- Emoji Skoru
- 1.105
- Puanlar
- 133
Kızlar 06.12.2016 salı günü Allah'a bin şükür kavuştuk oğlumla. Allah isteyen herkeze evlat nasip etsin inşallah. Spinal sezaryan oldum. Bugün eve çıktık. Çok fazla gaz sancım var. Sütüm bugün çok az geldi. Bebegim doymuyor. Mama vermek zorunda kaldık. Göğüs agrisi kesı agrisi gaz agrisi var. Tek basıma henüz kalkamıyorum. Ne olur dua edin sutum gelsin. Ağrılarım geçsin.
Aman iyi o kadar olsun, ben bir sıkıntın var da ondan girmiyorsun diye endişe etmiştim canım. Ben de aynı sen gibiyim. Ağrısız kasılmalar var. Doktorum henüz hiç vajinal muayene yapmadığı için açıklığım var mı yok mu bilmiyorum. En fazla ne zamana kadar bekleyeceğiz onu da bilmiyorum. Bekliyorum, sabretmeye çalışıyorum... yürüyüş yapıyorum, pilates topunda zıplama, dün meme ucu uyarısı için manuel pompa aldım bakalım yine de kendiliğinden doğmazsa vardır bunda da bir hayır diyeceğim. Sağlıkla doğsun da bebişlerimiz gerisi 2. Planda aslında, bende de durum böyleCanim benim evet bir kac gündür giremiyorum hic. Annemler geldiginden beri ev biraz kaotik oldu, pek zaman ayiramadim buraya. Hala bekliyoruz, bebegimin gelmeye pek niyeti yok :) Kasilmalar var ama düzenli degil. Acilmam da yok. Ahududu cayi iciyorum, hurma yiyorum. Bakalim ne zamana karar verecek bebisim. Sizler nasilsiniz?
Hakkında hayırlısı olsun canım, Allah gönlüne göre versin, güzel haberlerini bekliyoruz :)Gunaydin kizlar,
Bugun kontrol um var. dr her ihtimale karsi hazirlikli ac karnina gelin dedi. 39+5 henuz geceleri hafif bi adet sancisi disinda belirtiden eser yok. Bebis de en son kanala donmemisti yan yatiyordu. Dualarinizi esirgemeyin hakkimizda hepimizin hayirlisi olsun.
Bende de hıçkırık lar bikini bölgesinde hissediyorum ama kafası yukarda olmasına rağmen. Dr dan dönüşte yaz bende yarın gidicem kontrole . Aslında 10 gün sonra gel demişti ama 15 gün oldu bizim. Eşim hafta ici izin alamadı bende tek başıma gidemiyorum artık hastane çok uzakYa cok
Ya cok hareket ediyor su an mesela dik basasagi gibi geliyor bana, aksam oluyor sol kasigmin o tarafta gibi tekme hissediyorum. Bilmiyorum normal mi. Asagida da baski var, hickiriklardan da anliyorum kafa nerde. Ama gecen kontrolde cok baski ve sanki o bikini bolgesinde hareket var olarak dr a soyledim. Girmemis baska sey hissediyorsundur dedi.
Benim de çatı kemiği çok ağrım aya başladıGunaydim guzel anneler dogum yapanlarin gozu aydin Allah anali babali.buyutsun, bugun dogum yapacaklara rabbim.saglikla kavusmak.nasip.etsin bebeklerine insallah. Bizim gibi bekleyenlerede rabbim.bir an evvel saglikla dogurmayi nasip.etsin insallah. Hepinize hayirli cumalar dilerim, benim.ara ara adet agrisi gibi agrim.oluyor bacagima.vuruyor ve geciyor. Birde cati agrim.dun geceden beri kesilmedi hic,,yatakta donerken bacaklarimin arasi sizliyor resmen, Allah hepimizin yardimcisi olsun
Gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsun kuzunu. Son zamanların hep hastanede geçmiş ama sonu güzel olmuşMerhaba anneler ve anne adayları
Uzun bir süredir yazamadım çünkü geçen hafta doğum sancıları ve az su gelmesi sonucu hastaneye yatış yapıldı. 30 kasımdan beri hastane yatışımız 6 aralık itibariyle kızımın gözlerini dünyaya açması ile dün itibatiyle sonlandı . Dünden beri evdeyiz çok şükür. Normal doğum sancılarını yüksek enfeksiyon ile yavaslatıldı. 5 günlük antibiyotik tedavisi sonrası doğum kararı alındı sali günü . 1 cm açıklık zaten 10 gündür mevcuttu. Suni sancı ile 10 saat sancı sonucu akşam bebeğimin sıkıntıya düşmesi ile sezeryana alındım. 2770 gr lık ufacık elifsu kızımın ilk ağlamasını belden aşağı uyuşturma sonucu yarı baygın halimle görebildim. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıklı kucağına almayı ve sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin. Amin.
