- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Merhaba arkadaşlar ben burayi cok gec kesfettim allah tum hamileleri bir avazda hayirlisiyla kurtarsin bende cuma doktora gidicem sezeryanla dogum yapicam belden asagi 20sine gun verdi sonra cuma gel dedi erken alabilirim dedi arkadaslar birde bebisleriniz kac kilo benimki 35+5te 2600 dedi doktor canin sıkıldı baska doktora gittim 36+2 de baska doktor 3175 gram dedi arada ucurum var saglikki oksun hersey den önemlisi ama azicik kilosu olsun bakimi kolay olsun aranızda başka sezeryan olacak varmi
Lavman yapildi. Bekliyorum sanci takilcak
Canim sakin ol bak banada takilcak bugun bi aksilik olmazsa icini ferah tut..rabbim yardimcimiz olsun yavrularimiza kavusalim insallah
Kızlar hastaneye geldik sancılarım başladığı için, yatış yapıldı, lavman yapıldı. Hepimize dua ediyorum, Allah sağlıkla bir avazda kavuşmak nasip etsin yavrularımıza
Allah yardımcınız olsun sagsalim kucagimiza alırız inşallah sizin sikintiniz beni bastı :/ ama inanın dusunmek yaşamaktan daha korkunç :))) hemen gelir inşallah :)Malesef sanci falan geldigi yok cnm.cok az uyuyabildim cok rahatsiz bi haldeyim. Dogursamda rahatlasam. Ama sanci falan gelcek gbi degil . Bakalim hayirlisi.
Ediz Enes olna eda idi galiba bi üye öyle seslenmisti :) suni sancı aldıysa pek girebileceğini sanmıyorumEdiz Enesin Annesi catuke kizlar ben simdi yasin okucam isimlerinizi soylerseniz sjzede kendimede dua edeyim. Olmadi burdan toplu dua ederim. Rabbim yardim etsin hepimize insallah
Allah yardımcınız olsun sagsalim kucagimiza alırız inşallah sizin sikintiniz beni bastı :/ ama inanın dusunmek yaşamaktan daha korkunç :))) hemen gelir inşallah :)
Gece doğurdunuz diye ümitle girdim, gelmemiş minnoşlar hâlâ
inşallah daha fazla yormadan gelirler
Bizim de bugün son günümüz kızımla aynı bedende
uykusuz geçen günlerin ardından gece deliksiz uyudum çok şükür
İnşallah bu gece de öyle olur, yarın için güç toplarım
Evet, yarın bu saatlerde inşallahSenin de yarin sezeryan mi canim
Ediz Enesin Annesi
catuke
M moonliqht
Kızlar sizin adınıza burdan biz çok heyecanlı ve mutluyuz
Su gibi doğumlarnz olsun
Bebekleriniz sağlıkla gelsin
Sütleriniz fışkırsın :)
Allah m kolaylıklar versin inşallah
Gece doğurdunuz diye ümitle girdim, gelmemiş minnoşlar hâlâ
inşallah daha fazla yormadan gelirler
Bizim de bugün son günümüz kızımla aynı bedende
uykusuz geçen günlerin ardından gece deliksiz uyudum çok şükür
İnşallah bu gece de öyle olur, yarın için güç toplarım
41+5de fitil gibi bi ilaç denedi önce doktor. Yumuşamayı sağlıyormuş, böylece doğumu kendiliğinden başlayabilir demişti. Öyle oldu. Kendi sancılarım geldi. 24 saatte 5 cm açıldı doğal sancıyla. Sonrasında hızlandırmak için suniye geçti. 5 saat içine doğdu.Darisi bizimkinin basina
Zaten haftasina gore minik gidiyor. Kalsin karinda buyusun. Ama benim doktor laf arasinda 40tan sonra cok kalmasini istemem dedi. Yani sanirim 40 sonrasina sezeryan onerisi olabilir. 41+6 baya beklemissiniz siz. Suniylemi geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?