Sancin olsun iste ne guzel sezeryan senin isteginmi50 ustu
Senin kuzucuk tam beklenen dogum tarihinde mi gelmek istiyor acaba canim? Allah yardimcin olsun.cok hizli bir sekilde acilman olsun ve bebisini bir avazda kucagina al ins canim dualarimiz seninle. Sen de bizler icin dua et olurmu
Aralik anneleri biran once dogurunki sira ocak annelerine gelsin:)))ay artık doğurmak istiyoruuummm
Insallah sancilarin artar bebegin kanala iner.Canim beklemeye devam suni sanciyla ama cok canim.acimiyor. 9a kadar kalicak bir gelisme yoksa cikaracaklar. Yarin sabah gene suni verecekler oglen 1e kadar olmazsa sezeryan olucam. Doktor birazdan gelecek alttan bakmaya gene, gunduz kafasi inmemisti kanala, acilmada yoktu. Ama doktor catin cok musait dedi, bakalim hayirlisi olsun hakkimizda insallah
Hiç bir işe yaramadıLansinoh krem cok iyi gelior diyorlar denednz mi
Çok şükür sonundaKizlar hepinizze cok tesekkur ederim. Dualarini eksik etmeyenlerdende allah razi olsun.. bn hic guzel haberlerle gelemedim malesef. Biz dun geceden burdaydik bliosunuz sanci falan gelmedi. Sabah 6 da lavman yapildi. 7 de sanci takildi. Daha bi tek damla gelmeye basladiki bn kendimden gecmeye basladim. . Neyse hhohlaya pohlaya biraz bagira 5 saati gecirdim bu arada 2 sefer falanda muayenm yapildi acilma ayniydi gecirdigim kanamada cabasi. Saat oldu oglen 12 dr geldi acilmaya bakti 5 saattir hala 3 cm. Bn artik dayanamaz durumlarda .. dedik birlikte dr la bu sekilde sonuc cok zor. Olur ama normalinden cok daha yavas acilio dedi. Yani 2 kat fazla cekiodum herseyi. Hayir dedim istemiorum artik bitsin bu cile goturun dedim sezeryana. Zorunlu sezeryanlaa 12 de alindim. Bayiltin uyutun beni die bagriodm en son gittim sonra. Oglum cok iyi 3650gr 52 cm masallahi var . Bnmde agrim var tabi dikis yerlerim cok agrio. Ilk kalkiisi yaptim ama dik duramadim. Yanmayla agri birlikte agrim var suan. .. bnden haberler bole kizlar.
Ekledim cnmAzRASILAM canım ben de pazar günü doğum yaptım. 3350 gr 48 cm doğdu kızım normal doğumla:) eklersen sevinirim
Hayırlı olsun canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar hepinize güzel dilekleri için teşekkür ederim :) ben dün gece hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı, gece 4 e kadar sancı çektim 7 cm olmuştu açıklığım, Doğum da güzel ilerliyordu ama bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı nst de. Doktorumuz kararı bize bıraktı eşim de bende risk almak istemedik, 05.02 de epidural sezaryenle 3090 gr 51 cm olarak doğdu kızımız. Çok şükür sağlıklı. Ben bugün biraz Yorgunum, ağrım da var, yarın çıkacağız inşallah hastaneden. Geçmişi okumakta zorlandım alıntı yapmadığım arkadaşım varsa helal etsin hakkını, darısı bekleyenlere inşallah
KesinlikleHanımlar doğum şeklini biraz fazla kafanıza takıyorsunuz kendi kendinize problem yapıyorsunuz. Eskiden sezeryan mı varmış diyenlere bakmayın. Eskiden Doğumda anne yada çocuklar ölüyormuş sebebi ne sakıncalı durumlar. Sonuçta buda bir Doğum sekli. Normal doğuran da anne oluyor sezeryan olan da :)
Prima yeşil kullandıkKızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz?
Ben başta prima premium care kullandım pişik yaptı kızımda, hastanede olduğum için farklı bir bez bulamayıp molfix kullandım başta hiçbir sıkıntısı yoktu ama ne zaman 2 numaraya geçtik o da bacaklarında kızarıklık yapmaya başladı.
Bize bir tavsiyeniz olur mu acaba?
