var di hatta kaç gün önce 2 saat boyunca 10 dk da bir gelen kasılma vardı sabaha geçti doktora.gittim etki.etmemis.dedi 2 haftadır bacak ağrısı çekiyorum yuruyemiyorum başka da belirti yok :/ sonumuz suni.sanci görünüyorEvet öyle ama artik Bebeğimi kucağıma almak istiyorum çok özledim siz de belirti var mi
Deseydin peşinden git nasılsa annem gelecek diye. Bu arada Kv kp geldi intikam zamanıeşimi bekliyorum lafları geçirmek için :)
Benimki de beni arar oğlu hasta olduğunda uok çorba yap yok ıhlamur ver ben de sonunda tersledim gayet güzel bakıyorum ben eşime söylemene gerek yok diye. O gün bugündür hastalık zamanı aramaz beni
kaynanana desene oğlunun tırnaklarını kesip çıkardığı yere geri koysun:) e tabi her daim haksız olan biziz anneleri iyi düşünür eşler kötü niyetlidir(!)
Benim k.validenin bana sen kendini dogum yapmis sayma dedigi bile oldu sezeryan oldum diye. Kadinin vari yogu benle ugrasmak
Çok biliyormuş o tövbe tövbe o kesinin ağrısı ne kadar zor haberi var mıymış acaba...günaha giriyor canım bırak gitsin...Allah yardımcımız olsun hepimizin işi çok zor...
Amin canim amin. Ben dogum sancisi cekmemisim cunku. Dedim benim sezeryan sonrasi kesik sancimi baskasimi cekti dedim? 7 kat kesiliyorsun geri dikiliyorsun kolay degil dedim. Kendi kizi normal dogurduya ondan boyle diyor bana. Ama unutuyorki hayat bu rabbim bidahaki doguma onada sezeryan nasip edebilir
Benimki oyle ama hicbisey vermedim ben.genelde hep mizmizlaniyoKızlar kabız olmadıgı halde kakasınıda gazıyla beraber aglayarak yapan bebıs varmı ıkı gundur gece bı uyanıoz sabahlıyoruz valla aglaya aglaya mızırdanıyo 5 dkka yatıp kalkıo gaz skıntısı var yapınca rahatlıo kakayla beraber ıkına ıkına aglayarak yapıo dr kımyon vermemı ve gunde bı kasık zeytınyagı soledı bugun verdım rahatlattı
Kızlar kabız olmadıgı halde kakasınıda gazıyla beraber aglayarak yapan bebıs varmı ıkı gundur gece bı uyanıoz sabahlıyoruz valla aglaya aglaya mızırdanıyo 5 dkka yatıp kalkıo gaz skıntısı var yapınca rahatlıo kakayla beraber ıkına ıkına aglayarak yapıo dr kımyon vermemı ve gunde bı kasık zeytınyagı soledı bugun verdım rahatlattı
20 saatmi? Uzaydaki bebekler heralde onlar :)))) gece 6 saat uyuyosa şükret bence. Ben daha doğum yapmadım ama çevremde çok yakınım 5 yenidoğan var. Gece en fazla 2-3 saat uyuyolar. Gündüzde öyle en fazla. Sürekli gaz çıkarma emzirme alt değişme ile geçiyo annelerinin günü :)Bende ayni durumdayim..tam da soracaktim sizde durumlar nasil diye..oglum 12 günlük ve uyumuyo..intenette yenidogan bebekler 20 saat uyur diyo bizimki gece 6saat zor uyuyo..gündüz hic uyku yok..surekli emziriyorum..napmak lazim bilemiyorumm ama cok bitkinim artik bende
Kızlar kabız olmadıgı halde kakasınıda gazıyla beraber aglayarak yapan bebıs varmı ıkı gundur gece bı uyanıoz sabahlıyoruz valla aglaya aglaya mızırdanıyo 5 dkka yatıp kalkıo gaz skıntısı var yapınca rahatlıo kakayla beraber ıkına ıkına aglayarak yapıo dr kımyon vermemı ve gunde bı kasık zeytınyagı soledı bugun verdım rahatlattı
Aynen öyle hiç belli olmaz...ben Doğum yaptım bebeğimi aldım odama çıkarırken daha "ay boyu 50 cm.miş Eda'nın (yeğeni) kızının boyu doğduğunda 52 cm.di..."dedi bir sinirlerim bozuldu 15 saat sancı çekmişim uykusuzum Yorgun'um o an çok mutluyum dediğine bak bana...bende evet onun babası 1:90 senin oğlun 1:75 dedim...zorla kaşındı yani..
15 ve üstünde yatış yapıyorlar. hatta senin 4 saatte 1 ölçüm yaptırman lazım çünkü sarılık hızla artabiliyor. benim hastanede 8 di eve çıktık ilk kontrolde yani bebek 4 günlükken değerimiz 19 olmuştu acil yatış yapıldı fototerapi gördü 2 gün. 3 seans anca 13 e düştü eve çıktık ama hergün kontrolle gittik 20 günlük olana kadar akla karayı seçtik anca değerimiz 8 e düştü. fototerapi gördüğü için işitme testimiz tekrarlanacak.İyi geceler kızlar. Benim bebişim sararmaya başladı 3 günlüğüz sarılığı 14 çıktı ama sanki yayılıo gibi. Sizin sarılık değeri kaçken yatış yaptılar? Emzirmeye çalışıyorum sürekli ama deli gibi uyuyor uyandırmak o kadar zor ki ağladım can sıkıntısından ilerler die
İyi geceler kızlar. Benim bebişim sararmaya başladı 3 günlüğüz sarılığı 14 çıktı ama sanki yayılıo gibi. Sizin sarılık değeri kaçken yatış yaptılar? Emzirmeye çalışıyorum sürekli ama deli gibi uyuyor uyandırmak o kadar zor ki ağladım can sıkıntısından ilerler die
Amin canım valla varlığı batıyor çoğu zaman. Bir de fakir edebiyatı yapıp kendini acındırması daha bir soğutuyor beni.Hadi bakalım zorla sınıyorlar sabrımızı işte...illa böyle olması gerekiyor sanki...anladı o da soruyor bir de birşey mi oldu diye..bu dönem sancılı geçecek biraz Allah yardımcımız olsun onların şerrinden korusun bizi...
Aslında renginden anlayabilirsin yükselip yükselmediğini. Hemen hemen herkes yaşıyor bu süreci biz de 4 gün hastanede yatmıştık. Umarım yükselmemiştir değeri geçmiş olsun.Benim bebegim de de 14.5 çıktı çarşamba günü sarılık. Bugün bi daha gidecez bakalım inşallah yukselmemistir çok korkuyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?