iyiydi.Ama doktor kilo almadığını görünce doymamış ve uslu olduğu için ağlayıp aç olduğunu bile belli etmemiş dedi.1 günlük mama takviyesi yap gel kilo artışı olursa tamam olmazsa kilo almamasinin sebebini arastirmaliyiz dedi.1 gün 10 dk emzirip ardindan mama verdim ve ertesi gun20 gr daha vermişti.Bu normal degil diyerek tahlilleri istedik.Bebegim bir aylik ve hala 2660 gr.2740 doğmuştu hastaneden çıkarken 2540a düşmüştü. Doğum kilosuna bile ulaşamadı. Yapilan tahlillerde de karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Eger bahsettigim hastalık varsa-inşallah yoktur- ömür boyu başta süt ve süt ürünleri olmak üzere aşırı katı bi diyet yapacak.Ve anında anne sütü ve mamayi keseceğiz. O yüzden zehirliyor gibi hissederim deme sebebim.
İnşallah canım dua bekliyorum.İlk defa duydum canım geçmiş olsun inşallah korktuğunuz gibi bi durum yoktur
çok üzüldüm allah yardimcin olsun umarim o dediğin hastalik çıkmaz. bebeğin biran önce toparlanır. herkeste bir dert varmis.allah beterinden korusun.bazen insan bunlara şükrediyor çünkü benm bebegimde de böbrek büyümesi vr.aylik ultrason kontrolünde yiz.erken aldi dr anne karnindayken bizi ayirdi.onun için 2600 doğdu küvozde kaldi.iyice zayfladi orda 1 haftada.ben aldm geldim eve sarildm kokladim yanmda yatrdim emzirdim yikadim yeni yeni düzeldi .annelik bu başka biseye benzemez.allah yardmcnz olsun.geçmiş olsunMemede uyuyordu doymadan uyuyormus meğer. Küçük doğdu zaten bebeğim. Hastanedeki kilo kaybı da fazlaydı sarılık olmasın diye mama vermişlerdi. Hastaneden sonra sarılık riski geçince ben vermemistim sütüm vardı emiyordu uykusu iyiydi.Ama doktor kilo almadığını görünce doymamış ve uslu olduğu için ağlayıp aç olduğunu bile belli etmemiş dedi.1 günlük mama takviyesi yap gel kilo artışı olursa tamam olmazsa kilo almamasinin sebebini arastirmaliyiz dedi.1 gün 10 dk emzirip ardindan mama verdim ve ertesi gun20 gr daha vermişti.Bu normal degil diyerek tahlilleri istedik.Bebegim bir aylik ve hala 2660 gr.2740 doğmuştu hastaneden çıkarken 2540a düşmüştü. Doğum kilosuna bile ulaşamadı. Yapilan tahlillerde de karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Eger bahsettigim hastalık varsa-inşallah yoktur- ömür boyu başta süt ve süt ürünleri olmak üzere aşırı katı bi diyet yapacak.Ve anında anne sütü ve mamayi keseceğiz. O yüzden zehirliyor gibi hissederim deme sebebim.
Size de geçmiş olsun. Yapilan tetkiklerde 2.derecede hidronefroz(böbrek büyümesi) da çıktı bizde ama inanin diğer hastalık ihtimalinden ona uzulemedim..Bebegine bakıp bakıp ağlıyorum. .çok üzüldüm allah yardimcin olsun umarim o dediğin hastalik çıkmaz. bebeğin biran önce toparlanır. herkeste bir dert varmis.allah beterinden korusun.bazen insan bunlara şükrediyor çünkü benm bebegimde de böbrek büyümesi vr.aylik ultrason kontrolünde yiz.erken aldi dr anne karnindayken bizi ayirdi.onun için 2600 doğdu küvozde kaldi.iyice zayfladi orda 1 haftada.ben aldm geldim eve sarildm kokladim yanmda yatrdim emzirdim yikadim yeni yeni düzeldi .annelik bu başka biseye benzemez.allah yardmcnz olsun.geçmiş olsun
üzülme ya bizde ki de 2.evre.Size de geçmiş olsun. Yapilan tetkiklerde 2.derecede hidronefroz(böbrek büyümesi) da çıktı bizde ama inanin diğer hastalık ihtimalinden ona uzulemedim..Bebegine bakıp bakıp ağlıyorum. .
Allah çocuklarımızı korusun sifalarini versin inşallah. .üzülme ya bizde ki de 2.evre.
13 mm şuan. ve geçen gun voiding sistouretragrafisi bile çekildi el kadar bebek sondali ilacli film cok zordu agladi.ama ben ondan daha cok agladim.fakat bir darlik yada kaçış yoktu bobrege.ameliyatlk degiliz ilaclik da değiliz. öyle allaha emanetiz ışte
Benimki de o günlerde bitmişti canım sonrasında yine 28 günde bir ise yakın benim reglim. Anladım canım dikkat et madem sürekli kurula umarım geçer hemen. Dikişin mi var yapıştırma mı?
Merhaba sevgili anneler,
Komsu topikten geliyorum, Ocak annesi olmayi beklerken Aralik annesi oluverdim 6 gun once.
Bugun saglik ocaginda sarilik olnus dediler. Aile hekimi muhtemelen 11-12 civarında takip edin hastaneye goturun dedi. Zaten yarin hastanede ilk kontrolumuz var.
Oglum surekli uyuyor, cogunlukla mama ile besleniyor ac birakmiyoruz,kilo bile almis ama neden sarilik oldu anlamadim.
Benzer durum yasayan var mi? Bir de fototerapi icin yatis mi yapılıyor? hastane şartları cok kotu burda öyle birnsey olursa perisan oluruz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?