Bugun sık sık sancı cekiyorum acaba yarın gelir mi dusuunurken annemin cevabı çok beklersinInsallah caniminnn ici guzel dileklerin icin cok saol ian bnde cok istiorum buraya dogurduuuuuuummmmmmmm diye yazmayi.. bnmde duam bu gece sancimin gelmesi ve dogurmakti. Simdi kv ye geldik. Ewe donunce bi dus alcam duaya oturcm insallah. Rabbim olus duzeniyle versin bebelerimizi kucagimiza suniye falan gerek kalmadan insalllaaahhhhh. Seninde kandilin mubarek olsun. . . Son 4 hatta surda 3 saat sonra son 3 dicez bakalim. Rabbim saglickla hayirlisiyla versin kurban oldugum.
Canım o ilk doğumumdu maalesef daha bunu doğuramadım çokda niyeti yok gibi doğmaya ama inşallah hepimiz sağ salim doğuralım bol bol sütümüz olsun yavruları sağlıkla büyütelim inşallah...Masallah size. Rabbim bol bol sut ve saglik versin size.
Oglumda bende oyleydim 2 cm.acilma ile 2.3 hafta bekledim gene tik.yoktu aonuc 40+2 de auni sanci ile dogumum olsu cok sukur bunda ise 39+1 kasilma agri vs var duzen yok dr 2.ler bir anda gelir diyor sabah kontrol var bakalim ha dun gittim altim.cikcak gibiydi ebe ler bakti asiri enfeksiyon var dedi krem fitil verdi dun ve bugun kullaniyirum.aukur daha iyiyim yururken bavaklar acik yuruyorum makatim bekim.agriyor ama acilma yok en aon p tesi dr juayene etti rahim yumusuyor ama.acilma yok demisti beklemek.ne olacagini kestirememek can sıkıyor evet ama ozlucez bu vakitleri desuzan6638 artik skildim cnm. Sali kontrole gtcem konuscam artik. Ne derse persembe 40+0 . Cuma 40+1 artik. Ne zaman der hangi gune verirse suni isticemm duam o gun gelmeden sancisiyla kendi gelsin insalllaahh.
Canım o ilk doğumumdu maalesef daha bunu doğuramadım çokda niyeti yok gibi doğmaya ama inşallah hepimiz sağ salim doğuralım bol bol sütümüz olsun yavruları sağlıkla büyütelim inşallah...
Ay hadi gozun aydın darisi başımıza taşı uzun olsun kızınınKızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu
Oncelikle hayirli olsun saglikla buyusun yawrucak icimi rahatlattin valla ... suyum damla damla geliyor demissin nasil anladinSuni sancıdan çok korkan var ben kızımın doğumunu anlatayım belki biraz rahatlarsınız. 41+0 da akşam suyum damla damla geliyor diye doktora gittim zaten suyu sınırdaydı son 4 haftasında ultrasona girdim hiç suyu kalmamış muayene etti sıfır açıklık yumuşama yok bebek hala kanala yerleşmemiş hatta başı hafif yan duruyor bu şartta doğum zor bu gece eve git sağına yüz üstüne en yakın pozisyonda yat ve mümkün olduğu kadar bebeğin hareketlerini say dedi hastane çok yakındı gittim doktorun söylediklerini yapmaya. Başladım 2 saate yakın koşu bandında yürüdüm yarım saat binada ki merdivenlerden indim çıktım ananas ve hurma yedim gece onun istediği pozisyonda yattım ama korkudan gözümü kırpmıyorum suyu bittiği için çocuğuma birşey olacak korkusu var hareket sayıyorum gece bir şey yeme demişti her ihtimale karşı bende bir şey yemedim ama 6 gibi bir bardak süt içtim. Neyse 9 30 da hastaneye gittim doktorum şileden geliyordu 10 30 a kadar bekledik aramış infizyona başlayın diye hazırlık yaptılar suni sancıyı 11 gibi taktılar ilk başta hiç yalancı sancı bile çekmediğim için zor geldi bir korktum ama 30 dakikanın sonunda sancılarım düzene oturdu doktorda geldi sancıyı kesebiliriz dedi serumu çıkardılar ve kendi sancımın olup olmadığını kontrol ettiler sancım gelmişti 12 de sadece 2 santim açıklık oluştu ama hep yürüyorum ara ara sadece bebeğin kalp atışı için nst probunu takıyor ebe sonra yürümeye devam annem yanımdaydı sırtıma masaj yapıyordu sağolsun bir o iyi geliyordu sonra 15 30 da 6 santime çıktı açıklığım ben yürümeye devam ettim hep sonra çok afedersiniz büyük abdest için tuvalete gitmek istedim annem ebeye sor öyle gidersin dedi ebede bir bakalım öyle git hadi çatala bir uzan dedi bakmasıyla ama baş çıkıypr çabuk doktoru çağırın demesi bir oldu meğer bebek baskı yaptığı için tuvaletim var sanmışım sonuçta tam 16 da kızım kucağımdaydı mükemmel bir doğumdu umarım bu kızımda aynı kolaylıkla gelir. Hepimize kolay doğumlar nasip etsin Rabbim bu mübarek gün hürmetine :)
Kizlar ben sezeryan olucam doktor bebek gelmek istediğinde alicam dedi. Vajinismus gecmisim var.peki bebek iyuce aşağı inerse sancı başladığında normal olmak zorunda kalır miyim??
