2016 Aralık Anneleri

Maşaallah Allah uzun hayırlı ömürler versin. Dikişinin olmaması ne güzel. İlk doğumun mu? Bunun için herhangi birşey yaptınmı? Yani bol egzersiz,perine masajı filan?
Amin allah razi olsun .Canim bu benim ikinci doğumum ilkinde yîrtılma olmuştu dikişim vardı.bunda daha esnekti ćok ıkındım çabuk çıktı.özel bişey yapmadim

Merhaba kızlar doğumdan sonra ilk kez girebildim Kuzucugum 33 günlük oldu zaman çok hızlı geçiyor. 3 yaşındaki kızım çok inatçı ve agresif oldu. Doğuma 85 kilo ile girmiştim +16 kilo ile. Şimdi 77 oldum maalesef gitmiyor kilolar. Doğum yapanların gözü aydın olsun sağlıkla huzurla buyutelim inşallah evlatlarimizi. Bekleyenler e tavsiyem bol bol dinlenin sonra mümkün değil. Birde benim kızım kolik bebek olduğu için dinlenmek uyumak hayal oldu

güle güle büyüt bebeğini. Benimde bebeğim yukardaydı ) cm açılmam vardı ama bebek yukarda olduğu için inmesini bekledik. Son zaman kş sancılar çok kötüydü
Çok sağol sende gūle gūle būyūt inşallah.aynen o son anki sancılar canıma okudu.Rabbim hayırlî evlat etsin inşaallah biz bunca acıyla zahmetle doğuruyoruz inş. Mūkafaatini da aliriz.

Karinda olmasi guzel ama gozgoze emzirmek nasildir kimbilir.. birde son hafta gercekten cook zor

canim valla ne kadsr uykusuzlukda olsa. Bebeginle olmak hamilelikten 10 kat guzel, hamile oldunmi hep bi bekleyis bi acaba. Simdi ise bebek ses bebek kokusu emzirmek herseye bedel cok sukur

Iyi aksamlar kizlar. Carsamba sezeryan oldum. Ayaklarim cok sisti. Tansiyonum da yuksek. Sizde oldu mu boyle birsey?

Canim benimde hastaneden eve ciktiktan 2 gun sonra ayaklarim cok sismisti, dr.um tansiyonun normalse 15 gune gecer demisti, ayaklarini uzat bol su ic ve yuru dedi bol bol. Ben annemede ovdurdum hep cok sukurki baya indi

Hayirlisi ile kucagina al canim

Iyi aksamlar kizlar. Carsamba sezeryan oldum. Ayaklarim cok sisti. Tansiyonum da yuksek. Sizde oldu mu boyle birsey?
Bende vardı cnn şiilik azaldı epey tansiyona da ilaç verdi bir hafta kullan sonra bırak bide öyle kontrol et dedi benim tansiyon 17\10 çıkmıştı ilaçla 14\10 oldu bu hafta kullanmıyorum da arada unutuyorum olçmeyi sağolsun eşim tansiyon aleti sabah akşam bakıyorum ama benim ara ara yukselirdi stresten ilk kızımdada olmuştu

Bugun doktor kontrolü var dua edin çok sıra beklemeyelim valla gözümde büyüyor nst kontrol vs :/ artı inşallah 2 günkü sancıların bir anlamı vardır :)

Bugun doktor kontrolü var dua edin çok sıra beklemeyelim valla gözümde büyüyor nst kontrol vs :/ artı inşallah 2 günkü sancıların bir anlamı vardır :)
Beklemek çok zor 40 olmuşsun hayırla alırsın inşallah kucagına canım hemen

Beklemek gerçekten çok fena bi belirti arıyorsun bnm iki bebiste suni aldıgim için bunda farkliyim ama kendi sancı mi anlayamiyorum bel kısmında yanlardan ağrı oluo Karnım sertlesio ve ağrı giriyo ama hala bi belirti yok bakalım küçük paşa ne zmn gelicek yan yatmaktan yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…