• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Ya aynen öyle yaptım benim içime çok komik gelcek ama bulasik makinasının yerlestirecegimiz yerler gri o sinmedi :))
O zaman sana ah biz kadınlar demek istiyorum :)) o ne ki bendekinde hangi renk acaba bi gece de onun için uykusuz kalayim bari hehehehh

Kızlar herşeyimi 1 ay öncesinden falan tamamlıcam varya hiç bir şeyimi sona bırakmıcam Rabbim hayırlısını versin tabii kısmetse ama saçma sapan rüyalar görmeye başladım :D yok kuaför bulamıyorum falan ayyy sormayın herşeyimi erkenden tamamlıcam 1 ay kafam rahat uyuyup kalkıcam öyle olması gerekmiyor mu sizcede

Kızlar herşeyimi 1 ay öncesinden falan tamamlıcam varya hiç bir şeyimi sona bırakmıcam Rabbim hayırlısını versin tabii kısmetse ama saçma sapan rüyalar görmeye başladım :KK70: yok kuaför bulamıyorum falan ayyy sormayın herşeyimi erkenden tamamlıcam 1 ay kafam rahat uyuyup kalkıcam öyle olması gerekmiyor mu sizcede

Aynen öyle ana şeyleri tamamla zaten illa eksik çıkacak sonrasında beraber tamamlarsiniz eksik neyin var ??

Bu arada bu ankaradaki kar ne zaman durur :))

Aynen öyle ana şeyleri tamamla zaten illa eksik çıkacak sonrasında beraber tamamlarsiniz eksik neyin var ??

Bu arada bu ankaradaki kar ne zaman durur :))

Eksik ne mi var :D daha nişanlanmadım bileeeeeeee :eek::eek: şubatta nişan olsaydı arkası gelir hayırlısıyla

kar durmayacak gibi

Kızlar herşeyimi 1 ay öncesinden falan tamamlıcam varya hiç bir şeyimi sona bırakmıcam Rabbim hayırlısını versin tabii kısmetse ama saçma sapan rüyalar görmeye başladım :KK70: yok kuaför bulamıyorum falan ayyy sormayın herşeyimi erkenden tamamlıcam 1 ay kafam rahat uyuyup kalkıcam öyle olması gerekmiyor mu sizcede
ben de senin gibiyim canım. 2nisanda düğünüm, evi tuttuk, yatak odası ve mutfak masası hariç mobilyalar tamam, beyaz eşya da tamam, sadece haftaya boya badana yaptırılcak, bi temizlik yaptırılcak sonra peyderpey eşyaları isteyeceğiz. plan marta uğraş kalmaması, halı ve perdeyi de en geç şubatta halletme planımız var.
gelinlik, kına yeri, dügün salonu da tamam. bi damatlık bulamadık hala dert, bi davetiye seçemedik bi de kına icin bindallı falan..
bi de hep unuttugumuz balayı var :KK70::KK70:

kızlaaarrrr,yatak işini ne yaptınız??bugun istikbali gezdik..istikbal,işbir,doğtaş bunlar iyi diye duydum internette olumsuz yorumlar var :/ ne yapsam bilemedim

ben de senin gibiyim canım. 2nisanda düğünüm, evi tuttuk, yatak odası ve mutfak masası hariç mobilyalar tamam, beyaz eşya da tamam, sadece haftaya boya badana yaptırılcak, bi temizlik yaptırılcak sonra peyderpey eşyaları isteyeceğiz. plan marta uğraş kalmaması, halı ve perdeyi de en geç şubatta halletme planımız var.
gelinlik, kına yeri, dügün salonu da tamam. bi damatlık bulamadık hala dert, bi davetiye seçemedik bi de kına icin bindallı falan..
bi de hep unuttugumuz balayı var :KK70::KK70:
Hepimizden önce sen kurtulcaksın:))bindallı işini bnde halledemedim,kına da abiye giycek miyim falan ona da karar veeremedm bakalım

Son düzenleme:
Yaaa lütfen herkes imza yapsın ve düğün tarihini yazsın ben balık hafızalı unutuyorum hep :((

Bu arada ben senin yerinde olsam cidden erkenden yaparım olması gereken o bence de bizim de az kaldı ve keşke dediğim şeylerden birisi de bu bazı şeyler önceden yapılabilirmis

Ay valla kızlar mobilya tamam da yatak falan bakmadım daha kına için istediğim belli aslında benim bindalli giymicem zaten de bindalli terzi başka bi abiye buldum instagramda vardı elmas Dubai die geciodu adı sanırım onu giyicem bide kına mekanı bordo ağırlıklı bende kırmızı veya bordo giymek istiyodum napcam bilmiorum

Hepimizden önce sen kurtulcaksın:))bindallı işini bnde halledemedim,kına da abiye giycek miyim falan ona da karar veeremedm bakalım
bi anda pat diye formasyon alma hakkı kazanınca baktık her aksam derste olmam lazım, bi anda halloldu herşey valla. resmen Allah yüzümüze baktı :KK25:
ben de abiye sevmiyorum, elbise tipi bindallı alıp işin icinden cıkma planım var bakalım :KK58:
senin ne zaman dügün?

bi anda pat diye formasyon alma hakkı kazanınca baktık her aksam derste olmam lazım, bi anda halloldu herşey valla. resmen Allah yüzümüze baktı :KK25:
ben de abiye sevmiyorum, elbise tipi bindallı alıp işin icinden cıkma planım var bakalım :KK58:
senin ne zaman dügün?
15nisan:)

kızlaaarrrr,yatak işini ne yaptınız??bugun istikbali gezdik..istikbal,işbir,doğtaş bunlar iyi diye duydum internette olumsuz yorumlar var :/ ne yapsam bilemedim
biz istikbalden aldık canım benim teyzem kullanıyo çok memnun fermuarlı alezide var tavisye ederim :)

ankaraya farklı sehirden gelin gelicek varmıı bende 2015 eylul sonu gelini oldum geldim ankaraya ne guzel hazırlıklar falan yapıyosunuz cok gecmedi ama insanın o anki heyecanı farklı:))

ankaraya farklı sehirden gelin gelicek varmıı bende 2015 eylul sonu gelini oldum geldim ankaraya ne guzel hazırlıklar falan yapıyosunuz cok gecmedi ama insanın o anki heyecanı farklı:))
şuan yok hepimiz ankara içi geliniyiz diye biliyorum valla ben :D

hatta ben olayı abarttım yürüyerek 15dk mesafeye gelin gidiyorum :KK70::KK70:

Back