2016 Aralık Anneleri

Ediz Enesin Annesi catuke kizlar ben simdi yasin okucam isimlerinizi soylerseniz sjzede kendimede dua edeyim. Olmadi burdan toplu dua ederim. Rabbim yardim etsin hepimize insallah

Allah yardımcınız olsun sagsalim kucagimiza alırız inşallah sizin sikintiniz beni bastı :/ ama inanın dusunmek yaşamaktan daha korkunç :))) hemen gelir inşallah :)

Ediz Enes olna eda idi galiba bi üye öyle seslenmisti :) suni sancı aldıysa pek girebileceğini sanmıyorum

İnşaallah hayırlı haberler yazarlar suni sancı yla daha çabuk doğar lar inş

Gunaydin hanimlar.
Bende bebislerimiz gelmistir dedim ama gelmemisler :)
Hayirlisi insallah

Amin kizlar insallah saglikla kolaylikla dogururuz bizde

Gunaydin!

Ediz Enesin Annesi catuke M moonliqht dualarim sizinle. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Gunaydin. Dogumda olan anneler rabbim yardimciniz olsun.

Ne durumdasin canim yazmadigina gore dogurdun guzel haberlerini bekliyoz insallah

catuke Ediz Enesin Annesi kizlar nasilsiniz? Hayirli haberlerinizi bekliyoruz Allah yardimciniz olsun

Ben de sonunda yavruma kavustum. Cok sukur ikimizde iyiyiz. Allah diger bekleyen arkadaşlarin yardimcisi olsun. O minik şeyleri gorunce agri sizi kalmiyo :)

Arkadaslar azar azar suyum gelmeye basladi.. ilk idrar sandim ama durmadan geldi.. suan esimle hastahaneye gidiyoruz sancim fln yok hayirlisi insallah

Kizlar hepinizze cok tesekkur ederim. Dualarini eksik etmeyenlerdende allah razi olsun.. bn hic guzel haberlerle gelemedim malesef. Biz dun geceden burdaydik bliosunuz sanci falan gelmedi. Sabah 6 da lavman yapildi. 7 de sanci takildi. Daha bi tek damla gelmeye basladiki bn kendimden gecmeye basladim. . Neyse hhohlaya pohlaya biraz bagira 5 saati gecirdim bu arada 2 sefer falanda muayenm yapildi acilma ayniydi gecirdigim kanamada cabasi. Saat oldu oglen 12 dr geldi acilmaya bakti 5 saattir hala 3 cm. Bn artik dayanamaz durumlarda .. dedik birlikte dr la bu sekilde sonuc cok zor. Olur ama normalinden cok daha yavas acilio dedi. Yani 2 kat fazla cekiodum herseyi. Hayir dedim istemiorum artik bitsin bu cile goturun dedim sezeryana. Zorunlu sezeryanlaa 12 de alindim. Bayiltin uyutun beni die bagriodm en son gittim sonra. Oglum cok iyi 3650gr 52 cm masallahi var . Bnmde agrim var tabi dikis yerlerim cok agrio. Ilk kalkiisi yaptim ama dik duramadim. Yanmayla agri birlikte agrim var suan. .. bnden haberler bole kizlar.

Lansinoh krem cok iyi gelior diyorlar denednz mi
Ben 2 aydir falan geceleri yatmadan suruyorum ama hala hassas cok uclari. Umarim bir faydasi oluyordur. Dogumdan sonra anlasilcak tabi.
Dogum ocaga kalsin istiyorum. 4 ocakta sevdigimiz bir tarih esimle o nedenle 4 ocak istedik. Ama olur olmaz. Sonucta 30.12 benim 40+0 tarihim. Beklermi beklemezmi. Doktor 40i gecerse bile bekleyelimmi der. Bu benim kendi kendime arzu ettigim bir tarih. Olurda gelmezse doktorda sezeryan derse 4 ocak olsun o zaman diyecegim bir tarih yani.

cnm hayırlı ugurlu olsun cok cok gecmıs olsun

Ha bide dr um once su gelip sanci olmayinca gidishatin cok ic acici olmadigini genelde bu sekilde acilma olmadigi icin donuldugunu soledi
Gozun aydin canim Rabbim anali babali buyutsun sagsalim kucagina aldinya cok sukur.benimde ilk suyum gelmisti sancim yoktu suni sanciyla 10 cm acildi ama bebegin basi ilerlemedigi icin sezeryan oldum yani hersey nasip demekki bizim normal dogurmamamiz gerekiyor.seni herkes merak etti bu halinle bile bize haberdar ettin tskederiz

Ha bide dr um once su gelip sanci olmayinca gidishatin cok ic acici olmadigini genelde bu sekilde acilma olmadigi icin donuldugunu soledi
Amac oglunuza saglikla kavusmak dogum sekli bir arac. Onemli olan o saglikla yaniniza geldi. Cok gecmis olsun. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.

Aa sasirdim anneminde once suyu gelmis. Normal dogumla dogurmus bizi.

