- 1 Ekim 2013
- 8.093
- 16.577
- 448
- 34
Canım ben doktora sordum 1 yada 2 hafta sonra (tam hangisini sesi hatırlamıyorum) korse giymeye başlayabilirsin dedi. Ben sormuştumda ama kişiyle de alakalı herkesin yarası ayni sürede iyileşmez ki. Acın varsa sarma canım canım yanıyor karışmayın deKizlar lutfen bana bir akil.verin. sezeryan olali 15 gun oldum.k.validem 1 haftadir tutturdu gobegini saralim da saralim. GObegin kalmasin, bikez denedim aciyor kesi yerim. Yok illa saralim gobegin kalmaz, hayir kendi kizi normal dogum.yapmis gobegi baya var senin bana kastin ne, benim gobegimden sanane, esim memnun sennne karisiyorsun. Sezeryan gobegini saran varmi kizlar, nasil sariyorsunuz?
Canım ben doktora sordum 1 yada 2 hafta sonra (tam hangisini sesi hatırlamıyorum) korse giymeye başlayabilirsin dedi. Ben sormuştumda ama kişiyle de alakalı herkesin yarası ayni sürede iyileşmez ki. Acın varsa sarma canım canım yanıyor karışmayın de
Yavaş yavaş alışacaklar inşallah canım siz kaç günlük oldunuz biz 29 günlüğüzBugün çok ızdırabı olduğu için yaptım canım ben de dayanamadım ama sonraki seferlerini kendisi çıkardı rahatça.
Aynen canım alışacaklar öyle ya da böyle. Biz 34 günlüğüz 5 gün varmış aramızda:)Yavaş yavaş alışacaklar inşallah canım siz kaç günlük oldunuz biz 29 günlüğüz
Allah bağışlasın canım :) benimki Yen'i uyuduAynen canım alışacaklar öyle ya da böyle. Biz 34 günlüğüz 5 gün varmış aramızda:)
CAnım kaç çıktı tiroid bir de sende tiroid rahatsızlığı var mı bende var ve bende merakla bekliyorum sonucumu ne olacak diye...
Lohusaya yardıma gelip hayatı zorlaştıranlarıda ben anlamıyorum. Ben ilk sezeryanda korse kullanmadım göbeğim kaldı bunda o yüzden kullanmayı planlıyorum ama belli olmaz daCanim cok bunaldim cok. O biyandan, kizim saat 4den beri hic durmadi emzirdim altini temizledim gazini cikariyor ama yataga koydugumuz an ciglik atarak agliyor kasiyor kendini. Ne derdi var anlamadim, k.validemde bizde. Esim doktora goturelim diyor k.valide yok diyor cinnet getirmeme az kaldi
Lohusaya yardıma gelip hayatı zorlaştıranlarıda ben anlamıyorum. Ben ilk sezeryanda korse kullanmadım göbeğim kaldı bunda o yüzden kullanmayı planlıyorum ama belli olmaz da
Hamile kalmadan bir hafta önce test yaptirmistim troit biraz yüksek cikmisti. Sonucu gösterene kadar hamile oldugumu ögrendim yani bi tedavi ilac filan kullanmadim. Bebekte cikinca hemsire sende varsa o cikmistir dedi. Bir haftaya kadar anne degerleri bebekte cikar dedi. Ama 15 günlük de kan verdik onda da cikti. 2.si 11 3.sü 9 cikti.
Amin canım bilmukabele:) bizimki gece dalarsa sıkıntı yaşamıyoruz 2.5-3 saate bir uyandırıyor biraz emip uyuyor. 11-1.5 arası uyuyor yavaş yavaş saati sabitlemeye çalışıyorum uykusunu düzenlemek adına. Dalamazsa binbir türlü şey deniyorum uyusun diye bir gün tutan ertesi gün işe yaramıyor.Allah bağışlasın canım :) benimki Yen'i uyudu
benimki emzik almadı canımSlm kızlar nasılsınız ben bugün daha iyi hissediyorum kendimi emzik verdim kızıma çünkü baş edemiyordum 5 dk bile surmuyodu iki dk emip iki Dakka bırakıyo uyumuyo gunduzleri sürekli emzirmeye çalışıyordum bi defa gunduz mama veriyordum gece de iki 3 defa ama baktım mama dan sonra da huzurlu dwgil emmek istiyo durmuyo bugün verdim aldı en azından arada vermek beni de rahatlatacak çünkü akşama kadar kalkamıyorum ablamız var ona bakamıyorum kendim yiyip içemiyorum e öyle oluncada nerde sutum artacak akşama gogsum bomboş oluyo belki bu bizi düzene sokar gene veririm sürekli ama en azından gun içinde 10 dk bişey yapmaya vaktim olur :))) hemde kızım sakinler:))))
canım herkes bana da aynı şeyi söylüyo ben de demekki cidden fayda edicek diyerek sarmaya başladım. normal doğum olmasına rağmen ramazan bayramında giydiğim kotlarım olmuyo karnımdan dolayı(o zamanlar hamile pantolonu giymeye başlamamıştım)Kizlar lutfen bana bir akil.verin. sezeryan olali 15 gun oldum.k.validem 1 haftadir tutturdu gobegini saralim da saralim. GObegin kalmasin, bikez denedim aciyor kesi yerim. Yok illa saralim gobegin kalmaz, hayir kendi kizi normal dogum.yapmis gobegi baya var senin bana kastin ne, benim gobegimden sanane, esim memnun sennne karisiyorsun. Sezeryan gobegini saran varmi kizlar, nasil sariyorsunuz?
Benimki de bir numaraları almamıştı iki çeşit vardı dun ablamızın 2 numara vardı yuvarlak uçlu ondan başkasını kullanmazdı onu denedik tuttu çok sevindim bide öyle dene istersen benim gogus ucum da buyuk ondan galiba buyuk tuttu:) en azından bugün ablamıza kahvaltıyı. Tek seferde yaptırdım 5 dk beni bıraktıda ama gun içinde çok lazım olmadıkçaa vermem beni emsin bide dun akşam ilk defa daha iyiydim hep belim agrır yorgun olurdum gunduzde dolu iş yapmıştınm ona ragman iyi geldi emzikbenimki emzik almadı canımben de istiyodum arada emzikle oyalar uyuturum diye çünkü sürekli emzirince insanın sütü de bitiyo bu sefer çocuk ayrı bi huzursuzlanıyo boş memeyi çekerken
canım herkes bana da aynı şeyi söylüyo ben de demekki cidden fayda edicek diyerek sarmaya başladım. normal doğum olmasına rağmen ramazan bayramında giydiğim kotlarım olmuyo karnımdan dolayı(o zamanlar hamile pantolonu giymeye başlamamıştım)
önce ince tülbentle sardık ama oturunca gerilim yüzünden tülbent yukarı bele doğru kayıyo o yüzden ben de bi beden küçük tayt alıp bacaklarını kestim onu giyiyorum korse gibi ama daha rahat
bağladım ben canım ama o kadar gözle görülür bi faydası da yok insanın içi rahatlıyo yine de elinden gelen bi şeyi yapıncaBana da bagla dediler de başta rahat edemedim şimdi koca gobekle geziyorum ilk iki 3 gün içinde baglasaymışım dedim o zaman karnımın içi çuval gibiydi belki daha. Çabuk yoparlanırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?