Yaaa yaaaKesinlikle katılıyorumuykusuzluk ve sabır rekoru kırıyorum
Hadi hayırlı haberlerle canımArkadaslar azar azar suyum gelmeye basladi.. ilk idrar sandim ama durmadan geldi.. suan esimle hastahaneye gidiyoruz sancim fln yok hayirlisi insallah
Ben kimyon kaynatıp bebeğe 1 çay kaşığı veriyorumBen de her gün veriyorum cnm ama genelde çok zorlandığı saati tercih ediyorum bir de yemeklerine kimyon at cnm
Ay vallahi sevinirim
insallah normal olursun.
hadi bakalim yarina guzel haberlerini alalimda.
Tekrar yazisalim
sunflower
hayirli olsun buarada yeni fark ettim dogmus yavrusun.
aralari okuyamadim bugun.
gozun aydin.
bol bebisli bi hafta okcak bu hafta sanirim
Ben de sonunda yavruma kavustum. Cok sukur ikimizde iyiyiz. Allah diger bekleyen arkadaşlarin yardimcisi olsun. O minik şeyleri gorunce agri sizi kalmiyo :)
Bi süre sonra alışacaksın, üç saatlik uyku yeterli gelmeye başlayacak.Kesinlikle katılıyorumuykusuzluk ve sabır rekoru kırıyorum
3 saat uyusam yine çok iyi. Yatırdığımda 5 dk bile uyumuyor çığlık ve ağlamayla uyanıyor hemenBi süre sonra alışacaksın, üç saatlik uyku yeterli gelmeye başlayacak.
Doktoruna guven bisey olmaz benim genel işime geldi israr etmedim epudrolden korktum biraz stres yaparim diye. Anestezi doktoruyla ilgili doktor karismiyor cok beni anesteziciye gonderdi epudrol mu istiyosun dedi en risksiz hangisiyse dedik ozaman genel yapalim dedibende kullaniorum benim doktoruma ozellikle sordum epidural yapicaz dedi zaten normal dogum da yaptirmayi istiodu bana ben okuduklarimdan dolayi cesaret edemedim,sizin doktormu cok garantici benimkimicok bastan savio anlamadim. Bende bi yerde okumstum eiduralin riskli oldugunu kan sulandirici kullanirken ama benimki yok bi sakincqsi dio ne yapacam bilemiyorum yani
Cnm doğum yapalı 18 gün oldu kesinlikle doğum olmadan göğüs uçlarına krem sür o kadar kötü yara oldu ki hala geçmedi. Ne kremler sürdüm kalkan kullandım ama fayda etmedi. Göğüs kalkanı doğuma gitmeden çantanda olsun mutlaka yara olmadan kullan. Sezaryenden çekmedim bu göğüs yarasından çektiğim kadarDoğum yapanlar neden yazmiyorsnz. Bilgilendirme amaçlı
Ben şöyle şöyle'yaptım siz şöyle yapın demeniz bize yol gösterir uzak kalmayın burdan
Lansinoh krem cok iyi gelior diyorlar denednz miCnm doğum yapalı 18 gün oldu kesinlikle doğum olmadan göğüs uçlarına krem sür o kadar kötü yara oldu ki hala geçmedi. Ne kremler sürdüm kalkan kullandım ama fayda etmedi. Göğüs kalkanı doğuma gitmeden çantanda olsun mutlaka yara olmadan kullan. Sezaryenden çekmedim bu göğüs yarasından çektiğim kadar
ben kullanmaya basladım gunde bır kere suruyorum umarım faydalı olurLansinoh krem cok iyi gelior diyorlar denednz mi
göğüs yarası için ben ilk emzirmeden önce soğanı ikiye kesip göğüslerime bastım sonra göğüslerimi yıkadım güzelce şimdiye kadar sadece 1 kere kızardı biraz onda da 2 kere hindistancevizi yağı sürdüm. Şuan hiçbir şey kullanmıyorum sıkıntım yok
Doğumdan çıkınca bastım 1 dk bile tutmadım canım sonra da yıkadım güzelce kokusu falan kalmadı. Bebeğimi getirdiklerinde de emzirdim hemen.Canim dogumdan cikincami yaptin? Ve kac dakika kaldi gogsunde?
Doğumdan çıkınca bastım 1 dk bile tutmadım canım sonra da yıkadım güzelce kokusu falan kalmadı. Bebeğimi getirdiklerinde de emzirdim hemen.
Neden 4 ocakNe guzel isallah benim oglusumda bekler gununu gecirir 4 ocak istiyorum bende.
Ben o fikirdeyim aslinda. Suni sanci da cok zor sezeryan da zor tabi ama. Birde 2side dogal degil zaten o zaman bebekte zorlanmasin. Birde doktorum vajinal bakterileri sezeryanda da bebege surduklerini ve ilk asilamanin o sekilde yapildigini soylediginden beri sezeryanada cok uzak degilim. Ama tabiki bunlar cok kisisel tercihler. Ayrica bunyesel farklar. Guzel ve kotu normal dogumlar gene guzel ve kotu sezeryanlar var.
Kendini bilmezlerAy o aciklama yokmu sorma. Sanki bizim elimizdede dogurmuyoruz oyle saniyorlar sanirim. Ben artik bakmiyorum bile telefonlara, birde suni sanci cekme bosuna direk sezeryan ol demezlermi. Insanlae sezeryanida cok kolay saniyorlar
Oglumda anci eanasinda yaptim hep hamd olsun yara va bir k3z oldu gene sogan surdum sukur gecti gittigöğüs yarası için ben ilk emzirmeden önce soğanı ikiye kesip göğüslerime bastım sonra göğüslerimi yıkadım güzelce şimdiye kadar sadece 1 kere kızardı biraz onda da 2 kere hindistancevizi yağı sürdüm. Şuan hiçbir şey kullanmıyorum sıkıntım yok
dk muhimdegil aklin ageldikce ve ozellikle sanci aninda surmen super ise yariyorCanim dogumdan cikincami yaptin? Ve kac dakika kaldi gogsunde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?