2016 Aralık Anneleri

Seninle Doğum tarihlerimiz aynı benim de Cuma çatı muayenesi var bakalım ne diyecek doktorum...eğer sezeryan derse benim de haftaya o zaman...
bana persembe hazırlıklı gel dedı ogun olmazsa cuma yapalım dedı ama ben carsamba geceden ıtıbaren bısey yemıcem dıcem doktora benı alın dıcem bır gun daha beklemek ıstemıyorum

Aa evet haklısın. Sen söyleyince hatırladım. Boza ve aşure de...

Allah kolaylık versin, yardım etsin. Sağ salim kavuşmayı nasib etsin...

kizlar herkes doğum yaptimi.?ne zamandr giremedim .hem bebek var hem2 yasinda oğlum var.yapanlarin gözü aydin.saglicakla buyutelim inşallah. iki hafta önce korkularim vardi hem doğum korkusu hem sağlıklı bebek doguracak miyim endişesi. çok şükür herşey cok güzel gelişti. istedigimden de güzel oldu hersey.aras şimdi 20 günlük. gazi başlıyor artk .henüz ilac vermedim yarin dr a gotrcem.
sutum az diyen anneler var.böyle deyip kendinizi strese koymayın. sık sık bebek emerse süt olur. birdesu var bol su cok etkili ve rezene isirgan anason çayı. hem bebegin sancsini alir sütten gecer hemde süt yapar
tavsye ederim.evetherkesin bunyesi farklı herkese farklı seyler yarar.baana bu yaradi.

birde ricam var sizden.yarin bebegi nefrologa gotrcem çocuğum da hidronefroz vardi.erken aldi dr.bakalim böbrek küçüldü mu büyüdü mu.lütfen dua edin.neden böyle oldu bilmiyorum.anne karninda iyi bakamadim demek ki
2 yasinda oglumun peşinden koşturup durdum.şimdi emziriyorm inşallah sifa olmuştur

odada sondani takar hemşire ameliyathanenin yolunu tutarsin uzerinde sadece 1 önlük. belden igne aldim uzan uzan dediler hemen uzandim kollar sağa sola tansyon aleti nabız aleti vb takılır. önlük cikarip atarlar uzerine yesil bez örtülür. batikonu herseyi hissettim uyuşmuş olsamda.bebegi cikardilar sedye sallandi ben sarsildim. yanimda ki ekip beni konuşturdu. dr da sohbet etti 45 dk bitti

Aynen canım bende de bir burukluk var çok alıştım karnımda olmasına ya özlücem bu günleri

Masallh ne güzel..Darisi bize ins..Bişey sormak istiyorum..Burda kizlarlada konustuk bu konuyu..Hazir sen yeni tecrübe edinmisken fikrini alalim..genel anezteziden uyandiginda ayilma odasina mi aldilar? Çok sacmaladin mi uyanirken? Biz sacma sapan seyler konusmaktan korktuk acikcasi rezil olmayalim diye ...Birde genel anztzide uyanirken cok agrili oluyormuş..Biraz bilgi verirsen cok sevinirim..2gün sonra doğum um var çok endiseliyim..

Merhabalar dün gece sancım ve batmam olduğunu cuma 2 cm açıklığım olduğunu yazmıştım bugün sabah sancım arttı ve 9 cm açıklıkla Doğuma girdim çok şükür bebeğime kavuştum 11:39 da 9 cm açıklığım olduğunu öğrendim 12:14 te kızıma kavuştum kesi suni sancı hiçbirşey yok çok şükür tamamen organik ve sonu tentene biten bi Doğum oldu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 2. Yavrum hoşgeldin bebeğim

Ne güzel hiç bir müdahale olmadan doğması. Gözün aydın. Allah hayırla, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Kizlar bebegimin hareketleri biraz azaldi ve yavasladi gibi. Daha iki gun once cocuk cok hareketli diye endiseleniyordum acaba normalmi diye. Simdide az hareketli diye endiseleniyorum ara sira giren sancilarimda var ama dakika turacak tarzdan degil cok canda yakmiyor.. sizce doktora gideyimmi ? Yoksa son gunler normalmi. Iki gun once gittim doktora rutin kontrol icin hersey nornaldi. Sancimda cikti nstde.. bilemedim endiselenmelimiyim bebegim iyidir insallah

Hayirli evlat olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…