2016 Aralık Anneleri

Cnm bi de misal 5 de verdim meme 6 a kadar emdi nerdeyse uyuyo şimdi tekrar 7 de mi kaldırayım 8 mi?? Mama 1 kere verdim öğlen 2 de duruo şimdi .çok vermeme gerek yok değil mi o zaman.voltaren fitil verdi mi doktor sana da
6da biraktiysa 8de emsin.mama verirsen sonra bi daha 11.yarım saatlik oynamalar olabilir. Fitil vermedi bana.Çocuk doktoruna da medipole mi gidiyosun sen?

Hayır biberon alırsa emmeyi birakma ihtimali yüksek. Şırınga veya kaşıkla veriyorum.
Nasıl dayanıyorsun vermeye Kaşıkla yada şırıngayla iki saat duruyo benim ki 90 cc ile anca doyuyo kaşıklada veirken nikaç kaşık alıyo sızıyo derken mama soguyo gece de uykusuz olunca biberonla veiryorum
Herkes verme diyo bi kaç ay sonra emmez o zaman diyo ama çok zor

Ben 30 cc den fazla vermiyorum.Kaşıkla uzun sürüyor ama gercekten açsa uyumuyo benimki.Siringayla bi seferde cok gidiyo nefes borusuna kaciyo bazen korkuyorum o yüzden ondan da.biberon veriyorsan da doğal akış biberonu al bence.anne göğsü gibi kendi çekince gelsin hazıra alismasin o zaman seni birakmaz.

Oraya gidicem cnm sen orayı mi gidiosun hangi doktora gidiosun

Hastanede kaldığım iki günde mesut bey ve polat bey muayene etmisti. Sarılık kontrolüne gittiğim gün ikisinin de muayenesi yoktu.Irfan huseyin bey var ona gitmistim o bos diye.1 aylık kontrolunde üçünden birini secip devam ederim artik.

arkadaslar ıyı aksamlar bu gogusler benı mafettı kızım emmek ıcın ısteklı ama ucunu almayı beceremıyor sonra basıyor bagırtıyı zaten yaraları hıc soylemıyorum bıle lansınoh surdum hıc etkısı olmadı sımdıde goguslerım agırlasmaya basladı ve sızlıyor sut gelmeye basladı sanırsam napcam bu durumda agrıyı gıdermek ıcın bır akıl verebılırmısınız napcagımı sasırdım psıkolojım bozulmaya basladı ucuncu gunum sezeryanda masallah ne agrım vr ne bısey ama bu goguslerden cektıgımı hc br seyden cekmedım noglur yardımcı olabılırmısnz

Nasıl oldu zor oldumu bebek de kiloluymys kaçıncı doğumun :/
Kızlar akşam 8de başladı çok hafif hafif sancılarım.adet sancisi gibi 10 15dk da bi girip cikiyodu.gecete doğru fazlalaşmisti sancım .yattim uyudum uykumdan uyandirmaya başladı sancılar.kalktik hastaneye gittik 1 2cm açıklığım vardı bekliycez dediler bana gez yūrū 1 buçuk saat dediler gezdiik annemle hastane içinde dışında derken yine açılma fazla olmamıştı.kahvalti yap gel dediler.yaptim geldim nst ye bağlandim 1saat ,ama o ara sancilarim çoğalmişti hatta gezerkende zorlaniyordum.sabah 9bucuklarda ebe kontrol etti 5cm açıklık olmuştu dogumhaneye girdik orda 45dk da doğdu kendi sancımla.tabii benim bebek son ana kadar yukardaydı oyūzden zorlandım ve son anın sancıları çok kötūydū.çok şūkūr yırtığîm veta dikişim yok oğlumda iyi hamd olsun.kurtuldum şūkūr.darısî doğurmayanlarin başına...

Maşaallah Allah uzun hayırlı ömürler versin. Dikişinin olmaması ne güzel. İlk doğumun mu? Bunun için herhangi birşey yaptınmı? Yani bol egzersiz,perine masajı filan?

Kızlar ben kızımı kucağıma aldım şükürler olsun darısı bekleyenlere...çok kolay bir Doğum olmadı ama inatla normal doğumu başardık...
Çok sevindim gözün aydın. Allah hayırlı evlat etsin, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İlk doğumlar genelde biraz daha zor oluyor, İkinci çok daha kolay olacak inşallah :))

Peş peşe geliyor doğumlar :) . Gözün aydın. Allah sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin...

Kızlar doğuran anneler çoğunlukta olunca emzirme sorunları mamalar konuşulur oldu, bu konuda sİze önereceğim en önemli şey Facebook ta "emziren anneler" grubuna katılmanız.emzirme ile ilgili en ufak ya da en büyük sorununuza muhakkak cevap veriyorlar. Ben o gruptan çokşey öğrendim.

Kizlar mama vermesseniz süt yetmez dedi benim doktorum azcik verin bisey olmaz en az 1 ay takviye yapin sütunüzu emzirin doymassa bi ölcek verin kilo almalari gerekiyor
Doktorunuz yanlış konuşmuş süt emzirdikçe artar ve bebeğin karnını mama ile doldurursanız ı süt hiç bir zaman bebeğe yetecek kadar artmaz. 1 ay takviye sonrasında da o takviyenin sonu gelmez.

Bende sezaryen oldum kızım emmeyi öğrenene ben düzgün tutmayı öğrenene kadar yaralarım geçmedi ama acısını azaltan tek şey tahin üstündeki yağ oldu. Yağı sürdükten sonra kalkan kapatıp 40 dk kadar tuttum. Daha uzun süre kalkan kullanınca meme ucu şişiyor bu sefer emzirme sırasında daha çok acıyor. Yaklaşık 6-7 günler arası Bebek memeyi tan kavramaya başlayınca geçti ama öncesinde emzirirken ağladım kaç kez. Geçmiş olsun inşallah şifa olur

benim bildigim eklemekte bir sakinca yok.. tabi 3 gun suren var buzdolabinda bekletebilmen icin.. bilemedim simdi
Cok azdi zaten bse olcagnj sanmiorm ilk stogumu attm bugun buzluga 90 cc 100 kusurde dolapta var geceye hazirlik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…