- 5 Mart 2016
- 1.207
- 3.237
- 53
- 45
O büyük yaramazlar yok mu bebekten beter oldular.Ediz Enesin Annesi allah kavustursun canim ya Benim anneciğim de yanimda. Gittigini dusunmek istemiyorum. Lohusa bunalimina girmem diyordum ama dibine vurdum. Kizim da cok kiskanc ve agresif oldu
O büyük yaramazlar yok mu bebekten beter oldular.
Ayaklar bilekler ödem yapiyo canim.heleki benim gibi surekli ayakta olursan iyice 3 4 katina cikabilir ama bikacgune gecer su ic bol bolYarin kontrolum var canım. Ayaklarim cok feci ama tansiyonumu bugun fark ettim.
Amin allah razi olsun .Canim bu benim ikinci doğumum ilkinde yîrtılma olmuştu dikişim vardı.bunda daha esnekti ćok ıkındım çabuk çıktı.özel bişey yapmadimMaşaallah Allah uzun hayırlı ömürler versin. Dikişinin olmaması ne güzel. İlk doğumun mu? Bunun için herhangi birşey yaptınmı? Yani bol egzersiz,perine masajı filan?
Aminn canım cūmlemizinkiniPeş peşe geliyor doğumlar :) . Gözün aydın. Allah sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin...
Maalesef yok canım çok ıkındîm ve doğru yaptım doktorda kaç kez gzl yaptiğimi söyledi belki buyūzden çabuk kaydı geldi.ayrica bu benim ikinci doğumum ilkinde dikişim olmuştuhayırlı olsun canım dikiş yırtık olmasın diye önerin var mı
Çok sağol sende gūle gūle būyūt inşallah.aynen o son anki sancılar canıma okudu.Rabbim hayırlî evlat etsin inşaallah biz bunca acıyla zahmetle doğuruyoruz inş. Mūkafaatini da aliriz.güle güle büyüt bebeğini. Benimde bebeğim yukardaydı ) cm açılmam vardı ama bebek yukarda olduğu için inmesini bekledik. Son zaman kş sancılar çok kötüydü
Karinda olmasi guzel ama gozgoze emzirmek nasildir kimbilir.. birde son hafta gercekten cook zor
Iyi aksamlar kizlar. Carsamba sezeryan oldum. Ayaklarim cok sisti. Tansiyonum da yuksek. Sizde oldu mu boyle birsey?
Ertesi gun mu benim biraz fazla galiba net bilmiyorum ama hala oturup kalkmakta zorlaniyorum. Tuvalet vs zaten iskence.Ertesi gün geçti acısı ama 3-4 taneydi. Henüz düşmedi. 25gün oldu.
Iyi aksamlar kizlar. Carsamba sezeryan oldum. Ayaklarim cok sisti. Tansiyonum da yuksek. Sizde oldu mu boyle birsey?
İyi geceler kızlar hazırlıktan giremedim hiçYarın sabah yatışım yapılacak 9 gibi sezaryne alınıcam Dualarınızı eksik etmeyin içim bi garip. Son gecem ama hiç öle hissetmiyorum tabi kokum var heyecanımda Düşünmemeye çalışıorm
Rabbim hayirli evlat eylesin insallah. Benim tansiyonum normal ama ayakta sislik vs 40 gun olmasi normalmis doktorum oyle dedi. Benim hamilelikte bile boyle odemim olmadi
Bende vardı cnn şiilik azaldı epey tansiyona da ilaç verdi bir hafta kullan sonra bırak bide öyle kontrol et dedi benim tansiyon 17\10 çıkmıştı ilaçla 14\10 oldu bu hafta kullanmıyorum da arada unutuyorum olçmeyi sağolsun eşim tansiyon aleti sabah akşam bakıyorum ama benim ara ara yukselirdi stresten ilk kızımdada olmuştuIyi aksamlar kizlar. Carsamba sezeryan oldum. Ayaklarim cok sisti. Tansiyonum da yuksek. Sizde oldu mu boyle birsey?
Beklemek çok zor 40 olmuşsun hayırla alırsın inşallah kucagına canım hemenBugun doktor kontrolü var dua edin çok sıra beklemeyelimvalla gözümde büyüyor nst kontrol vs :/ artı inşallah 2 günkü sancıların bir anlamı vardır :)
Allah Allah bi git bak bakalım inşallah sıkıntılı bi durum yoktur canımYarin kontrolum var canım. Ayaklarim cok feci ama tansiyonumu bugun fark ettim.
Günleri saymanın ne demek olduğunu iyi bilirim.Nisan gözaçıp kapayıncaya kadar gelsin
Ediz Enesin Annesi allah kavustursun canim ya Benim anneciğim de yanimda. Gittigini dusunmek istemiyorum. Lohusa bunalimina girmem diyordum ama dibine vurdum. Kizim da cok kiskanc ve agresif oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?