2016 Aralık Anneleri

Bugun sık sık sancı cekiyorum acaba yarın gelir mi dusuunurken annemin cevabı çok beklersin duzene girmedikce anlamı yok çek agriyi ay ağrısıdır diyor hayırlı zaman ne zaman ise o zaman kucagimizda olsunlar inşallah :)

Masallah size. Rabbim bol bol sut ve saglik versin size.
Canım o ilk doğumumdu maalesef daha bunu doğuramadım çokda niyeti yok gibi doğmaya ama inşallah hepimiz sağ salim doğuralım bol bol sütümüz olsun yavruları sağlıkla büyütelim inşallah...

suzan6638 artik skildim cnm. Sali kontrole gtcem konuscam artik. Ne derse persembe 40+0 . Cuma 40+1 artik. Ne zaman der hangi gune verirse suni isticemm duam o gun gelmeden sancisiyla kendi gelsin insalllaahh.
Oglumda bende oyleydim 2 cm.acilma ile 2.3 hafta bekledim gene tik.yoktu aonuc 40+2 de auni sanci ile dogumum olsu cok sukur bunda ise 39+1 kasilma agri vs var duzen yok dr 2.ler bir anda gelir diyor sabah kontrol var bakalim ha dun gittim altim.cikcak gibiydi ebe ler bakti asiri enfeksiyon var dedi krem fitil verdi dun ve bugun kullaniyirum.aukur daha iyiyim yururken bavaklar acik yuruyorum makatim bekim.agriyor ama acilma yok en aon p tesi dr juayene etti rahim yumusuyor ama.acilma yok demisti beklemek.ne olacagini kestirememek can sıkıyor evet ama ozlucez bu vakitleri de

Merhaba kizlar, bugun dogum yapali tam 1 hafta oldu. Firsat bulup ayrintilari yazamadim.

Cumartesi aksami 20:00 gibi adet agrisi gibi sancilarim basladi. Ben kizim karnimda geriniyor saniyordum, sanciya yormadim. Agrilar duzensizdi 30dak, 15dak,45dak bir geliyordu. Saat 23:00 'ten sonra agrilar siddetlenmeye baskadi. 01:30 gibi sancilar 3dak, 1,5dak bire gelmeye basladi. Hastaneyi aradim hemen gelin dediler. Esimle dogum valizimizi alip hastaneye gittik. Arabada yine sancilar devam etti, allahtan gece yarisiydi trafik falan yoktu,02:30'da hastanedeydik. Girisimiz yapildi, once bir hemsire acilmami kontrol etti. 5cm olmusum. Sonra beni odama aldilar. 03:30'da anestezi uzmani geldi epidurali yapti. Hic acimadi. 10 dak icinde tum agrilari duymamaya basladim. Inanilmaz rahatladim. 04:30'ta hemsire acikligimi kontrol etti 9,5cm olmus. 05:00'te tekrar kontrol ettiler 10cm olmusum ve o sirada suyum geldi. Artik ittirmeye baslayabilirdik. Bir kac kez denedik olmadi. Beni dinlenmeye aldilar. Bu arada bebegim iyice dogum kanalina inmeye baslamis. Hemsireler saclarini goruyorlarmis :) Saat sabah 10:00'da doktor geldi, artik bebegi dogurmamiz lazim dedi. Ikindim ikindim bebek cikmiyor. Doktor bebek gelmedigi icin forseps (metal cubuk) kullanacagini soyledi, bende kesinlikle istemedigimi soyledim. Sezeryani tercig edecegimi soyledim. Oda sezeryan icin artik cok gec oldugunu soyledi. Cok moralim bozuldu. Bana ikinmam icin son bir sans tanidi. O anda esimin elini tuttum, icimden Allah'a dua ettim bana yardim etmesi icin. Nasil ikindim bilmiyorun hicte gucum kalmamisti ama ilahi bir sekilde bebegim geldi pit diye cikti. Saat 10:44'te dogdu. O ani hayatin boyunca unutamam. Hemen kizimi gogsume yatirdilar. Gogsume yatinca aglamayi hemen kesti, bana tatli tatli bakti. Bende onunla konustum, hic aglamadi. Esimde gobek bagini kesti. Cok guzel bir andi Allah'a sukurler olsun. Kizim 2.950 gram, 51cm dogdu. Dogar dogmazda ustume kakasini yapti :)) Tam zamaninda dogmus yani, karnimdayken yapsaydi zararli olabilirmis. Dogumun guzel gecti.

