2016 ANKARA GELİNLERİ :)

canım ben balık model çok şık bulmuştum tarzıma göre tabi :)

Benim kuaförüm belli lillium olacak senn ne yaptın ne durumda gelinlikler alınmış maşallah erken rezervasyonda bakıyorum
Balayı olayı nolucak
Balayı için TOPKAPI PALACE ANTALYA yada BODRUM olacak . Ya lilium ile görüştüm ben ama hemen görüşmeye çağırdılar. Gidemedim bilmiyorum Batikentteyim ben yenimahalle civarı bi yer olmalı veya salona saç makyaj için gelmeleri için Görüşücem muhtemelen :)

kızlar ankda olanlar özellikle iç giyim alışverişini yapmadım saten gecelikler almak istiyorum nerde çeşit çoktur ve fiyat uygundur nerelere bakmalıyım?

kızlar ankda olanlar özellikle iç giyim alışverişini yapmadım saten gecelikler almak istiyorum nerde çeşit çoktur ve fiyat uygundur nerelere bakmalıyım?

M&s da indirim var ordan alabilirsin onun dışında Soysal çarşısı ve moda çarşısı da bakılabilir yerler arasinda

Kızlar ben dış çekim için fotoğrafçıyı halletim, oldukça da içime sindi. Makyajı hallettim bi makyözle anlaştık. Nikah için gün aldım. Balayını zaten 1 ay önce erken rezervasyondan halletmiştik. Bu arada gelinliğimi aldım tam bir hafta önce aldım. sanki erken aldım gibi ya, cnaım sıkıldı biraz gerçi 1 ay sonra gelecek, prova yapılacak felan ama. Kilo verirsem ki diyet yapıyorum nasıl olacak bilmiyorum. Gerçi baya ikna ettiler, daraltırız olmazsa, ya da bi küçük bedeni getiririz die. tam 3 ay 10 gün var düğünüme. erken mi oldu sizce?

eve mi getirdin kuzum gelinliğini valla ben anlaştım son haftaya kadar grlinlikçimde duracak. son hafta son bi prova yapıp teslim alıcam . Sanki biraz erken olmuş hem de diyetteymişsin . gelinliğinin modeli nasıl peki ve sırtından ipli mi ?

merhabalar.. muhteşem düğün salon eryamandaki değil mi ? bir de sizin tarihiniz ne zaman, biz de ağustos 20 gibi düşünüyoruz yarın görüşmeye gideceğim de. ben çok beğendim internetten, siz nasıl buldnuz ?

Yok canım eve getirmedim, zaten getirecek bi gelinlik yok ortada. 1 ay sonra gelecek gelinlik fabrikadan. Sonra 2 kere prova yapıcaz sonra teslim edecekler. Düğünden 3 hafta önce teslim etmiş olacaklar yani. Arkası ipli o nedenle aslında rahatım. Bi de 3 ayda versem versem 20 kilo verecek halim yok. 67 kiloyum zaten, o kadar verirsem yüzüme bakılmaz. Ama 58 kilo hedefim ona inerim diye düşünüyorum. 40 beden sipairş verdim, ama acaba 38 mi verseydim ya da 1 ay daha bekleyip öyle mi alsaydım ne kadar zayıflayacağımı da görmüş olurdum gibi streslerim var. ama kadın 40 beden gelinlik zaten 5 kilo verseniz bile size olur aynen dedi, arkası ipli olduğundan. ama çok bol gelirse daraltırız ya da 38 beden isteriz dedi. sonuçta onlar için fark eden bişi yok, ama 40 beden verelim siparişi dediler. Tek kaygım kilo meselesi aslında.Gerçi içimi rahatlattılar ama bilmiyorum.

karar vermeden önce çok mu geç kaldım acaba diye yazmışım, şimdi karar verdim bu seferde erken mi aldım diyorum:) buna gelin olma ruh hali diyorlar sanırım

Önemli olan göğüs kupunun oturması canım eğerki balık modelse biraz riskli ama a kesim prenses falansa hiç sıkıntı yapma zaten sorun olmaz bencede :)

karar vermeden önce çok mu geç kaldım acaba diye yazmışım, şimdi karar verdim bu seferde erken mi aldım diyorum:) buna gelin olma ruh hali diyorlar sanırım
hahah aynen valla en kötü şey kararsızlık ama :) ben gelinliğime bakıp bakıp mutlu oluyorum bu ara fotoğraflarda tabi

Önemli olan göğüs kupunun oturması canım eğerki balık modelse biraz riskli ama a kesim prenses falansa hiç sıkıntı yapma zaten sorun olmaz bencede :)
hahah aynen valla en kötü şey kararsızlık ama :) ben gelinliğime bakıp bakıp mutlu oluyorum bu ara fotoğraflarda tabi

Yok canım balık model değil, tam prenses de değil a kesimden biraz daha kabarık. