2016 Aralık Anneleri

Kızlar oğlumu kontrole götürdüm bugün 4 haftalık hiç kilo almamış. Hastaneden 2540 çıktık 2 gün sonra 2620 olmuştu bugün 2680.çok moralim bozuldu.üstelik sütüm de var çok nadir mamaya gerek duymustum.doktor bugün emzirmelerin 10 dakikayi geçmesin normalde de fazlasına gerek yok gibi bişey dedi.sonra doyana kadar mama ver yarın gel 1 günde bile farkeder yine almamissa tahlil vs yaparız dedi.çok tatmin etmedi beni açıkçası ama 1 gün olduğu için yapcam dedigini.lohusalik biterken depresyona gircem heralde..

Kizlar son gunlerde bebegim oksuruyordu ve hiriltisi vardi hemen doktora getirdim hastahaneye yatis yapildi.. ortalikta cok kotu virus var iyiki zamaninda getirmisim daha fazla ilerlemeden.. sizin bebislerdede varsa boyle bisey ihmal etmeyin sakin

cnm malesef benim sutumde var ama yeterli gelmiyor bende mama vermeye basladim araliklarla emziriyorum artik masallah bebegim gunde 40 gr aliyor dogum kilosu 3045 gramdi hastahanede 2850 ye dusmustu suan 3250 gr

Canım gelmeye başladı mı sütün B Beyaz Kamelya
İki çocukla koşturmakta pek zor olacak belli :) daha bugün sütüm damla damla gelmeye başladı nihayet

Geldi canim cok sukur :) Başta az az geldi simdi iyiz cok sukur. Iki cocuk gercekten cok zor Kizim hasta. Ufakliga da gecti simdi. Daha 10 gunluk griple tanistik. Bu kis boyle gider artik. UykusuzLugum hat safhada. Sinirlerim bozuldu iyice Hayirlisiyla atlatsaydik su kisi.

Umarim sende hersey yolundadır: )

ben sezeryandan 3 gün sonra doktoruma gittim. korse giy göbeğin küçülsün dedi. ben o günden sonra 1 hafta taktım şimdide ara ara takıyorum 29 gün oldu sezeryan olalı. cırt cırtlı korselerden kullandım. kesi yeri aşağıda olduğu için oraya değmiyor bile. ayrıca ilk günler uyuşuk yüzünden daha rahat kullandım. tabi eğilirken dikkat etmek gerekiyr. korse katlanma yani kesi yerine gelirse acıyor :)

Kizlar son gunlerde bebegim oksuruyordu ve hiriltisi vardi hemen doktora getirdim hastahaneye yatis yapildi.. ortalikta cok kotu virus var iyiki zamaninda getirmisim daha fazla ilerlemeden.. sizin bebislerdede varsa boyle bisey ihmal etmeyin sakin
Nesi varmış peki canım. Benim kızımın da burnu tıkalıydı şimdi balgamı var onu atmaya çalışırken öksürüyo ama atamadı daha maalesef

Canım hırıltı ve öksürük sürekli miydi? Benim kızımın sabah kalktığında hırıltısı oluyor bir de gün içinde nadiren de olsa 3 kere falan öksürüyor.

Nesi varmış peki canım. Benim kızımın da burnu tıkalıydı şimdi balgamı var onu atmaya çalışırken öksürüyo ama atamadı daha maalesef
Aynen cnm.. benim kizimda boyleydi burnu tikali öksuruyordu ve balgami vardi.. rahatsiz oluyordu. ben belcikada kaliyorm cnm dr hemen hastahaneye yatis yapti buhar verdiler ve balgamini kustu. halen daha buhar ve oksijen vermeye devam ediyorlar cok sukir simdi daha iyi ama getirmeseymisim ilerletip astmayaa cevirebilirmis dedi
Allahim korusun bebislerimizi kisin dogum guzel degilmis gercekten HERKES HASTA
Canım hırıltı ve öksürük sürekli miydi? Benim kızımın sabah kalktığında hırıltısı oluyor bir de gün içinde nadiren de olsa 3 kere falan öksürüyor.
surekli degildi cnm arada oksurup oluyordu ilerlemeden hemen dr getirdim

Tayt mantikli ama tulbentle sarinca rahat edemeyizki, mesela benim gobek biraz asagiya dogru. O zaman oturunca tulbent yukari cikar yani

Aman kizlar dikkat edin gercekten bu aralar RSV virusu dolaniyor ortalikta.. inanin hastahane bebeklerle dolu kiyamam ya

Canim benim gobek var biraz asagi dogru. Sanirim o yuzden sarsamda cok faydasi olmaz

Bana da bagla dediler de başta rahat edemedim şimdi koca gobekle geziyorum ilk iki 3 gün içinde baglasaymışım dedim o zaman karnımın içi çuval gibiydi belki daha. Çabuk yoparlanırdı

Canim seninde benim gibi kilon vardi biraz dimi? Biz nasil saricazki asagiya dogru benim.gobegim biraz

Kizlar bebegimjn dun gecmeyen gaz sancisi vardi, gece dr.a goturduk damla verdi ama tam gecirmez gazli bir bebek dedi. Kilosuna bakti ama sutu doyurmuyor sanirim dedi.

Dogum kilosu 3680
Hastane cikis 3500
5. Gun kontrol 3460
15. Gun kontrol 3890

Son 1 haftadir sadece meme veriyorum, ilk haftalar mama (gunde 2-3 kez)ve meme karisik veriyordum.sizce iyi degilmi kilo alimi? Doktor ne iyi ne kotu dedi, sutun doyumuyor olabilir dedi ama bebek de emiyor yani, uyurkende sagiyorum, tecrubeli anneler sizce durumumuz nasil?

merhaba biz de 5. gunumuzdeyiz :)) , ben de hep ten temasi saglayarak emzirmenin hayalini.kurdum. Ancak suan bir mucadele ile memeye alisma ve devam etme soz konusu bizde. sure boyle uzayinca bende kiyafet kundak battaniye uzerunde iken emziriyorum. oda sicakligimiz ort 23 derecede oluyor. bu sicaklikta uzerinde bez varken emzirebilir miyim?

Geçmiş olsun cnm
yaz bebegi daha iyi olurdu galiba rahatça emzirirdik hafif hafif giyerdi bebekler ben ikisinide kışa denk getirdim kızıyolar:)
Canım bazen kızım ağlama krizine giriyor mememde yetmediğini düşünüp veriyorum ne olur ne olmaz diye 60 cc yapıyorum ama şimdiye kadar en fazla 50 cc civarı aldı. Günde 1 kere akşam saat10-11 gibi oluyor.
Bende bir öğlen bir 11 gibi bide gece veriyorum 90 cc veriyorum bazen alıyo bazen 50 alıyo bazen 90,a ragman istiyo çok mu az mı veriyorum bilemedim midesi küçük diyolar ceviz gibi ama ne biliyim bizim kız 4 kilo

Canim seninde benim gibi kilon vardi biraz dimi? Biz nasil saricazki asagiya dogru benim.gobegim biraz
Olmaz mı kilooo 125 le dogurdum sonra her gun bir kilo gidiyordu 113 olmuştum ki tekrar 115 oldum ilkinden kalma sarkık bir göbek vardı zaten sarkan kısmı da çeksem korsenin içine diye düşündüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…