Ay ben de aynı durumdayım ya doktora gittim dün ilk kez çatı muayenesi oldum yumusama var 1-2 güne gelir gibi dedi ama kasılmalar dısında bişi yok malesefCanim benim evet bir kac gündür giremiyorum hic. Annemler geldiginden beri ev biraz kaotik oldu, pek zaman ayiramadim buraya. Hala bekliyoruz, bebegimin gelmeye pek niyeti yok :) Kasilmalar var ama düzenli degil. Acilmam da yok. Ahududu cayi iciyorum, hurma yiyorum. Bakalim ne zamana karar verecek bebisim. Sizler nasilsiniz?
Bnm sütüm 6 aydan beri var malesef doğumla alakası yokbenimde hala bir belirtim yok.. sadece sütum gelmeye basladi ama oda bir belirti degildir ki
Aman iyi o kadar olsun, ben bir sıkıntın var da ondan girmiyorsun diye endişe etmiştim canım. Ben de aynı sen gibiyim. Ağrısız kasılmalar var. Doktorum henüz hiç vajinal muayene yapmadığı için açıklığım var mı yok mu bilmiyorum. En fazla ne zamana kadar bekleyeceğiz onu da bilmiyorum. Bekliyorum, sabretmeye çalışıyorum... yürüyüş yapıyorum, pilates topunda zıplama, dün meme ucu uyarısı için manuel pompa aldım bakalım yine de kendiliğinden doğmazsa vardır bunda da bir hayır diyeceğim. Sağlıkla doğsun da bebişlerimiz gerisi 2. Planda aslında, bende de durum böyle
Gecmis olsun, benim de bogazim 3 haftadir agriyor gecmediKızlar boğaz ağrısında nane limon içeyim diyorum bebege zararı olur mu
Geçmezse bende gidşcem daha başlangıç aşamasında benı ter basıyordu sürekli Dr hormonlardan dolayı normal dedi terle üşü terle üşü hasta oldum tabi sana da gecmiş oldunGecmis olsun, benim de bogazim 3 haftadir agriyor gecmedi
Neden oluyor anlamadim herhalde son günler diye bagisiklik sistemimiz zayif.
Doktor bana pastil ve gargara önerdi. Ayrica limonlu ihlamur ve bol su iciyorum.
Suyun olmasın senın o?Kizlar su gbi akintisi olan varmi son haftasinda olup.? Su dokmus gbi olup duruo.
Olmaz canim birazda kekik katKızlar boğaz ağrısında nane limon içeyim diyorum bebege zararı olur mu
Bende de hıçkırık lar bikini bölgesinde hissediyorum ama kafası yukarda olmasına rağmen. Dr dan dönüşte yaz bende yarın gidicem kontrole . Aslında 10 gün sonra gel demişti ama 15 gün oldu bizim. Eşim hafta ici izin alamadı bende tek başıma gidemiyorum artık hastane çok uzak
Herhangi bi muayene sonrasi sozkonusu degilse cnm nisanjn ")Kızlaar az önce günlük pedime kahverengi akıntı olmus az.nişan olabilir mi?
Dun muayenede soledim su gibi gelio die bse demedi ebe. Takip ediyim bakiyim ole sakir sakir gelmioda berrak su yani koku falan bse yok. Bakiyim takip ediyim. Zaten bana ne zaman ne olcagida hic belli degil artik..Suyun olmasın senın o?
Herkesde foş diye gelmiyormuş su azar azar geldiğide oluyırmuş bı takip et kendıni bskslımDun muayenede soledim su gibi gelio die bse demedi ebe. Takip ediyim bakiyim ole sakir sakir gelmioda berrak su yani koku falan bse yok. Bakiyim takip ediyim. Zaten bana ne zaman ne olcagida hic bellidegil artik..
Ewt canm ediyim bakalim. Dusa grcem az sonra zaten. Dun malum gene parmak yedim abdest falan kalmaz oldu :)Herkesde foş diye gelmiyormuş su azar azar geldiğide oluyırmuş bı takip et kendıni bskslım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?