Canım hıçkırıgın olduğu tarafta kafasının olduğunu sanmıyorum. bebekler hıçkırrken karınları inip kalkar .
Hickirigin oldugu yer tam olarak sirtinin oldugu yer oluyor. Benim bebegin kafasi yukaridayken hickiriklar bikini bölgesindeydi dedigin gibi. Simdi döndükten sonra hickiriklari göbek deliginin soluna denk geliyor.
canım sen de herşeyi yaşadın iyi geldin 40 haftaya ya:) hayırlı doğumlar şimdidenDun muayenede soledim su gibi gelio die bse demedi ebe. Takip ediyim bakiyim ole sakir sakir gelmioda berrak su yani koku falan bse yok. Bakiyim takip ediyim. Zaten bana ne zaman ne olcagida hic belli degil artik..
Cumlemiz ins bi cirpida kurtuluruz
Gozun aydin allah yardimcin olsun
Canim dun esigine geldim artik. Gece 2.30da sancilarin tavan yapmasi sonucu yerimde duramiyordum bi oraya bi oraya gpzum donmus vaziyette ewde dolanmaya basladim . Gecmeyince kaldirdim esimi hastaneye dedim. Gittik bakti basi ole bi yerlesmiski 10 cm aciklikda ki yerlesme bu dedi. Artik gelici agrilarim tabikide dunki siddetinde degil devam edio. Kasilmalar kuvvetli. . Dun zaten saat 3.30 da baslamisti bu kanala yerlesme agrim. Bugun daha erken basladik hayirlisi dedik. Ole ole devam etti. Saat 7 de artik yerlesmeye calistikca ayy anamm die ciglik atiodum. . Sonra zor ser bi yemek yedim. Gene devam etti gecmedi derken hastane bulduk kendimizi. Dr un verdigi o buraya da resmini koydugum hareketler gercektn cok etki etti. Ben 6 sinda dr daydim yapio musun dedi hayir dedim yap demisti. 7 sinde aksam cok az yaptim o gunde yerlesme agrim olmustu. Dun gene girdim ciktim comeldim kalktim topumda zipladim . Cocuk masallah yolu tamamlick oldu bole bole. . Durumlar bole yani. Yanliz en son asamada yasadigim sancinin gercektn tarifi yoktu....
Kızlar hıçkırık dediğiniz şey böyle yavaş yavaş sürekli vurması mıHickirigin oldugu yer tam olarak sirtinin oldugu yer oluyor. Benim bebegin kafasi yukaridayken hickiriklar bikini bölgesindeydi dedigin gibi. Simdi döndükten sonra hickiriklari göbek deliginin soluna denk geliyor.
Kızlar şimdi yemeğin yanında yedi tane küçük turşuluk acı biber yedim. Üstelik hemoroidm var
Bakalım doğurursam deneyin derim. Şu anda bir şey yokdoğum olursa dua etcem bu bilgiyi verene.
Merhaba kızlar benimde tansiyon sorunum var salı gününden beri 145/90,12/70 arası geziniyor ama daha çok 14 lerde.dr idrar tahlili yapıyor her gidişte şükür bişi yok ama korkuyorum.düşürmek için ne yapabilirim hiç tuz kullanmıyorum peynirde tuzlu değil anlamadım gitti.günde 3 tane de tansiyon ilacı içiyorum banamısın demiyor.dr salı günkü muayenede 15 gün sonra alırız aksilik olmazsa dedi kaldı şurda ortalama 10-12 gün.inşallah daha erken olmaz vaktinde sağlıkla gelir bebeğim
Ay ne güzel olur bugün gitsek doğuma.bebeğimizi koklarz bol bolKiz bende bi adanami soylesem belki dogururum :) gerci bugun pek iyi degilim arada vurup giden bir bel agrim var ve cati agrim ama bakalim nasip. Dolabimin icini yerlestirdim guzelce doguma giderim belki diye :)
HAdi gözün aydın. ALlah sağlık versin ikinizede. Az da olsa emzirmeye devam et çoğalır. Zaten 3.günden itibaren artıyor, başta az oluyor. Günde iki fincan rezene çayı hem süte hem ikinizinde gazına çok iyi gelir. BEBEĞE vermiyorsun ona sütle geçiyor. BI de dün duydum günde 2-3kere birer tutam dere otu çok artırıyormuş sütü.Kızlar 06.12.2016 salı günü Allah'a bin şükür kavuştuk oğlumla. Allah isteyen herkeze evlat nasip etsin inşallah. Spinal sezaryan oldum. Bugün eve çıktık. Çok fazla gaz sancım var. Sütüm bugün çok az geldi. Bebegim doymuyor. Mama vermek zorunda kaldık. Göğüs agrisi kesı agrisi gaz agrisi var. Tek basıma henüz kalkamıyorum. Ne olur dua edin sutum gelsin. Ağrılarım geçsin.