Tek kotu tarafi atilan dikisler oldu. 3. Derecede yirtik olmus. Bir hafta gecti hala aciyor dikis yerleri. Tecrubeli anneler sizin agrilariniz ne kadar surmustu?

Sutumde yavas yavas gelmeye basladi. Kizimi emziriyorum, yetersiz geldigi zamanlarda mama veriyirum.

Agri, stres, telas inanin yavrunuzu kucaginiza aldiginizda hepsini unutuyorsunuz. 10000000 kere olsa yine de dogururdum kizimi.

Allah herkesin evladina saglikli mutlu anneli babali omurler nasip etsin. Dogum yapacak arkadaslara kolay dogumlar olsun insallah.

Kızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu
Ay hadi gozun aydın darisi başımıza taşı uzun olsun kızının

Kizlar ben sezeryan olucam doktor bebek gelmek istediğinde alicam dedi. Vajinismus gecmisim var.peki bebek iyuce aşağı inerse sancı başladığında normal olmak zorunda kalır miyim??

Oncelikle hayirli olsun saglikla buyusun yawrucak icimi rahatlattin valla ... suyum damla damla geliyor demissin nasil anladin

Kizlar ben sezeryan olucam doktor bebek gelmek istediğinde alicam dedi. Vajinismus gecmisim var.peki bebek iyuce aşağı inerse sancı başladığında normal olmak zorunda kalır miyim??

Doktoruna danistinmi bunu hic.
Eger yeterli aciklik olur ve cocuk dogum kanalina inerse sezeryana alirlarmi bilemedim.

İnsallah cnmm basinin yerlestigini biz kendimiz anlayabiliyor muyuz acaba?

Anladım canım ben de aslında harf balon yastık kapışası çikolata kolonya şişesi gibi şeyler yaptım ama yataklısı falan yyok ondan da biraz istedim organizasyon mu olsa diye ama çok pahalı bişey istemiyorum açıkçası

Haha artik bn bile kendime cok beklersin diyorum :))
Eda'cim 1 haftadir giremiyordum cok mesaj birikmis. Ne durumdasin? Ediz Enesin Annesi
Acilma ayni bebek kanala indi sancilar duzene giremedi bekliorum cnm
İnsallah cnmm basinin yerlestigini biz kendimiz anlayabiliyor muyuz acaba?
Valla bn ole bi sanci cektimki anliyorum artik hangi agri neye isaret agrisindan anlamistim cnm inmeye calistigini.

Canim Allah dualarini kabul etsin insallah..cok sagol
Onemli degil cnm ne demek. Iki kelam duanin lafi bile edilmez. Hepimiz muslumaniz elhamdullilah. Bise istiosan once baskasina sonra kendine isticeksin bencillik etmicksin. Rabbim boldur verendir. Biz isticezki o versin insallah

Sormadım cnm bilmiyordum böyle birşey olduğunu az önce biri yazınca gördüm sezeryan istemiş doktor geç artık diye yapmamış

Benim 2. Sezerynim olcak
Doktor normalde pazartesi alalim dedi.
Ben persembe gununu istedim siki sikida tembihledi agrin sancin artarsa sn bekleme gel bebek gelmeye kalkarsa ben seninkabul edemem zeynep kamile gidersin dedi.
Risk almiyor ozel hastahaneler
Bendede o korku var sancim olmasin suyum gelmesin persembeye kadar diye diye piskolojimi bozdum.
Sen kontrolunde bunu doktorunla bi gorus.
Eger yeterli aciklik ve suyun geldiyse.
Sezeryana alabiliyormu diye

Az once biraz pilates topunda hoplayayim dedim ay canim yandi kasilmam oldu birde toptan kalkarken islaklik geldi biraz. Ama su oldugunu dusunmuyorum. Yani galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…