2016 Aralık Anneleri

Senin kuzucuk tam beklenen dogum tarihinde mi gelmek istiyor acaba canim? Allah yardimcin olsun.cok hizli bir sekilde acilman olsun ve bebisini bir avazda kucagina al ins canim dualarimiz seninle. Sen de bizler icin dua et olurmu

amin canim.insallahh. rabbim sizlerede bir nefesde kolay dogum.nasip etsin

M moonliqht canm ne durumdasin giremedim bugun aklim sendeydi

Canim beklemeye devam suni sanciyla ama cok canim.acimiyor. 9a kadar kalicak bir gelisme yoksa cikaracaklar. Yarin sabah gene suni verecekler oglen 1e kadar olmazsa sezeryan olucam. Doktor birazdan gelecek alttan bakmaya gene, gunduz kafasi inmemisti kanala, acilmada yoktu. Ama doktor catin cok musait dedi, bakalim hayirlisi olsun hakkimizda insallah

Insallah sancilarin artar bebegin kanala iner.

Lansinoh krem cok iyi gelior diyorlar denednz mi
Hiç bir işe yaramadı
O ve diğer tüm öneriler
Sadece göğüs kalkanı işe yaradı

Çok şükür sonunda
Önemliolan doğum yapıp ikinizde sağlıklı kurtulmanızdı
Hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
AzRASILAM canım ben de pazar günü doğum yaptım. 3350 gr 48 cm doğdu kızım normal doğumla:) eklersen sevinirim
Ekledim cnm
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Hayırlı olsun canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kesinlikle
Önemli olan sağsalim kavuşmak

Prima yeşil kullandık
Pişik yapmadı ama 2 keredir çişi kaçıyor dışarı
İdrarı
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Sağsalim kavuşmak nasip etsin inşallah
Kapalı cnm
Sadece kesi bölgen açık
Kızlar sabah 10.30 da doğdu kuzum
3020 gr 48 cm, Çok şükür ikimiz de iyiyiz ayağa kalktım çorba bile içtim
Darısı başınıza inşallah hepinize dua ettim
Hayırlı olsun canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Neden 30 aralık 2 gün için sene kaybı olacak

Demiştim asıl iş doğduktan sonra başlıyor diye
Allah yardımcımız olsun
Panik olma canım böyle böyle büyüyecekler

Canım et suyunu direk içme Şen'de çorba yap onu pilava koy yemeklere koy öyle tüket. Zorlama mideni. Düğün çorbası direk er suyuyla yapılıuor mesela.
Her türlüsü rahatsız ediyor ama çorbayı burnumu tutup içmek ya da biraz baharat eklemek içimini kolaylaştırabilir haklısın sağol canım.

Merhaba bişi sormak istiyorum Ebebekte hala o çikolatalardan var mı.bir de fiyatı nedir acaba bilgi verebilirmisin canım
bende erken dogum riski vardi 2 ay oldu alali ankaradan almistim simdi varmi Bilmiyorum kanpanyadaydi 2 pakti 30 tl almistim sanirim toplamda 80 adet oluyor icerigi

Maasallah n3 guzel olmus darisi bize
Ay insl ilerlemistir acilman
maasallah o dr cnm baska dr olsa sezeryana yonlendirir insl normal ce dogurursun ama zamani oldugu icin bebek inmemistir bebek keske 41 kdr bekleseydin aksi bir hal olmadikca

Kizlar p tesi 2 cm.olan acikligim sabah asiri akinti yumurta akinkivaminda doluca gelince oglenki kotrolde dr aoyledim cati muyeneai yapti ve nisanin gelmis dedi aciklik 3 cm olmus nst de aancimda cikti en fazl 70 geldi sukurler olsun baslamis bu gece muhtemelen dogurursun yoksa sabah gene gel 4 cm se yatis yapacağım burda takip etcem.dedi hayirlisi insallah dua ile suan belimde kasigimda agrilar kasilmalar var dayanabildigim kadar dayancam insallah bakalim kizim ne zaman geldim diecek

Hayirlisi olsun canim. Rabbim saglikli bir dogun nasip etsin size.

allah bir avazda kurtarsın
dilerim herşey gönlünce olur

Ay insl ilerlemistir acilman maasallah o dr cnm baska dr olsa sezeryana yonlendirir insl normal ce dogurursun ama zamani oldugu icin bebek inmemistir bebek keske 41 kdr bekleseydin aksi bir hal olmadikca

Suni sanciyi cikardilar hala acilmam yok Canim dedigin gibi bu kadar beklemesi bile iyi ama benim tansiyon ve seker sinirdaydi o yuzden doktorum 40 haftayi doldurduktan sonra beklemek istemedi

Canım gözün aydın. Hadi sağlıkla kavus yavruna İnşallah. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Bu arada teşekkür ederim canım. Düvenönüne gittik tül falan aldım. Sen söylemesen bilmezdim oraları

bugun doktora gıttık persembe yada cuma sezeryan olcam sukur ne olcagı netlestı
Hayirli olsun cnm
Bi avazda kurtul ins cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…