2016 Aralık Anneleri

gözün aydın
sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah

O gaz bi süre oluyor canim.ne guzel atlattin sira bizde

selam kızlar nasılsınız,,

doğum yapanlara allah şifa versin hemen ayaklansınlar bekleyenler de bir an önce sağlıkla yavrularını kucaklarına alsın inşallah

benim 5 gün oldu doğum yapalı ama hala sütüm çok az dere otu yiyorum su içiyorum her deneni yaptım sıcak duş alıyorum ama bünyesel bişey sonuçta hala az geliyo

Sezeryan gunume 18 gun var kizlar ben geri saymaya basladim.buarada ocak 2 ye verdi doktorum randevuyu.ocak annesi olacam ama ben niye hala aralik annelerindeyim:)))) benim kiz erkenmi gelecek acaba?
Bende Ocak annesi olacakdım 30 Aralık için sezeryan tarihi verdi doktor. Kızım hala makat geliş dönmeyede niyeti yok gibi. Bir umut bekliyorum dönmesini normal doğumu çok istiyordum. Allah kurtarsın hayırlısıyla şimdiden

Kizlar bizde sabah 7de yatis yaptik, saat 10 gibi suni sanci basladirlar ama banamisin demedi. Hafif bel ve kasik agri var o kadar. Nstde sanci 40lari gecmiyor, doktorum geldi aksam 9-10 kadar takili kalir, sancinda degisme olmazsa cikaririz gece yatarsin yarin sabah gene takar oglene kadar bekleriz dedi. Ondan sonra sezeryan konusuruz dedi. Alttan muayene eden diger doktor catin normale cok musait ama bebegin basi asagi inmemis dedi. O yuzden suni sanciya devam dedi. Dua edin kizlae insallah sag salim kavusalim bizde bebegimle

Canım 41 e kadar neden beklemednz. İnşallah cook güzel bir doğumun olur. Sağlıkla kavuşuRsn yavruna

40in bitmesini bekleyip suni sanci mi verecekler?
Dr.um oyle birseyler demisti bana gecen görüştugumuzde.Hayirlisiyla dogursaydik bizde

Maşallah ikinizede.
Darisi başımıza insallah

Off hamilelik kolay kısmıymış esas iş bebekler doğunca imiş. Ben de az önce doktordan geldim kızımın yeterince kilo almadığını söyledi halbuki sütüm sonunda geldi ve son 1-1.5 haftadır gayet iyi emiyor her açtığımda bezi batmış oluyor ama sütümün sulu olabileceğini söyledi doktor. Cumartesi tekrar gidicez 90 gram almadıysa mamaya başlamak zorunda kalıcaz ki benim hiç içime sinmiyor bu durum

Allah sağlık kolaylık versin. Dilediğin gibi güze bir doğum olur inşallah...

sorma canım bizimki de beslenemediğinden kilo falan alamadı tabi bide mamayla beslenince vucüt susuz kaldı hemoglabini yükseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…