2016 Aralık Anneleri

Benimde sezeryan canim 14.12.12 de ins. Genel anestezi ile olucam

Günaydın herkese.evdeki kızım yüzünden son iki saattir uyumuyorum,uyumuyor morali bozuk.üstüne fazlaca bel ağrım var ve arada kasılmamda var.bugün Dr randevum var bakalım ne diyecek durum,korkuyorum.hem bebek için hemde evdeki çocuğum için.

Canim sakin ol bak banada takilcak bugun bi aksilik olmazsa icini ferah tut..rabbim yardimcimiz olsun yavrularimiza kavusalim insallah
Kızlar hastaneye geldik sancılarım başladığı için, yatış yapıldı, lavman yapıldı. Hepimize dua ediyorum, Allah sağlıkla bir avazda kavuşmak nasip etsin yavrularımıza

Malesef sanci falan geldigi yok cnm. cok az uyuyabildim cok rahatsiz bi haldeyim. Dogursamda rahatlasam. Ama sanci falan gelcek gbi degil . Bakalim hayirlisi.
Allah yardımcınız olsun sagsalim kucagimiza alırız inşallah sizin sikintiniz beni bastı :/ ama inanın dusunmek yaşamaktan daha korkunç :))) hemen gelir inşallah :)

Ediz Enesin Annesi catuke kizlar ben simdi yasin okucam isimlerinizi soylerseniz sjzede kendimede dua edeyim. Olmadi burdan toplu dua ederim. Rabbim yardim etsin hepimize insallah
Ediz Enes olna eda idi galiba bi üye öyle seslenmisti :) suni sancı aldıysa pek girebileceğini sanmıyorum

Gece doğurdunuz diye ümitle girdim, gelmemiş minnoşlar hâlâ
inşallah daha fazla yormadan gelirler
Bizim de bugün son günümüz kızımla aynı bedende
uykusuz geçen günlerin ardından gece deliksiz uyudum çok şükür
İnşallah bu gece de öyle olur, yarın için güç toplarım

Senin de yarin sezeryan mi canim

Amin kizlar insallah saglikla kolaylikla dogururuz bizde

41+5de fitil gibi bi ilaç denedi önce doktor. Yumuşamayı sağlıyormuş, böylece doğumu kendiliğinden başlayabilir demişti. Öyle oldu. Kendi sancılarım geldi. 24 saatte 5 cm açıldı doğal sancıyla. Sonrasında hızlandırmak için suniye geçti. 5 saat içine doğdu.

Geç döllenmeydi sanırım ondan da sonuna kadar durdu. Ultrasonda 50cm 3300gram demişlerdi 54 cm 3700doğdu. Belki sizinki de küçük değildir. Ultrason belli olmuyor

Kizlar gunaydin buraya girmiyorum eskisi gibi ama.facebook da aktif olarak kullaniyorum yaziyorum.grupta hepimize hayirli dogumlar kucagina alan annelerimizidr tebrik ediyorum bu sabah uyandigikda hafif bir bel.agrim.vardi 38 haftalik olduk.bakalim daha ne kadar beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…