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahHerkese iyi akşamlar. Uzun bir süredir takip ediyordum bu grubu. Sonunda ben de yazayım dedim hikayemi. Benim beklenen doğum tarihim 6 aralıktı ama kızımın gelmeye niyeti yoktu. Doktorum 2 günde bir takip ederek 1 hafta daha bekleyeceğini normal doğum için çatımın uygun olduğunu ve normal doğurmamı istediğini söyledi. Ben de bebekte bir sıkıntı yok diye kabul ettim. 40 hafta bitmesine rağmen ne açıklık ne de yerleşme vardı. Pazar gecesi 40+5te kasıklarıma 5 dakikada bir sancı girmeye başladı ama belimden vurmuyodu ağrısı acaba gerçek sancı mı yoksa yalancı sancı mı emin olamadım. Nolur nolmaz diye Yine de gittim duşumu aldım hazırlandım ve hastaneye gittik. 3 cm yakın açılmam varmış nöbetçi doktor yatışı uygun gördü. Ama ilk gebeliğim olduğu için uzun sürebilir dedi. Gece 12 buçukta Odama geçtim sancılar 3-4 dakikada bir gelmeye başladı. Ebe sürekli geldi nst de sancılara baktı saat 5 buçukta epidural istediğimi söyledim açıklığı kontrol etti 7 cm olmuş bu saatten sonra epidurale gerek yok dedi ve doğumhaneye indik. Orda biraz yürüyüş yaptık ebeyle. Saat 7 buçuk gibi kendi doktorum geldi suyumu patlattılar. Biraz daha bekledik. Düşük dozda suni sancı verdi doktorum biraz hızlansın diye. Açıklık tamamlandı masaya geçtik ebenin talimatlarına uydum ve saat 9da kızım kucağımdaydı. 3600 gram 52 cm. Onu kucağınıza almak ve ağlamalarını duymak harika bi duygu. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah. Hamile arkadaşlara da bir avazda kucaklarına almayı nasip etsin. Sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım
Sağsalim kavuşmak nasip etsin inşallahGünaydın.Ne zamandır takip ediyorum burayı ama yazmak kısmet olmadı bir türlü.Ayın 21inde sezeryan olacağım inş.
Oğlumda epidural sezeryan olmuştum hiç sıkıntım olmamıştı ağrı kesiciye bastığımı bile hatırlamıyorum.
Bu 5 senede genel anestezi ile bi kürtaj bi de dış gebelik ameliyatı geçirdim .Herkesin anesteziye tepkisi farklı uyuyup uyandığınızda herşey bitmiş oluyo ama bende fena çarpıntı yapıyorHerhalde bu sefer de epidural tercih edeceğim.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş
Kapalı cnmKızlar sezeryan olanlara bir sorum var ameliyat sırasında alt bölgemizde açık kaliyormu ve alt bölgeyle işleri oluyor mu doktorların? çok korkuyorum bi sonda olayı duydum ama onun dışında başka bir işlem yapılıyormu alt bölgeye of ya çok zor bu doğum isi
Hayırlı olsun canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar sabah 10.30 da doğdu kuzum
3020 gr 48 cm, Çok şükür ikimiz de iyiyiz ayağa kalktım çorba bile içtim
Darısı başınıza inşallah hepinize dua ettim
Neden 30 aralık 2 gün için sene kaybı olacakBende Ocak annesi olacakdım 30 Aralık için sezeryan tarihi verdi doktor. Kızım hala makat geliş dönmeyede niyeti yok gibi. Bir umut bekliyorum dönmesini normal doğumu çok istiyordum. Allah kurtarsın hayırlısıyla şimdiden
Demiştim asıl iş doğduktan sonra başlıyor diyeGeçmiş olsun canım valla 18.gündeyiz ama çok yıprandım şimdiden çok çaresiz hissediyorum moralim bozuluyor artık. Allah ayrı bırakmasın bebeklerimizden sarılık olduğunda ayrı kaldık çok ağladım yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Tıksırsa ayaktayım başlıyorum kendimi yemeye
Her türlüsü rahatsız ediyor ama çorbayı burnumu tutup içmek ya da biraz baharat eklemek içimini kolaylaştırabilir haklısın sağol canım.Canım et suyunu direk içme Şen'de çorba yap onu pilava koy yemeklere koy öyle tüket. Zorlama mideni. Düğün çorbası direk er suyuyla yapılıuor mesela.