Ay ne güzel olur bugün gitsek doğuma.bebeğimizi koklarz bol bol
Canım şimdi aldık sonuçları. Sarılık yüzünden yükselmiş değer şuan güzel emdiği için 4 kusurlara düşmüş değerSon ay t 4 benimde bozulmuştu az, tSh normaldi. Dahiliye doktoru çok iyiydi. Gebelikte olabilecek düzeye bebek için problem oluşturmaz demişti. BENIM değerlerim yansıdı diye düşünüyorum. ÇOCUK doktoru çok ciddi olmadığını takip edilmesini söyledi. ama yinede durum hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorum ben de.
SIKMA canını bişey çıkmayacak inşallah. SARILIk, yeni doğan daha vücudu rutin bulmamış olması filan etkilemiştir. ALlah sağlıklı tertemiz çıkarsın inşallah. Sonucu yaz olur mu, beklerim. Geçmiş olsn şimdiden
ogluma 20.gunu gaz damlasi vermistiik o yuzden aklimda.olsun diye sordum.insl.kizim.gazsiz olurdaBebeginize anne sütü dışında birsey vermeyin
hydi unsl hayirli haberle cnmKizlar bugun saat 3.30dan beri sanci cekiyorum. Bu kanala inme agrisi dedigimiz agriyla kasilma sanci hepsi var. Karnim kasilma harici semsert baya gergin acayip sert. Simdi patlicm diyip duruyorum. Dualarinizi eksik etmeyin insallah. Bugun yarin kurtulcam hayirlisiyla galiba.
Yaa sikmama calis ucu ule oynama ustune yatamazsin zaten de çamaşırını filan gevsek.tak sikmasinkizlar birsey sormak istiyorum.. bugun ilk defa iki ucumdanda süt gelmeye basladi durmadan geliyor ve ben uzuluyorum bosa gidiyor diye
Oyle olsaydi 5 gecesir yogun misafir ertesi.gun.topla.supur sil sonuc beklyorim aaaGünaydın kızlar :) evet sancı bekleyip gelmeyen doğuramayan kardeşlerim toplaşın etrafıma :)) şimdi size kuzenlerimin Doğum başlatma yöntemini söylüyorum. Bezi alıyorsunuz evinizin bütün kapılarını uzana uzana siliyorsunuz. Yetmedi mi bu seferde mutfak dolaplarını siliyorsunuz en geç ertesi gün Doğum :)
ah o agrilarrrGunaydim guzel anneler dogum yapanlarin gozu aydin Allah anali babali.buyutsun, bugun dogum yapacaklara rabbim.saglikla kavusmak.nasip.etsin bebeklerine insallah. Bizim gibi bekleyenlerede rabbim.bir an evvel saglikla dogurmayi nasip.etsin insallah. Hepinize hayirli cumalar dilerim, benim.ara ara adet agrisi gibi agrim.oluyor bacagima.vuruyor ve geciyor. Birde cati agrim.dun geceden beri kesilmedi hic,,yatakta donerken bacaklarimin arasi sizliyor resmen, Allah hepimizin yardimcisi olsun
maaasallah sizeMerhaba anneler ve anne adayları
Uzun bir süredir yazamadım çünkü geçen hafta doğum sancıları ve az su gelmesi sonucu hastaneye yatış yapıldı. 30 kasımdan beri hastane yatışımız 6 aralık itibariyle kızımın gözlerini dünyaya açması ile dün itibatiyle sonlandı . Dünden beri evdeyiz çok şükür. Normal doğum sancılarını yüksek enfeksiyon ile yavaslatıldı. 5 günlük antibiyotik tedavisi sonrası doğum kararı alındı sali günü . 1 cm açıklık zaten 10 gündür mevcuttu. Suni sancı ile 10 saat sancı sonucu akşam bebeğimin sıkıntıya düşmesi ile sezeryana alındım. 2770 gr lık ufacık elifsu kızımın ilk ağlamasını belden aşağı uyuşturma sonucu yarı baygın halimle görebildim. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıklı kucağına almayı ve sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin. Amin.
