2016 Aralık Anneleri

Benimkide gogsumun ucunu kopardi kan akti yüzüne gözüne cocuk bol süt istiyo hırsla emiyor ondan oldu. Garmastan ve lanolin kullandim garmastan kabuk tutturuyor kurutuyor arkasindan lanolin ile yumusamasini sagliyorum. Ben elektrikli sagma makineai aldim onunla sagip veriyorum nadiren meme veriyorum. Ne kadar süt ciktifini gormekte iyi oluyor. Kalkan kullanmadim ama kremler 2 gunde iyileatirdi sonra emince tekrar oluyor ama. Gogusun siyah kisminin tamamini agzina aokmaya calos sadece ucunu tutturunca cok aciyor

Yok tamamini alio canim zaten ama sol taraf cok fena vermek istemiorum resmen. Ufaktan iyilesmeye basladi zaten normal meme ucuna donuyo sag tarafim ama sol ole degil. Biraz bole idare etcem bakalim nolck. Lansinohta var krem garmastanda var kalkanda var makinede var hepsi var bakalim ins iyilessin. Ama tekrar oluyo demissin eski hali gbi mi oluyo yoksa braz daha hafif mi. Ben hemen gecti die vermeyi dusunmuyorum biraz zaman gecsin. Sagi emcek zaten.

Kız emzik sok ağzına :)
denedim cnm iki çeşit vardı istemedi bulandı...

Aynen. BI de evdeki diğer yavru ile ilgilenmeme vicdan azabı ekleniyor üstüne İnşallah bir an evvel düzene girer
ayy aynen büyük de bebek gibi yedir diyo iki seferde ona yediyorum iki seferde ben yiyorum otur kalk...

Cocuk aç anacım açmama ver azcık bak nasil susuyor
Bazen aç diyorum bazen de mamadan sonrada istiyo alışmış diyorum

Kizlar mama vermesseniz süt yetmez dedi benim doktorum azcik verin bisey olmaz en az 1 ay takviye yapin sütunüzu emzirin doymassa bi ölcek verin kilo almalari gerekiyor
Doymadığını hissettiğim anda vericem canım. Şimdi çok küçükler 3 aylık fln olsa tereddüt etmem veririm muhtemelen.

Bu bebişler bizi emzik yaptı. Benim kızım ağzına alıyor memeyi geveleye geveleye uyuyor.

Kizlar bise sormak istiorum. Ben dun gece sutumu sagmistim dolaba koydum. Smdi bugun kalkan takili oldugu icin icine dolmus sut onuda dolaptakinin ustune ekledim. Bise olmaz bu sekilde degilmi.? Oda dolapda beklemjck zaten 3 gun surem oldugunu bliorum gece kullancm onu. Bu sekilde ekleme yapmamin bi sakincasi varmi?

canım doktorun baya bi moral verici konuşmuş ama neden olmasın kolay geçeceğine inanırsan kolay geçicektir pozitif olmak hem senin hem bebeğinin iyiliği sağlığı için çok önemli

bizim derece 27 canım bi kat tulum altına da çıt çıtlı bady ve iç don giydiriyorum battaniyeyi de uyurken karnı ve ayaklarının üstüne atıyoruz hafif bişy

bence kilo alımına bakarak mama verme kararını al canım mutlu bebek olmasına aldanma gelişmesi yavaşlamasın hiç,, ben de günde en az iki kere vermek zorunda kalıroum sütüm yetmiyo

bence kilo alımına bakarak mama verme kararını al canım mutlu bebek olmasına aldanma gelişmesi yavaşlamasın hiç,, ben de günde en az iki kere vermek zorunda kalıroum sütüm yetmiyo
Bugün yine bir denicem dün verdiğimde kustu mamadan mı bilmiyorum ama bir daha deniyeyim.

Allaha sukur toplamda 1 bucuk saat icinde sanciyla beraber geldi bebisim

Sezeryan olanlar yardım lütfen .Sütüm daha gelmedi az az su gelio.2 günlük bebegim.doktor mama takviyesi verdi.nasıl veriosunuz mama yi kaç cc ??

Sezeryan olanlar yardım lütfen .Sütüm daha gelmedi az az su gelio.2 günlük bebegim.doktor mama takviyesi verdi.nasıl veriosunuz mama yi kaç cc ??
Canım bana hastaneden günde 4-6 ölçek verebilirsiniz demişlerdi sütüm yetmemisti zayiflamisti bebişim.İki mama arası 3 saat olmalı. Bi ölçek 30 cc oluyo. Ama sonra sütüm geldi ac kalmadı bebişim ben de vermedim eve gelince.Ama son 1 haftadır 2 günde bir veriyorum bebegimin ac kaldığını anlıyorum ben de süt artırıcı çay içmeye başladım.

Cnm ben de ısırganotu çayı içiyorum .30 cc yi nasıl veriyorsun bi anda mi bölüp bölüp mu? ? Benimki hem emio beni 10_15 dk ama aç kaldığını dusunuyorum ki doktor da öyle dedi kilo kaybı olmuş.

Saat 2 de verdim emdi önce beni sonra mama 20_25 cc aldı. Hickirik tuttu baya çok mu geldi diye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…