2016 Aralık Anneleri

Saglikla kavusun yavrunuza isallah

Allah sağlık kolaylık versin. Dilediğin gibi güze bir doğum olur inşallah...

Et suyu sütün kalitesini çok artırıyormuş. Hani şu kemikli etler varya onlardan. Bugün öğrendim, tecrübe etmedim. Ben de kendi evime geçince başlayacağım.

Maflor verdi cnm drmuz
Özelden alınıo 35tl
Kimisi biogaia kullanıyor onu da duydum

sorma canım bizimki de beslenemediğinden kilo falan alamadı tabi bide mamayla beslenince vucüt susuz kaldı hemoglabini yükseldi
Geçmiş olsun canım valla 18.gündeyiz ama çok yıprandım şimdiden çok çaresiz hissediyorum moralim bozuluyor artık. Allah ayrı bırakmasın bebeklerimizden sarılık olduğunda ayrı kaldık çok ağladım yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Tıksırsa ayaktayım başlıyorum kendimi yemeye

Et suyu sütün kalitesini çok artırıyormuş. Hani şu kemikli etler varya onlardan. Bugün öğrendim, tecrübe etmedim. Ben de kendi evime geçince başlayacağım.
Burnumu tıkaya tıkaya içerim artık çok yağlı geliyor midem kaldırmıyor ama zorlarım bebeğim için.. sağol canım.

Neden erken aliyorlar?

Saglikla kucaginiza alin isallah

geçmiş olsun canım
analı babalı büyütsün rabbim inşallah
benimde sütüm ilk iki gün azdı sarılık bile oldu bebeğim
boza süt yapar dediler bana faydası oldu diyebilirim yada geleceği vardı bilemiyorum
dene istersen

Burnumu tıkaya tıkaya içerim artık çok yağlı geliyor midem kaldırmıyor ama zorlarım bebeğim için.. sağol canım.
Canım et suyunu direk içme Şen'de çorba yap onu pilava koy yemeklere koy öyle tüket. Zorlama mideni. Düğün çorbası direk er suyuyla yapılıuor mesela.

Benimkide döner diye umut ettim ama donmedi bu saatten sonrada donmesi cok zor.ama en azindan drun ocak 2 gibi aldaydi bir gunle cocuk aralik dogumlu olmadaydi

Cok sukur en zor kismi bitti bile. Hergecen gun agrilar azalip bebis daha duzene giricek isallah.

Doktor ne diyor? Alalim bekleyelim? Bazi doktorlar 40 sonrasi cok beklemek istemiyor.

O nedir?

Canim cok sukur kalp atislari suyu vb normal oldugu icin 41 tam dolana kadar bekleyecek. Sonrasinda suni sanci ile baslatacak. İns o zamana kadar kendiliginden gelir kuzum.

Ay ne guzel masallah cok sevindim canim. Darisi basimiZa ins. Umarim bende de oyle olur Rabbim yardimcimiz olsun

Amin canim insallah. Rabbim hepimiz icin en hayirlisini nasip etsin. Benim de ins 1 gun icinde hepsi olur biter. Heveslendim simdi:)

Kızlar sabah 10.30 da doğdu kuzum
3020 gr 48 cm, Çok şükür ikimiz de iyiyiz ayağa kalktım çorba bile içtim
Darısı başınıza inşallah hepinize dua ettim

Hayirli olsun canim gozunuz aydin saglikla buyutun.

Senin kuzucuk tam beklenen dogum tarihinde mi gelmek istiyor acaba canim? Allah yardimcin olsun.cok hizli bir sekilde acilman olsun ve bebisini bir avazda kucagina al ins canim dualarimiz seninle. Sen de bizler icin dua et olur mu?

40in bitmesini bekleyip suni sanci mi verecekler?
Dr.um oyle birseyler demisti bana gecen görüştugumuzde.Hayirlisiyla dogursaydik bizde

Aynen canim tam su an 40 bitti zaten 1 hafta daha bekliyor yani 41 bitsin diye. Ozamanda gelmezse suni ile baslatiriz riske atmayiz dedi. Ins saglicakla hepimiz kucagimiza aliriz amin canim

Saglikla kucagina alirsin ins canim. Allah yardimcin olsun

O gaz bi süre oluyor canim.ne guzel atlattin sira bizde

Maşallah ikinizede.
Darisi başımıza insallah

Cok.saolun kizlar. Dogum yapanlara ve yapacak olanlarasa allah yardimciniz olsun ins. Herkes teker teker kurtulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…