Gözün aydın, çok sevindim. İnşallah başka sıkıntı görmeden sağlıkla huzurla büyütürsün.Canım şimdi aldık sonuçları. Sarılık yüzünden yükselmiş değer şuan güzel emdiği için 4 kusurlara düşmüş değer
Yok ama bacım kapı Silcen sil süpür değil :) orda ki olay sanırım yukarı doğru uzanmakla alakalıDunden beri regl.agrisi bel.agrisi kuyruk sokumu agrisi cekiyom birde.sunu fark.ettim.bebegim gobek deligimin alina kdr inmis uzandim.simdi gobek ustum bom bos yumusak alti ama sert kasilan bir kisce var icimde sizdede iyle mi kontrol p tesi gunu
ogluma 20.gunu gaz damlasi vermistiik o yuzden aklimda.olsun diye sordum.insl.kizim.gazsiz olurda
hydi unsl hayirli haberle cnm
Yaa sikmama calis ucu ule oynama ustune yatamazsin zaten de çamaşırını filan gevsek.tak sikmasin
Oyle olsaydi 5 gecesir yogun misafir ertesi.gun.topla.supur sil sonuc beklyorim aaa
ah o agrilarrr
maaasallah size
canımm sabah bende de öyle su gibi akıntı geldi ama suyum değildir herhalde diye düşündüm ben başka belirti ne olabilir anlayabileceğimHerkesde foş diye gelmiyormuş su azar azar geldiğide oluyırmuş bı takip et kendıni bskslım
Çok teşekkürler inşallah sağlıkla, huzurla, mutlulukla büyütelim bebeklerimiziGözün aydın, çok sevindim. İnşallah başka sıkıntı görmeden sağlıkla huzurla büyütürsün.
Aynen :))anladım kızlar ben nedense kendim gibi düşünüp kafası oynamalı diyordum:) queen sweetheart bayadır giremedim sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor baya da ilerlemiş hamileliğn
canım sen de herşeyi yaşadın iyi geldin 40 haftaya ya:) hayırlı doğumlar şimdiden
Valla cnm 2 vardi zaten dr muayene etti kafasi o kdr guzel yerlesmiski bu yerlesme 10 cm aciklikta olan yerlesme dedi. Once ayni gorunuyo acilman dedi. Sonrada bas geride oldugu icin cok zorlamadim seni acilmada vardirda dedi.Canim bukadar aciya ve yerlesmeye kac cm acikligin varmis?
Ewt cnm bliorumda 6 sinda gttigimde suyumuzda bol iyi demisti. . Bnde dogum yakin die kagit almadim recete etmisti aslinda suphelenirsen al die.Ediz Enesin Annesi canım eczanelerde turnusol kağıdı satıyorlar sanırım onu koyuyorsun çamaşıra gelenın suyun mu akıntı mı olduğunu renk değişimi gösteriyor
Aynen :))
Valla cnm 2 vardi zaten dr muayene etti kafasi o kdr guzel yerlesmiski bu yerlesme 10 cm aciklikta olan yerlesme dedi. Once ayni gorunuyo acilman dedi. Sonrada bas geride oldugu icin cok zorlamadim seni acilmada vardirda dedi.
Ewt cnm bliorumda 6 sinda gttigimde suyumuzda bol iyi demisti. . Bnde dogum yakin die kagit almadim recete etmisti aslinda suphelenirsen al die.
suzan6638 saol cnm insallah.
Kızlar boğaz ağrısında nane limon içeyim diyorum bebege zararı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?