- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Hayirlisi olsun isallah daha erken aslinda ama masallah 4 kg olmus bile.bana persembe hazırlıklı gel dedı ogun olmazsa cuma yapalım dedı ama ben carsamba geceden ıtıbaren bısey yemıcem dıcem doktora benı alın dıcem bır gun daha beklemek ıstemıyorum
Saglikla bir avazda kavusman dilegiyle minnosa.Hayirli geceler hanimlar.
Bugun kosturmaktan giremedim.
Yarin 7 de hastahaneye giris yapicam.
Insallah saglikla kucagima alirim oglumu.
Dua edin.
Musait oldugumda yazarim insallah
Gozun aydin darisi basimiza isallah.Kizlar iyi dilekleriniz icim tesekkur ederim. Sukur iyiyiz. 3250 dogdu bebegim. Rabbim herkesin evladini hayirli eylesin. Dogum yapacaklari da bi avazda kurtarsin Rabbim. Genel anestezi oldum inanin korkulacak bisey yokmus
Masallah ne sahane bir dogum olmus. Sanslisin gercekten. Darisi bizlere olsun.Merhabalar dün gece sancım ve batmam olduğunu cuma 2 cm açıklığım olduğunu yazmıştım bugün sabah sancım arttı ve 9 cm açıklıkla Doğuma girdim çok şükür bebeğime kavuştum 11:39 da 9 cm açıklığım olduğunu öğrendim 12:14 te kızıma kavuştum kesi suni sancı hiçbirşey yok çok şükür tamamen organik ve sonu tentene biten bi Doğum oldu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 2. Yavrum hoşgeldin bebeğim
Bence kafana takilan her sorunda doktora danismakta fayda var su an. En kotu hastaneye gidip nstye baglanirsin bir kontrol olur hem.Kizlar bebegimin hareketleri biraz azaldi ve yavasladi gibi. Daha iki gun once cocuk cok hareketli diye endiseleniyordum acaba normalmi diye. Simdide az hareketli diye endiseleniyorumara sira giren sancilarimda var ama dakika turacak tarzdan degil cok canda yakmiyor.. sizce doktora gideyimmi ? Yoksa son gunler normalmi. Iki gun once gittim doktora rutin kontrol icin hersey nornaldi. Sancimda cikti nstde.. bilemedim endiselenmelimiyim bebegim iyidir insallah
Hastahane ye gittiğinde 9 cm miydi :) birde ilk doğumun nasıl oldu :) lütfen içimi rahatlatMerhabalar dün gece sancım ve batmam olduğunu cuma 2 cm açıklığım olduğunu yazmıştım bugün sabah sancım arttı ve 9 cm açıklıkla Doğuma girdim çok şükür bebeğime kavuştum 11:39 da 9 cm açıklığım olduğunu öğrendim 12:14 te kızıma kavuştum kesi suni sancı hiçbirşey yok çok şükür tamamen organik ve sonu tentene biten bi Doğum oldu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 2. Yavrum hoşgeldin bebeğim
Çok heyecanlı :)Hayirli geceler hanimlar.
Bugun kosturmaktan giremedim.
Yarin 7 de hastahaneye giris yapicam.
Insallah saglikla kucagima alirim oglumu.
Dua edin.
Musait oldugumda yazarim insallah
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsunKizlar iyi dilekleriniz icim tesekkur ederim. Sukur iyiyiz. 3250 dogdu bebegim. Rabbim herkesin evladini hayirli eylesin. Dogum yapacaklari da bi avazda kurtarsin Rabbim. Genel anestezi oldum inanin korkulacak bisey yokmus
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhabalar dün gece sancım ve batmam olduğunu cuma 2 cm açıklığım olduğunu yazmıştım bugün sabah sancım arttı ve 9 cm açıklıkla Doğuma girdim çok şükür bebeğime kavuştum 11:39 da 9 cm açıklığım olduğunu öğrendim 12:14 te kızıma kavuştum kesi suni sancı hiçbirşey yok çok şükür tamamen organik ve sonu tentene biten bi Doğum oldu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 2. Yavrum hoşgeldin bebeğim
Cnmm bol dua etKizlarrrrr
10 dkya giriyorum sezeryana
Bu kadar kafana takacak bişey Yok canım niye stres yaptın ki bu kadar. Baksana bir sürü inşam Doğum yaptı sadece aralık annelerinde hiç birinde sıkıntı olmadı. Kötü seyler düşünüp negatif elektriği çekme kendineKızlar herseyi kafaya takmaktan kafayı yicem artık sürekli düşünüyorum ve uyuyamiyorum
Ever cnm zaten hemen kapattilar ortuyle sadece kesi yeri acikta kaldiYabi or
Yani oraya hiç bir işlem yapilmadi sadece acik kaldı sanirim
Kizlarrrrr
Kizlarrrrr
Valla cnm ayilma odasi falan gormedim. Ben kendime gelmeye basladigimda odamdaydim yatiodum. Sacmaladigimi falanda sanmiorum :) sadece acio dedim. Ole siddetli coook siddetli agri da yoktu. Ama agriodu tabiki. Agri kesici istedim ciktiktn soonra tekrar vurdulsr rahatlatio braz iste ole yani. Ama sezeryan agrili bi dogum bana sorulursa . Bnm sag dikis yerim ayakda durunca yanmaya baslio agrisina katlanilioda bu yanma mahvedio. Hemen uzanmak zorunda kaliorum ee yurumem gerekio nasi olck blmiorm. Gecse keske hemen.Masallh ne güzel..Darisi bize ins..Bişey sormak istiyorum..Burda kizlarlada konustuk bu konuyu..Hazir sen yeni tecrübe edinmisken fikrini alalim..genel anezteziden uyandiginda ayilma odasina mi aldilar? Çok sacmaladin mi uyanirken? Biz sacma sapan seyler konusmaktan korktuk acikcasi rezil olmayalim diye...Birde genel anztzide uyanirken cok agrili oluyormuş..Biraz bilgi verirsen cok sevinirim..2gün sonra doğum um var çok endiseliyim..
kiraz çekirdekli yastık yada patikler işe yarıyormuş canım .. masaj teknikleride var internetden araştırGünaydın güzel hamiş ve lohusalar :)
Epeydir yazamadım buraya 5aralıkta epidural sezaryen oldum 10 günlük olduk bile şükürler olsun ama bebek küçük tutmaya korkuyor insan incincek diye ..
Gaz sancısı ne zaman biter Yenidoğanda?
Gazını nasıl alıyorsunuz Bebeğinizin?
gaz sancisi 6 aya kadar devam eder.bilemedin 4 ay.bebeği emzir doyur dik tut hemen ağızdan çıkarırGünaydın güzel hamiş ve lohusalar :)
Epeydir yazamadım buraya 5aralıkta epidural sezaryen oldum 10 günlük olduk bile şükürler olsun ama bebek küçük tutmaya korkuyor insan incincek diye ..
Gaz sancısı ne zaman biter Yenidoğanda?
Gazını nasıl alıyorsunuz Bebeğinizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?