• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

acity deki dükkanlarda çok güzel elbiseler var, klasik şık bi orayı dolan istersen, ben de nişanımda kızılayda hiçbişey bulamadım herşey abiye cafcaflı. acitydeki dükkanlar fiyat ve ürün olarak gayet güzel.
ben internetten almıştım sonra terzim bedenime göre ayarladı elbiseyi, bu da alternatif olabilir vaktin varsa

15 günüm var yetişir sanırım şansımı denemk istiyorum aslında internetten... a citye de vaktim olursa bakarım ankamall de gezdim antareste adl de güzel şeyler vardı ama çok klasikti

15 günüm var yetişir sanırım şansımı denemk istiyorum aslında internetten... a citye de vaktim olursa bakarım ankamall de gezdim antareste adl de güzel şeyler vardı ama çok klasikti
ben markafonide laranor dükkanından almıştım. klasik istiyordum gayet de istediğim gibi oldu, ama klasik istemiyorsan bilemedim canım :(
buzgu-detayli-elbise-548be51d6496b.jpg

Kizlaaaaar enerji sinerji

Nerdesiniz kimsenin sesi çıkmaz olduuu ya, evlendikten sonra hiç yazmayı sanki :))

Ya sizde Çeyiz serme falan oluyor muuu çok saçma ya bide bolca işini biz nisanda yapmamistik şimdi düğüne de ugrasmak istemiyorum aileler için bohçadan bahsediyorum tabiii

Olovem sen hiç bahsetmedin gelinliğinden. Aldın mı ne yaptın? Nerden aldın?

kızlar pronovias 2016 gelinliklerinden trey die bi model gördüm aşırı güzel görünüyordu. Valla sırf meraktan telefon açıp sordum fiyatı 8.200 tl ama yüzde 10 indirim varmış. 7.380 tl ye geliyor yani. Bilseydim başka modelleri de sorardım söyleyeceklerini:) bilginiz olsun kızlar.

kızlar pronovias 2016 gelinliklerinden trey die bi model gördüm aşırı güzel görünüyordu. Valla sırf meraktan telefon açıp sordum fiyatı 8.200 tl ama yüzde 10 indirim varmış. 7.380 tl ye geliyor yani. Bilseydim başka modelleri de sorardım söyleyeceklerini:) bilginiz olsun kızlar.

Ya evet indirime girmişti söylemiştim size 4 w falan vardı gelinlikler ama modelleri içime sinmedi anladım ki ne kadar ekmek o kadar köfte anlicaginiz :)))
Aldım ben canım ole cassiniden diktirmekten vazgeçtim beğendim aldık çıktık valla sıkıntı girmişti içime diktircegim düşüncesi bole :))

Ya evet indirime girmişti söylemiştim size 4 w falan vardı gelinlikler ama modelleri içime sinmedi anladım ki ne kadar ekmek o kadar köfte anlicaginiz :)))
Aldım ben canım ole cassiniden diktirmekten vazgeçtim beğendim aldık çıktık valla sıkıntı girmişti içime diktircegim düşüncesi bole :))

Canım ben aramışken indirimli modelleri de sordum. 4.000 den başlıyormuş onlar ama çok az seçenek varmış, bide giyilen gelinliği mi veriyorlar öyle olunca, sıfır gelinlik gelmiyor mu. Neyse merakımı gidermiş oldum. Ben aysiradan 3.250 ye aldım duvakyok tabi. Sadece gelinlik içime sindi ama pronoviasın tül kalitesi de aklında kalmıyor değil insanın. Neyse sordum rahatladım:) Ben oleg de denemiştim gelinlik, ornaın fiyatları da 4.000 felandı. Sen ne kadara aldın cnaım?

Ben kabarık istiyorum, kabarık modellerde indirim yokmuş söyledi kız. Bide giyinmekten ölmüştür o gelinlikler muhtemelen. Pronovias ikinci el alınabilirdi bence, ben baktım bulamadım kendime göre. Hem boy, hem kilo hem beden hem modeli tutturmak aynı anda zor. Ama bulanlarda var.

Ben kabarık istiyorum, kabarık modellerde indirim yokmuş söyledi kız. Bide giyinmekten ölmüştür o gelinlikler muhtemelen. Pronovias ikinci el alınabilirdi bence, ben baktım bulamadım kendime göre. Hem boy, hem kilo hem beden hem modeli tutturmak aynı anda zor. Ama bulanlarda var.

Hayırlı olsun canım Güle güle giyinelim çok güzel olucazzz ondan şüphem yokk:))

Ama pronv. Ta 2. El vermiyorlar ama bence çok kalite farkı yok yani bende 3 bine aldım duvak hariç mesela bi model beğendim 1 tl idi kumaşı çok kalitesizdi aynı yerde bi model 5 bindi onun taşları falan çok gozaliciydi elbet kumaşı kaliteli vücuda oturuyor insanın aklı kalıyor ama ben 1 2 bin fiyatin markaya verildiğini dusunuyorum yoksa benimkinin de danteli fransız ve model farklı benim ki kabarık değil sade altı
bide ben araştırdım avrupada gelinlik için bu şekilde mağazacılık yapan sayılı markalardan bırakmış hem modern hemde fiyatlar iyi çok secenek var bi Vakko değil ama hizmet kalitesi için bile gidilir valla

Birde söyle birsey var illa ordan alicam diye de kasmamak gerek içine sineni almışsin olmasi gereken bu bence benim içime çok sindi tak diye de aldim duvagida önümüzdeki ay secicem