Canım hıçkırıgın olduğu tarafta kafasının olduğunu sanmıyorum. bebekler hıçkırrken karınları inip kalkar .Bende de hıçkırık lar bikini bölgesinde hissediyorum ama kafası yukarda olmasına rağmen. Dr dan dönüşte yaz bende yarın gidicem kontrole . Aslında 10 gün sonra gel demişti ama 15 gün oldu bizim. Eşim hafta ici izin alamadı bende tek başıma gidemiyorum artık hastane çok uzak
Benim de çatı kemiği çok ağrım aya başladı
Doğumun yaklaştığını n mo habercisi acaba?
Cumlemiz ins bi cirpida kurtuluruzRabbim yardimcin olsun inşaallah sağlıkla kucagna alırsın geri sayım baslamasi heycanlandirio bnde hem heyecan hem korku var tabiki olucak ama ucundaki mükafatı düşününce geçiyo hepsi duanizi eksik etmeyin
Gozun aydin allah yardimcin olsunKızlar 06.12.2016 salı günü Allah'a bin şükür kavuştuk oğlumla. Allah isteyen herkeze evlat nasip etsin inşallah. Spinal sezaryan oldum. Bugün eve çıktık. Çok fazla gaz sancım var. Sütüm bugün çok az geldi. Bebegim doymuyor. Mama vermek zorunda kaldık. Göğüs agrisi kesı agrisi gaz agrisi var. Tek basıma henüz kalkamıyorum. Ne olur dua edin sutum gelsin. Ağrılarım geçsin.
Canim dun esigine geldim artik. Gece 2.30da sancilarin tavan yapmasi sonucu yerimde duramiyordum bi oraya bi oraya gpzum donmus vaziyette ewde dolanmaya basladim . Gecmeyince kaldirdim esimi hastaneye dedim. Gittik bakti basi ole bi yerlesmiski 10 cm aciklikda ki yerlesme bu dedi. Artik gelici agrilarim tabikide dunki siddetinde degil devam edio. Kasilmalar kuvvetli. . Dun zaten saat 3.30 da baslamisti bu kanala yerlesme agrim. Bugun daha erken basladik hayirlisi dedik. Ole ole devam etti. Saat 7 de artik yerlesmeye calistikca ayy anamm die ciglik atiodum. . Sonra zor ser bi yemek yedim. Gene devam etti gecmedi derken hastane bulduk kendimizi. Dr un verdigi o buraya da resmini koydugum hareketler gercektn cok etki etti. Ben 6 sinda dr daydim yapio musun dedi hayir dedim yap demisti. 7 sinde aksam cok az yaptim o gunde yerlesme agrim olmustu. Dun gene girdim ciktim comeldim kalktim topumda zipladim . Cocuk masallah yolu tamamlick oldu bole bole. . Durumlar bole yani. Yanliz en son asamada yasadigim sancinin gercektn tarifi yoktu....
Gözün aydın canımm Allah analı babalı büyütsün zor bir süreç olmuş ama kavuşmuşsun bebeğine inşallah bol bol sütün olsunMerhaba anneler ve anne adayları
Uzun bir süredir yazamadım çünkü geçen hafta doğum sancıları ve az su gelmesi sonucu hastaneye yatış yapıldı. 30 kasımdan beri hastane yatışımız 6 aralık itibariyle kızımın gözlerini dünyaya açması ile dün itibatiyle sonlandı . Dünden beri evdeyiz çok şükür. Normal doğum sancılarını yüksek enfeksiyon ile yavaslatıldı. 5 günlük antibiyotik tedavisi sonrası doğum kararı alındı sali günü . 1 cm açıklık zaten 10 gündür mevcuttu. Suni sancı ile 10 saat sancı sonucu akşam bebeğimin sıkıntıya düşmesi ile sezeryana alındım. 2770 gr lık ufacık elifsu kızımın ilk ağlamasını belden aşağı uyuşturma sonucu yarı baygın halimle görebildim. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıklı kucağına almayı ve sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin. Amin.
Doktordan ciktinmi canim ne durumdasinGunaydin kizlar,
Bugun kontrol um var. dr her ihtimale karsi hazirlikli ac karnina gelin dedi. 39+5 henuz geceleri hafif bi adet sancisi disinda belirtiden eser yok. Bebis de en son kanala donmemisti yan yatiyordu. Dualarinizi esirgemeyin hakkimizda hepimizin hayirlisi olsun.
Guzel haberlerle gel insallahBenim bugün saat 4 de randevum var. Bakalım benim sıpa ne kadarlık oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?