2016 Aralık Anneleri

Amin canimm. Bana 38 ve 39. Haftalar cok zor gelmisti. Insallah seninki benimkinden daha kolay olur

Bende senin gibi temizlige vurdum kendimi aksamlari evi derliyip toplayip yatiyorum.
Heran hersey olabilir diye.
Yarin yardimci gelcek genel temizligime.
Sali gununden evi terk etcem enneme gecicem kizim birden bire niye anneannede yanliz yattim ben demesin diye sezeryana annemlerden gidicem.
Benimde asiri bel agrim var son 1 haftadir
Zaten asagida olan karnim iyice yerlerde.
Hayirlisi bakalim
Genel mi olucaktin sen canm

Ay valla ben hiç zormalamayı düşünmüyorum :) yetti gari :))

:) vallahi banada bayadir yetti ama ne bilim son ana kadar kendimi sikmayi sectim.
Kizim 42. Haftasinda dogmustu
Cok faydasi oldu gelisimi hep daha guzel ilerliyodu.
Bunada haksizlik etmek istemiyorum dolu dolu 39 olsun istedim.
Hayirlisi bakalim
Bence sende dayanmaya calis canm 39. Haftada yapilan sezeryan herzaman icin daha iyi bebek icin eger acil mudahale gerektiren bi durum yoksa tabiki

Hadi bakalim bu seferde kandirilmiyorumdur insallah. 10 12 8 dkka arasi gidip gelen sancim kasilmam var. Zaten sabatan beride agrim vardi bu seferde mi kandiriliyorum yoksa demekten alamiyorum kendimi. Nedense artik dogurmak buyuk mesele haline geldi bende sanki imkansiz ve ulasilamick bse gbi oldu. Azcik bi sinyalde bayrm havasi oluyo :)

Kızlar sezaryen tarihi aldik.peki aniden suyum yada nisanim gelirse sezeryan tarihimden once ,sezeryana alirlar mi beni.normal dogum istemiyorum cunku

Benim kız 37 de alınmıştı hiç sıkıntısı olmamıştı canım ya bide benim Bebek biraz tosun 35 haftalığız 3 kiloyu geçti bile :) o yüzden ağrım da çok tam 38 değil Zaten 38+4 e falan denk geliyor ama ben daha önce gelmesinden Korkuyorum. Ne önce ne sonra 3 ocakta gelsin inşallah da maalesef zaman problemim var bazı sebeplerden ötürü :/

Kızlar sezaryen tarihi aldik.peki aniden suyum yada nisanim gelirse sezeryan tarihimden once ,sezeryana alirlar mi beni.normal dogum istemiyorum cunku
Benim persembe gunu
Benim persembe gunu 40+0 da gece 5 te suyum geldi.saat 9-10 a kadar sanci bekledim gelmedi.hastaneye gittik hic aciklik yok sanci yok.suni sanci verdiler.5 saat suni sanci sonrasinda yine aciklik ayni durumdaydi.doktor suni sanciyi kesip yarin devam edelim beslenmen lazim dedi cunku ne yiyor ne iciyordum her an sezeryan olabilir diye.bende alin bebegi dedim ve sezeryan oldum.yani canim su veya nisan geldikten 24 saat icinde dogum oluyo pat diye olmuyo zaten.normal dogum cok istiyordum ama hersey kismet.spinal sezeryan oldum.gercekten o gece ayaklandim.yani benim icin zor gecmedi.hicte yatmafim bebegimle kendim ilgileniyorum.bebegim saglikli olsunda

Canım benim sezaryen tarihim 28 kasımdı ama 26 kasım sabahı 7de nişanım geldi ardından da suyum gelmeye başladı. Ben duşa girdim hazırlandım hastaneye gittim doktorum 11 de sezaryene aldı beni epidural oldum hatta. Korkma bebek hemen gelmiyor suyun geldikten sonra.

Kizlar suyum gelirse bebek kanal a inerse sezeryan olmaz mı? ?

Canim benim ilkimde suyum da geldi, sancim da geldi, nisanim da geldi, suni sanci da verdiler. 12 saat sanci da cektim. Bebegin kafasini asagidan doktorum cok rahat da elliyordu. Ama sezeryana alindim. Icini ferah tut lutfen. Rabbim sana hayirlisini verecek. Stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…