Aysirada duvak fiyatları nasıl bide çiçeğini napicaksin

Bide sahibinde falan var çok ben alcanar çok begenmistim ledurne denedim orda da 1500 2000 e var 2. Eller ama görmek lazım alanlar var yani aslinda

Bide sahibinde falan var çok ben alcanar çok begenmistim ledurne denedim orda da 1500 2000 e var 2. Eller ama görmek lazım alanlar var yani aslinda
Yok pronovias 2. el satmıyor tabiki. Sahibinden modacruz gibi sitelerden almaktan bahsetmiştim ben. Bulsaydım kendime göre alırdım ben.Bi de indirimli gelinliklerin deneme gelinliği olduğunu duymuştum ondan bahsettim.
Ya ben de 15 mağaza gezdim, 60 gelinlik denedim.en başından beri tek bi favorim vardı. İçime de sindi. Ama ablamın gelinliği pronoviastı onların dantel tül kalitesinin hiçbir yerde olmadığını düşünüyorum. VAkko da da denedim ben, yurtdışında vakkonun sattığı san patrick bile kaite olarak pronoviasın altında satılan bir marka. Marka olduğundan da biraz fiyat koymuşlardır ama cidden kumaş kalitesi bambaşka.
Sonuç olarak hepimiz güzel olucaz önemi yok artık:)

Duvağı ben de seçmedim, aysiranın sitesinde duvak fiyatları var. 300 tl den başlıyordu sanırım. Ama ben aysiradan almıycam, daha farklı bi duvak istiyorum çünkü. Gelin çiçeğini ise bahçelide çiçek ve yunustan yaptırıcam. İsteme çiçeğim de ordandı çok memnun kalmıştım.

Kızlar ben de Temmuz geliniyim düğün salonunu tuttuk Şehr-i sima ama sonra burda Ankara konağını görünce keşke Orayı mı tutsaydım acaba diye düşündüm ama iş işten geçti umarım her şey gönlünüzce olur
Canim ne kadara anlaştın şartları nasıl ben ankara konağı tuttum kır bahçesi merak ettim şehri sima ile ne kadara anlaştığınızı :)

Yok pronovias 2. el satmıyor tabiki. Sahibinden modacruz gibi sitelerden almaktan bahsetmiştim ben. Bulsaydım kendime göre alırdım ben.Bi de indirimli gelinliklerin deneme gelinliği olduğunu duymuştum ondan bahsettim.
Ya ben de 15 mağaza gezdim, 60 gelinlik denedim.en başından beri tek bi favorim vardı. İçime de sindi. Ama ablamın gelinliği pronoviastı onların dantel tül kalitesinin hiçbir yerde olmadığını düşünüyorum. VAkko da da denedim ben, yurtdışında vakkonun sattığı san patrick bile kaite olarak pronoviasın altında satılan bir marka. Marka olduğundan da biraz fiyat koymuşlardır ama cidden kumaş kalitesi bambaşka.
Sonuç olarak hepimiz güzel olucaz önemi yok artık:)

Duvağı ben de seçmedim, aysiranın sitesinde duvak fiyatları var. 300 tl den başlıyordu sanırım. Ama ben aysiradan almıycam, daha farklı bi duvak istiyorum çünkü. Gelin çiçeğini ise bahçelide çiçek ve yunustan yaptırıcam. İsteme çiçeğim de ordandı çok memnun kalmıştım.

Ben çiçeğimi kendim tasarlicam resmini paylasirim sizle :)) suluhan sagolsunnn :))

kızlar günaydınn dün gelinliğime karar verdik dikilmeye başladı çok güzelmiş bunları yaşamak :KK68:

Hayirli olsun tatlim :) kizlar kosturmaca basladi saniyorum kimseden ses yok valla neler yaptiniz paylassak ya :)

mobilyalarım geldi :)
beyaz eşyaların montajı da tamam :)
yatak odasını da aldık ayın 15i gibi o da gelecek
tüller ve güneşlikler haftaya hazır olacak
pazar da halı bakıcaz
evlensem de dinlensem:KK68::KK68::KK68:

mobilyalarım geldi :)
beyaz eşyaların montajı da tamam :)
yatak odasını da aldık ayın 15i gibi o da gelecek
tüller ve güneşlikler haftaya hazır olacak
pazar da halı bakıcaz
evlensem de dinlensem:KK68::KK68::KK68:

Ohhh hayırlı olsun canım haftaya düğün olsa hazırım diyorsun yani hehe bende allahın izniyle subayın sonunda tüm hazırlıklarımi bitiricemnn

Şöyle bir sorunum var düğün yapılan yer fotoğraf konusunda sorun cikariyo nasıl atıcam ya anlaşmalı olduğu yerden başka fotografcinin çekim yapamayacağını soylediiii :**

Aynı şeyi bende
Ohhh hayırlı olsun canım haftaya düğün olsa hazırım diyorsun yani hehe bende allahın izniyle subayın sonunda tüm hazırlıklarımi bitiricemnn

Şöyle bir sorunum var düğün yapılan yer fotoğraf konusunda sorun cikariyo nasıl atıcam ya anlaşmalı olduğu yerden başka fotografcinin çekim yapamayacağını soylediiii :**

Aynı şeyi bende yaşıyorum şuanda :( bi arkadaşım düğünde anlaştığınız adet sayısı ek olarak tüm resimleri cd şeklinde alıp 400 TL falan ödersen dışardan fotoğrafçı getirebilirsin dedi. Ben henüz bu şekilde konuşmadım salonla ama sen istersen bi konuş bu şekilde

Back