bende erken dogum riski vardi 2 ay oldu alali ankaradan almistim simdi varmi Bilmiyorum kanpanyadaydi 2 pakti 30 tl almistim sanirim toplamda 80 adet oluyor icerigiMerhaba bişi sormak istiyorum Ebebekte hala o çikolatalardan var mı.bir de fiyatı nedir acaba bilgi verebilirmisin canım
Maasallah n3 guzel olmus darisi bizeArkadaslar Rabbime binlerce kez sükürler olsun cok guzel epiduralsiz normal dogumum oldu.. saat 13 gibi yavas yavas suyum gelmeye basladi, hazirlanip esimle hastahaneye gittik.. normal bir odaya alinip monitora baglandim sancim yoktu... bekledik hala hafif suyum gelmeye basladi... saat 15 30 gibi sancilarim basladi hafif hafif ve 17 gibi doguma alinip 17 20 dunyalar guzeli kizimi kucagima aldim :) hemen emdi yavrum darisi dogum bekliyenlere insallah
Ay insl ilerlemistir acilmanHerkes başlamış Doğum yapmaya ne güzel Benimde çok sancım var şuan kasılmam ve batmalarım mevcut geçen cuma 2 cm açıklığım vardı yarın kontrolüm var hayırlısıyla bakalım bel agrısı ve karın altımda ağrı sertlik hatsafhada 2. Doğumum olucak nasipse inşallah sağlıcakla kavuşurum yavruma
maasallah o dr cnm baska dr olsa sezeryana yonlendirir insl normal ce dogurursun ama zamani oldugu icin bebek inmemistir bebek keske 41 kdr bekleseydin aksi bir hal olmadikcaKizlar bizde sabah 7de yatis yaptik, saat 10 gibi suni sanci basladirlar ama banamisin demedi. Hafif bel ve kasik agri var o kadar. Nstde sanci 40lari gecmiyor, doktorum geldi aksam 9-10 kadar takili kalir, sancinda degisme olmazsa cikaririz gece yatarsin yarin sabah gene takar oglene kadar bekleriz dedi. Ondan sonra sezeryan konusuruz dedi. Alttan muayene eden diger doktor catin normale cok musait ama bebegin basi asagi inmemis dedi. O yuzden suni sanciya devam dedi. Dua edin kizlae insallah sag salim kavusalim bizde bebegimle
Kizlar p tesi 2 cm.olan acikligim sabah asiri akinti yumurta akinkivaminda doluca gelince oglenki kotrolde dr aoyledim cati muyeneai yapti ve nisanin gelmis dedi aciklik 3 cm olmus nst de aancimda cikti en fazl 70 geldi sukurler olsun baslamis bu gece muhtemelen dogurursun yoksa sabah gene gel 4 cm se yatis yapacağım burda takip etcem.dedi hayirlisi insallah dua ile suan belimde kasigimda agrilar kasilmalar var dayanabildigim kadar dayancam insallah bakalim kizim ne zaman geldim diecek
Amin insl cnmHayirlisi olsun canim. Rabbim saglikli bir dogun nasip etsin size.
allah bir avazda kurtarsınKizlar p tesi 2 cm.olan acikligim sabah asiri akinti yumurta akinkivaminda doluca gelince oglenki kotrolde dr aoyledim cati muyeneai yapti ve nisanin gelmis dedi aciklik 3 cm olmus nst de aancimda cikti en fazl 70 geldi sukurler olsun baslamis bu gece muhtemelen dogurursun yoksa sabah gene gel 4 cm se yatis yapacağım burda takip etcem.dedi hayirlisi insallah dua ile suan belimde kasigimda agrilar kasilmalar var dayanabildigim kadar dayancam insallah bakalim kizim ne zaman geldim diecek
Ay insl ilerlemistir acilman maasallah o dr cnm baska dr olsa sezeryana yonlendirir insl normal ce dogurursun ama zamani oldugu icin bebek inmemistir bebek keske 41 kdr bekleseydin aksi bir hal olmadikca
Canım gözün aydın. Hadi sağlıkla kavus yavruna İnşallah. Rabbim kolay doğumlar nasip etsinKizlar p tesi 2 cm.olan acikligim sabah asiri akinti yumurta akinkivaminda doluca gelince oglenki kotrolde dr aoyledim cati muyeneai yapti ve nisanin gelmis dedi aciklik 3 cm olmus nst de aancimda cikti en fazl 70 geldi sukurler olsun baslamis bu gece muhtemelen dogurursun yoksa sabah gene gel 4 cm se yatis yapacağım burda takip etcem.dedi hayirlisi insallah dua ile suan belimde kasigimda agrilar kasilmalar var dayanabildigim kadar dayancam insallah bakalim kizim ne zaman geldim diecek
Neden sezeryan cnmbugun doktora gıttık persembe yada cuma sezeryan olcam sukur ne olcagı netlestı
Hayirli olsun cnmbugun doktora gıttık persembe yada cuma sezeryan olcam sukur ne olcagı netlestı
Bi avazda kurtul ins cnmmKizlar p tesi 2 cm.olan acikligim sabah asiri akinti yumurta akinkivaminda doluca gelince oglenki kotrolde dr aoyledim cati muyeneai yapti ve nisanin gelmis dedi aciklik 3 cm olmus nst de aancimda cikti en fazl 70 geldi sukurler olsun baslamis bu gece muhtemelen dogurursun yoksa sabah gene gel 4 cm se yatis yapacağım burda takip etcem.dedi hayirlisi insallah dua ile suan belimde kasigimda agrilar kasilmalar var dayanabildigim kadar dayancam insallah bakalim kizim ne zaman geldim diecek
cocugun kılosu masallah 4 kılo olmus oyuzden normal zor olur dedı doktorNeden sezeryan cnm
bugun doktora gıttık persembe yada cuma sezeryan olcam sukur ne olcagı netlestı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?