Gunaydın herkese
Hayırlı haftalar diliyorum
Lohusaların ağrıları geçsin bol sütleri olsun
Bekleyenlerin bebekleri bir an önce sağlıkla gelsin
Benin gibi daha vakti olanlara da Allah sabır ve güç versin
Son haftalar daha zormuş
Inşallah canım geçmiyor günlerAmin canimm. Bana 38 ve 39. Haftalar cok zor gelmisti. Insallah seninki benimkinden daha kolay olur
Canım sen sezeryan olacaksan daha neden olmadın 12 gün kalmış takvimde bugün olabilirdin aslında
Ay valla ben hiç zormalamayı düşünmüyorum :) yetti gari :))Ben bilerek beklettim canm tam 39 da alinsin istedim ona zorluyorum doktora kalsa gecen haftadan beri zorluyo.
aynen öyle canım, saat takıldı kaldı sanki, dün gece 2 saat ancak uyudum
2 gündür de temizlik vs uğraşıyorum ama yok
Sen nasılsın, ağrın falan var mı
Benim yorgunluktan galiba iki akşamdır ağrısız kasılmalarım oluyor 2 gün daha sabret kızım diyorum :)
Ay valla ben hiç zormalamayı düşünmüyorum :) yetti gari :))
Benim kız 37 de alınmıştı hiç sıkıntısı olmamıştı canım ya bide benim Bebek biraz tosun 35 haftalığız 3 kiloyu geçti bile :) o yüzden ağrım da çok tam 38 değil Zaten 38+4 e falan denk geliyor ama ben daha önce gelmesinden Korkuyorum. Ne önce ne sonra 3 ocakta gelsin inşallah da maalesef zaman problemim var bazı sebeplerden ötürü :/:) vallahi banada bayadir yetti ama ne bilim son ana kadar kendimi sikmayi sectim.
Kizim 42. Haftasinda dogmustu
Cok faydasi oldu gelisimi hep daha guzel ilerliyodu.
Bunada haksizlik etmek istemiyorum dolu dolu 39 olsun istedim.
Hayirlisi bakalim
Bence sende dayanmaya calis canm 39. Haftada yapilan sezeryan herzaman icin daha iyi bebek icin eger acil mudahale gerektiren bi durum yoksa tabiki
Ben de merak ediyorum bunuKızlar sezaryen tarihi aldik.peki aniden suyum yada nisanim gelirse sezeryan tarihimden once ,sezeryana alirlar mi beni.normal dogum istemiyorum cunku
Benim persembe gunuKızlar sezaryen tarihi aldik.peki aniden suyum yada nisanim gelirse sezeryan tarihimden once ,sezeryana alirlar mi beni.normal dogum istemiyorum cunku
Benim persembe gunu 40+0 da gece 5 te suyum geldi.saat 9-10 a kadar sanci bekledim gelmedi.hastaneye gittik hic aciklik yok sanci yok.suni sanci verdiler.5 saat suni sanci sonrasinda yine aciklik ayni durumdaydi.doktor suni sanciyi kesip yarin devam edelim beslenmen lazim dedi cunku ne yiyor ne iciyordum her an sezeryan olabilir diye.bende alin bebegi dedim ve sezeryan oldum.yani canim su veya nisan geldikten 24 saat icinde dogum oluyo pat diye olmuyo zaten.normal dogum cok istiyordum ama hersey kismet.spinal sezeryan oldum.gercekten o gece ayaklandim.yani benim icin zor gecmedi.hicte yatmafim bebegimle kendim ilgileniyorum.bebegim saglikli olsundaKızlar sezaryen tarihi aldik.peki aniden suyum yada nisanim gelirse sezeryan tarihimden once ,sezeryana alirlar mi beni.normal dogum istemiyorum cunku
Canım benim sezaryen tarihim 28 kasımdı ama 26 kasım sabahı 7de nişanım geldi ardından da suyum gelmeye başladı. Ben duşa girdim hazırlandım hastaneye gittim doktorum 11 de sezaryene aldı beni epidural oldum hatta. Korkma bebek hemen gelmiyor suyun geldikten sonra.Kızlar sezaryen tarihi aldik.peki aniden suyum yada nisanim gelirse sezeryan tarihimden once ,sezeryana alirlar mi beni.normal dogum istemiyorum cunku
Kizlar suyum gelirse bebek kanal a inerse sezeryan olmaz mı? ?
Kizlar suyum gidio gbi hssedip ped koydum yesile donukluk oldu dr gnderdim gel dedi. Hayirlisi ins dua edin lutfen
Allah kolaylık, sağlıkla kavuştursunKizlar suyum gidio gbi hssedip ped koydum yesile donukluk oldu dr gnderdim gel dedi. Hayirlisi ins dua edin lutfen
Hayırlısı olsun benim kızımda da suyum yeşilli gelmişti kaka yapmış demişlerdi.allah kurtarsın inşallahKizlar suyum gidio gbi hssedip ped koydum yesile donukluk oldu dr gnderdim gel dedi. Hayirlisi ins dua edin lutfen
Hayirli haberler ver bize canim insallah :)) Rabbim guc kuvvet versin :) Habersiz birakma bizi.
Saolun kizlar camasiri cikarip.akmasini bekledim.nasi bise diye damla.damla akip duruyo sanirim su yani. Agrimda artmaya basladi sabahtan yazmiastim zaten haber veremezsem blinki.aldilarAllah kolaylık, sağlıkla kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?