İnsallah cnmm basinin yerlestigini biz kendimiz anlayabiliyor muyuz acaba?Ciktim sanki takvimi bitmesine 4 gun kalan ben degil gbi avm de fink attim. Dolandim . Tabi bel agrisi ola ola . Evde yatmaya alisinca tabi ayakda durmak zor oluyo. Eve geldim bakalim insallah biselere yaramistir. Yaramadiysa bnde bugun dr msj attim sali gtcem son kontrole. Kontrol etsin tam olarak durumumu persembe son gunum eger suniye uygunsn derse suniyi isticm 41 beklemek istemiorum. Ama risk var sezeryan icin kafasinin durusu soyle boyle vs derse el mahkum beklicm ...en son sancidn gozum donup gittigimde dogum sancisi cekmissin ama olmamis dedi. Basida 10 cm aciklikdaki yerlesme seklinde cok guzel yerlesmis demisti. Hayirliisi hakkimizda ins bnlara gerek kalmadan kontrole de gidemeden dogururum...
Sormadım cnm bilmiyordum böyle birşey olduğunu az önce biri yazınca gördüm sezeryan istemiş doktor geç artık diye yapmamışDoktoruna danistinmi bunu hic.
Eger yeterli aciklik olur ve cocuk dogum kanalina inerse sezeryana alirlarmi bilemedim.
Ayni durumdayiz sanirim bnm bebek 38+3 gecen hafta pazartesi 2950 gr di bebek yukarlarda inmedi pek sadece asagida baski daha fazla bir de braz daha nefes alabiliyorum ama yukarda yaniKızlar karniniz aşağı düştü mü benimki hala.yukarilarda
Anladım canım ben de aslında harf balon yastık kapışası çikolata kolonya şişesi gibi şeyler yaptım ama yataklısı falan yyok ondan da biraz istedim organizasyon mu olsa diye ama çok pahalı bişey istemiyorum açıkçasıCanım valla bende son anda karar verdim. Aslında organizatör arkadaşım var Ankara'da Cg organizasyon hatta bana baby shower yapmıştı süpriz instagram sayfasında görebilirsin.Eki Görüntüle 1923567 Bu benim baby shower. Ama hastane odası süslemeyi kendim yapıcam
Nasıl yapıcam söyle ki lavanta keseleri yaptırıyorum,çikolata yaptırıyroum,kokulu sabun yaptırıyorum,lohusa şerbeti bardağı yaptırıyorum,isim baş harfinden balon alıcam,pano vE kağıt güller yaptırıyorum vesaire derken herşeyi kendim internetten yaptırıyorum :)
Haha artik bn bile kendime cok beklersin diyorum :))Bugun sık sık sancı cekiyorum acaba yarın gelir mi dusuunurken annemin cevabı çok beklersinduzene girmedikce anlamı yok çek agriyi ay ağrısıdır diyor hayırlı zaman ne zaman ise o zaman kucagimizda olsunlar inşallah :)
Acilma ayni bebek kanala indi sancilar duzene giremedi bekliorum cnmEda'cim 1 haftadir giremiyordum cok mesaj birikmis. Ne durumdasin?Ediz Enesin Annesi
Valla bn ole bi sanci cektimki anliyorum artik hangi agri neye isaret agrisindan anlamistim cnm inmeye calistigini.İnsallah cnmm basinin yerlestigini biz kendimiz anlayabiliyor muyuz acaba?
Kizlar biraz once guzelce 2 rekat nafile namazimi kilip 40 fatiha okuyup duami edip dilegimi diledm sizleride dualarima kattim insallah kimler icin hayirlisiysa bu gece yavrusunu kucagina almayi nasip etsin rabbim cumlemizee
Onemli degil cnm ne demek. Iki kelam duanin lafi bile edilmez. Hepimiz muslumaniz elhamdullilah. Bise istiosan once baskasina sonra kendine isticeksin bencillik etmicksin. Rabbim boldur verendir. Biz isticezki o versin insallahCanim Allah dualarini kabul etsin insallah..cok sagol
Sormadım cnm bilmiyordum böyle birşey olduğunu az önce biri yazınca gördüm sezeryan istemiş doktor geç artık diye yapmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?