2016 Aralık Anneleri

Canım ben doktora sordum 1 yada 2 hafta sonra (tam hangisini sesi hatırlamıyorum) korse giymeye başlayabilirsin dedi. Ben sormuştumda ama kişiyle de alakalı herkesin yarası ayni sürede iyileşmez ki. Acın varsa sarma canım canım yanıyor karışmayın de

Canim cok bunaldim cok. O biyandan, kizim saat 4den beri hic durmadi emzirdim altini temizledim gazini cikariyor ama yataga koydugumuz an ciglik atarak agliyor kasiyor kendini. Ne derdi var anlamadim, k.validemde bizde. Esim doktora goturelim diyor k.valide yok diyor cinnet getirmeme az kaldi

Hanımlar be yine kntrole gittim ve artık haftanın dolduğunu söyledi normal doğum belirtisi hiç yok iki normal doğum yapan biri olarak çok şaşkın kaldım ve bugünkü dr muayenesinde çektiğim acı normal dogumda yasamadim çok acı verdi açılma varmı die bakmasindan oğlumun kafası kanal basinda lakin çok yukarda dedi ve bir cm bile açılma yok yumuşama yok dedi ki son 5 haftadır ki yaptgm spor hareket kalmadı artık normal umudum kendimin de kalmadı dr kaka yeme riski var haftası dolunca bu korkumuz baslio artık top sizde siz karar verin dedi kendimi sezeryana hazirlasamda korkyorummm ve su sene meselesi de beni etkiliyor bir günle 2017 kacirabilir eğer yarın olmaya karar verirsem kafamda deli sorular yoksa pazartesi gününü bekliycem bişi olcak die de korkuyorum hareketli gayet suan bile kıpır kipir ama ikilemdeyim kimse söyle yapalim demeyincede ıyce bocaliyorum

CAnım kaç çıktı tiroid bir de sende tiroid rahatsızlığı var mı bende var ve bende merakla bekliyorum sonucumu ne olacak diye...

Hamile kalmadan bir hafta önce test yaptirmistim troit biraz yüksek cikmisti. Sonucu gösterene kadar hamile oldugumu ögrendim yani bi tedavi ilac filan kullanmadim. Bebekte cikinca hemsire sende varsa o cikmistir dedi. Bir haftaya kadar anne degerleri bebekte cikar dedi. Ama 15 günlük de kan verdik onda da cikti. 2.si 11 3.sü 9 cikti.

Lohusaya yardıma gelip hayatı zorlaştıranlarıda ben anlamıyorum. Ben ilk sezeryanda korse kullanmadım göbeğim kaldı bunda o yüzden kullanmayı planlıyorum ama belli olmaz da

Lohusaya yardıma gelip hayatı zorlaştıranlarıda ben anlamıyorum. Ben ilk sezeryanda korse kullanmadım göbeğim kaldı bunda o yüzden kullanmayı planlıyorum ama belli olmaz da

Yardim etmek guzelde birde herseye laf etmeseler, ya da hersey onlarin istedigi gibi olsun diye umut etmeseler

Anladım ama mesela 9 a düşmüş ki 9 sınır da...ben ilaç kullandım 9 ay boyunca ama Doğuma girdiğim gün tsh 8.5 du Rabb'im evlatlarımızı korusun..

Allah bağışlasın canım :) benimki Yen'i uyudu
Amin canım bilmukabele:) bizimki gece dalarsa sıkıntı yaşamıyoruz 2.5-3 saate bir uyandırıyor biraz emip uyuyor. 11-1.5 arası uyuyor yavaş yavaş saati sabitlemeye çalışıyorum uykusunu düzenlemek adına. Dalamazsa binbir türlü şey deniyorum uyusun diye bir gün tutan ertesi gün işe yaramıyor.

benimki emzik almadı canım ben de istiyodum arada emzikle oyalar uyuturum diye çünkü sürekli emzirince insanın sütü de bitiyo bu sefer çocuk ayrı bi huzursuzlanıyo boş memeyi çekerken

canım herkes bana da aynı şeyi söylüyo ben de demekki cidden fayda edicek diyerek sarmaya başladım. normal doğum olmasına rağmen ramazan bayramında giydiğim kotlarım olmuyo karnımdan dolayı(o zamanlar hamile pantolonu giymeye başlamamıştım)
önce ince tülbentle sardık ama oturunca gerilim yüzünden tülbent yukarı bele doğru kayıyo o yüzden ben de bi beden küçük tayt alıp bacaklarını kestim onu giyiyorum korse gibi ama daha rahat

benimki emzik almadı canım ben de istiyodum arada emzikle oyalar uyuturum diye çünkü sürekli emzirince insanın sütü de bitiyo bu sefer çocuk ayrı bi huzursuzlanıyo boş memeyi çekerken
Benimki de bir numaraları almamıştı iki çeşit vardı dun ablamızın 2 numara vardı yuvarlak uçlu ondan başkasını kullanmazdı onu denedik tuttu çok sevindim bide öyle dene istersen benim gogus ucum da buyuk ondan galiba buyuk tuttu:) en azından bugün ablamıza kahvaltıyı. Tek seferde yaptırdım 5 dk beni bıraktıda ama gun içinde çok lazım olmadıkçaa vermem beni emsin bide dun akşam ilk defa daha iyiydim hep belim agrır yorgun olurdum gunduzde dolu iş yapmıştınm ona ragman iyi geldi emzik

Bana da bagla dediler de başta rahat edemedim şimdi koca gobekle geziyorum ilk iki 3 gün içinde baglasaymışım dedim o zaman karnımın içi çuval gibiydi belki daha. Çabuk yoparlanırdı

Bana da bagla dediler de başta rahat edemedim şimdi koca gobekle geziyorum ilk iki 3 gün içinde baglasaymışım dedim o zaman karnımın içi çuval gibiydi belki daha. Çabuk yoparlanırdı
bağladım ben canım ama o kadar gözle görülür bi faydası da yok insanın içi rahatlıyo yine de elinden gelen bi şeyi yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…