Canim cok gecmis olsun, rabbim sifa versin tez zamanda insallah. Bebisin iyi cok sukurki, insallah en kisa zamanda ayaklanirsin. Bakalim biz yarin napicaz rabbim yardimcimiz olsun

Doğum yapanlar neden yazmiyorsnz. Bilgilendirme amaçlı
Ben şöyle şöyle'yaptım siz şöyle yapın demeniz bize yol gösterir uzak kalmayın burdan
Ben size doğum hikayemi paylaşayım o zaman:)
Ctesi kasılmalarla gittim sancı çıktı deyip doktor yatış verdi. Muayenede hiç açıklık yoktu rahim ağzı baya geride dedi. Gece boyu kasılmalarım arttı 1cm oldu sonra 2 saat sonra filan 2 cm oldu doktor yavas ilerledigini söyledi. Sezeryan ihtimalini de söylediler. 2 cm den sonrası cabuk ilerledi. Sabah karsı 4:30 gibi 5 cm olmstu açıklık doktor suyu gelmek üzere patlatalım hızlansın dedi. Suyumu patlattılar sonra açılma hızlandı. 7cm derken sabah 7:30 gibi 9 cm oldu. 1 saat icinde 10 cm e ulastı ve doğum haneye alındım. Ebenin talimatlarını dinleyerk az kesi ve dikişle saat 9da kızımı kucakladım. Onun cıkıs anı mükemmel bir histi. Epidural vs almadan tamamen doğal doğum yaptım. Bu arada arkadaslar gercekten doğum sancısı geldiginde anlıyormusuz. Hayatımızda anca doğumda yasayabilcegimiz birşeymiş. İşte bu da benim doğum hikayem. Bu arada su an cok rahatım ayaktayım. Yaşanması gereken bir deneyim

Kızımın uyuması için dua et bize teyzesi. Huysuzluk her geçen gün daha da katlanıyor ama benim sabır seviyem azalıyor resmen gram uyumadım neredeyse 48 saat, bitap haldeyim

Şimdi benim minik uyuyunca açayım bakayım kimler doğum yapmış dedim mesajını okuyunca çok sevindim. Allah yardımcınız olsun, kolayca doğurursun inşallah!

Ne mutlu sana..Agrisiz sancisiz bebisini kucagina alirsin insallh..darisi bizlere..

catuke Ediz Enesin Annesi

Kolay dogumlariniz olsun insallah

Ediz Enesin Annesi catuke kizlar ben simdi yasin okucam isimlerinizi soylerseniz sjzede kendimede dua edeyim. Olmadi burdan toplu dua ederim. Rabbim yardim etsin hepimize insallah

Gunaydin!

Ediz Enesin Annesi catuke M moonliqht dualarim sizinle. Allah yar ve yardimciniz olsun.

catuke Ediz Enesin Annesi kizlar nasilsiniz? Hayirli haberlerinizi bekliyoruz Allah yardimciniz olsun

Allah kolaylıkla sağlıkla kurtarsın. BELKI de doğmuştur bile :)

Kızlar hepinize güzel dilekleri için teşekkür ederim :) ben dün gece hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı, gece 4 e kadar sancı çektim 7 cm olmuştu açıklığım, Doğum da güzel ilerliyordu ama bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı nst de. Doktorumuz kararı bize bıraktı eşim de bende risk almak istemedik, 05.02 de epidural sezaryenle 3090 gr 51 cm olarak doğdu kızımız. Çok şükür sağlıklı. Ben bugün biraz Yorgunum, ağrım da var, yarın çıkacağız inşallah hastaneden. Geçmişi okumakta zorlandım alıntı yapmadığım arkadaşım varsa helal etsin hakkını, darısı bekleyenlere inşallah

Gozun aydin canim. Moralini bozma nasip boyleymis. Onemli olan saglikli olmaniz. Ilk dogumumu yasamissin benim. Agrin sancin yarina daha da hafifler merak etme. Hic ama hic uzme kendini.

Yarin atsammi cantaya acaba sogan bende, insallah yara olmaz benimde
At canım ben çok rahat ettim. Umarım sende de işe yarar denemekte fayda var

catuke ve Ediz Enesin Annesi kızlar gözünüz aydın sağlıkla kavuştunuz miniklerinize:) Sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah küçüklerinizin

Gozunuz aydin canim. Allah anali babali buyutsun :) sizleri gorunce beni de heyecan sariyor :))

Oyy canim benim senin adina cok sevindim. Hayirlisi boyleymis hakkinda uzulme bebeginin tadini cikar. Insallah bir an once toparlarsin bebeginlede guzel bir sekilde ilgilenirsin. Merak etme sütün gec gelir burda zaten doktorlar 3.cü gün sütün geldigini soyluyorlar o yuzden sutum gelmiyor diye endise etme hayirli ugurlu olsun insallah masallah kilosu boyu cok guzel. Rabbim size bagislasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…