2016 Aralık Anneleri

Canım hıçkırıgın olduğu tarafta kafasının olduğunu sanmıyorum. bebekler hıçkırrken karınları inip kalkar .

Hickirigin oldugu yer tam olarak sirtinin oldugu yer oluyor. Benim bebegin kafasi yukaridayken hickiriklar bikini bölgesindeydi dedigin gibi. Simdi döndükten sonra hickiriklari göbek deliginin soluna denk geliyor.

anladım kızlar ben nedense kendim gibi düşünüp kafası oynamalı diyordum:) queen sweetheart bayadır giremedim sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor baya da ilerlemiş hamileliğn

Dun muayenede soledim su gibi gelio die bse demedi ebe. Takip ediyim bakiyim ole sakir sakir gelmioda berrak su yani koku falan bse yok. Bakiyim takip ediyim. Zaten bana ne zaman ne olcagida hic belli degil artik..
canım sen de herşeyi yaşadın iyi geldin 40 haftaya ya:) hayırlı doğumlar şimdiden

Canim bukadar aciya ve yerlesmeye kac cm acikligin varmis?

Hickirigin oldugu yer tam olarak sirtinin oldugu yer oluyor. Benim bebegin kafasi yukaridayken hickiriklar bikini bölgesindeydi dedigin gibi. Simdi döndükten sonra hickiriklari göbek deliginin soluna denk geliyor.
Kızlar hıçkırık dediğiniz şey böyle yavaş yavaş sürekli vurması mı

Kızlar şimdi yemeğin yanında yedi tane küçük turşuluk acı biber yedim. Üstelik hemoroidm var
Bakalım doğurursam deneyin derim. Şu anda bir şey yok doğum olursa dua etcem bu bilgiyi verene.

Kiz bende bi adanami soylesem belki dogururum :) gerci bugun pek iyi degilim arada vurup giden bir bel agrim var ve cati agrim ama bakalim nasip. Dolabimin icini yerlestirdim guzelce doguma giderim belki diye :)

Canim benimkide 12/8;en fazla 13/8 cikiyordu. Ben gunde 1 tane alfamet kullaniyom 2 haftadir. Benimde her kontrolde idrar tahlili istiyor. Sukur temiz cikti. Sen stres yapmamaya calis birde cayina limon katarak ic. O da etkiliyor tansiyonu dusuruyor azda olsa

Kiz bende bi adanami soylesem belki dogururum :) gerci bugun pek iyi degilim arada vurup giden bir bel agrim var ve cati agrim ama bakalim nasip. Dolabimin icini yerlestirdim guzelce doguma giderim belki diye :)
Ay ne güzel olur bugün gitsek doğuma.bebeğimizi koklarz bol bol

HAdi gözün aydın. ALlah sağlık versin ikinizede. Az da olsa emzirmeye devam et çoğalır. Zaten 3.günden itibaren artıyor, başta az oluyor. Günde iki fincan rezene çayı hem süte hem ikinizinde gazına çok iyi gelir. BEBEĞE vermiyorsun ona sütle geçiyor. BI de dün duydum günde 2-3kere birer tutam dere otu çok artırıyormuş sütü.

Canım şimdi aldık sonuçları. Sarılık yüzünden yükselmiş değer şuan güzel emdiği için 4 kusurlara düşmüş değer

Dunden beri regl.agrisi bel.agrisi kuyruk sokumu agrisi cekiyom birde.sunu fark.ettim.bebegim gobek deligimin alina kdr inmis uzandim.simdi gobek ustum bom bos yumusak alti ama sert kasilan bir kisce var icimde sizdede iyle mi kontrol p tesi gunu

Bebeginize anne sütü dışında birsey vermeyin
ogluma 20.gunu gaz damlasi vermistiik o yuzden aklimda.olsun diye sordum.insl.kizim.gazsiz olurda

hydi unsl hayirli haberle cnm

kizlar birsey sormak istiyorum.. bugun ilk defa iki ucumdanda süt gelmeye basladi durmadan geliyor ve ben uzuluyorum bosa gidiyor diye
Yaa sikmama calis ucu ule oynama ustune yatamazsin zaten de çamaşırını filan gevsek.tak sikmasin
Oyle olsaydi 5 gecesir yogun misafir ertesi.gun.topla.supur sil sonuc beklyorim aaa
ah o agrilarrr

maaasallah size

Yok ama bacım kapı Silcen sil süpür değil :) orda ki olay sanırım yukarı doğru uzanmakla alakalı

Canımm
Herkesde foş diye gelmiyormuş su azar azar geldiğide oluyırmuş bı takip et kendıni bskslım
canımm sabah bende de öyle su gibi akıntı geldi ama suyum değildir herhalde diye düşündüm ben başka belirti ne olabilir anlayabileceğim

Aynen :))
Canim bukadar aciya ve yerlesmeye kac cm acikligin varmis?
Valla cnm 2 vardi zaten dr muayene etti kafasi o kdr guzel yerlesmiski bu yerlesme 10 cm aciklikta olan yerlesme dedi. Once ayni gorunuyo acilman dedi. Sonrada bas geride oldugu icin cok zorlamadim seni acilmada vardirda dedi.
Ediz Enesin Annesi canım eczanelerde turnusol kağıdı satıyorlar sanırım onu koyuyorsun çamaşıra gelenın suyun mu akıntı mı olduğunu renk değişimi gösteriyor
Ewt cnm bliorumda 6 sinda gttigimde suyumuzda bol iyi demisti. . Bnde dogum yakin die kagit almadim recete etmisti aslinda suphelenirsen al die.

suzan6638 saol cnm insallah.

anladm canim baya sonuna geldinn sen artik..haydi bakalim Allahin izniyle az kaldi

Kızlar boğaz ağrısında nane limon içeyim diyorum bebege zararı olur mu

Gecmis olsun canim. Yemedigim icmedigim kalmadi. Gecmiyor bu illet hastalik. Kizim da ayni. Iki gun iyi ucuncu gun hasta. Okuldan sanirim virusleri toplayip geliyor Isimiz var bu kis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…