- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
Ediz Enesin Annesi catuke kizlar ben simdi yasin okucam isimlerinizi soylerseniz sjzede kendimede dua edeyim. Olmadi burdan toplu dua ederim. Rabbim yardim etsin hepimize insallah
Allah yardımcınız olsun sagsalim kucagimiza alırız inşallah sizin sikintiniz beni bastı :/ ama inanın dusunmek yaşamaktan daha korkunç :))) hemen gelir inşallah :)
Ediz Enes olna eda idi galiba bi üye öyle seslenmisti :) suni sancı aldıysa pek girebileceğini sanmıyorum
İnşaallah hayırlı haberler yazarlar suni sancı yla daha çabuk doğar lar inş
Ediz Enesin Annesi
catuke
M moonliqht
Kızlar sizin adınıza burdan biz çok heyecanlı ve mutluyuz
Su gibi doğumlarnz olsun
Bebekleriniz sağlıkla gelsin
Sütleriniz fışkırsın :)
Allah m kolaylıklar versin inşallah
Gece doğurdunuz diye ümitle girdim, gelmemiş minnoşlar hâlâ
inşallah daha fazla yormadan gelirler
Bizim de bugün son günümüz kızımla aynı bedende
uykusuz geçen günlerin ardından gece deliksiz uyudum çok şükür
İnşallah bu gece de öyle olur, yarın için güç toplarım
Gunaydin hanimlar.
Bende bebislerimiz gelmistir dedim ama gelmemisler :)
Hayirlisi insallah
Amin kizlar insallah saglikla kolaylikla dogururuz bizde
Gunaydin. Dogumda olan anneler rabbim yardimciniz olsun.
Şuan doğumda olan arkadaşlar;Rabbim yardımcınız olsun bir avazda kavuşursunuz inşallah.Bebekler geldikçe bende heyecanlanıyorum,sıramızı bekliyoruz.Yarın son kontrolümüze gideceğiz nasipse,haftaya nst ve sonraki hafta doğum inşallah.
Ne durumdasin canim yazmadigina gore dogurdun guzel haberlerini bekliyoz insallah
catuke Ediz Enesin Annesi kizlar nasilsiniz? Hayirli haberlerinizi bekliyoruz Allah yardimciniz olsun
Ben de sonunda yavruma kavustum. Cok sukur ikimizde iyiyiz. Allah diger bekleyen arkadaşlarin yardimcisi olsun. O minik şeyleri gorunce agri sizi kalmiyo :)
Arkadaslar azar azar suyum gelmeye basladi.. ilk idrar sandim ama durmadan geldi.. suan esimle hastahaneye gidiyoruz sancim fln yok hayirlisi insallah
Kizlar hepinizze cok tesekkur ederim. Dualarini eksik etmeyenlerdende allah razi olsun.. bn hic guzel haberlerle gelemedim malesef. Biz dun geceden burdaydik bliosunuz sanci falan gelmedi. Sabah 6 da lavman yapildi. 7 de sanci takildi. Daha bi tek damla gelmeye basladiki bn kendimden gecmeye basladim. . Neyse hhohlaya pohlaya biraz bagira 5 saati gecirdim bu arada 2 sefer falanda muayenm yapildi acilma ayniydi gecirdigim kanamada cabasi. Saat oldu oglen 12 dr geldi acilmaya bakti 5 saattir hala 3 cm. Bn artik dayanamaz durumlarda .. dedik birlikte dr la bu sekilde sonuc cok zor. Olur ama normalinden cok daha yavas acilio dedi. Yani 2 kat fazla cekiodum herseyi. Hayir dedim istemiorum artik bitsin bu cile goturun dedim sezeryana. Zorunlu sezeryanlaa 12 de alindim. Bayiltin uyutun beni die bagriodm en son gittim sonra. Oglum cok iyi 3650gr 52 cm masallahi var . Bnmde agrim var tabi dikis yerlerim cok agrio. Ilk kalkiisi yaptim ama dik duramadim. Yanmayla agri birlikte agrim var suan. .. bnden haberler bole kizlar.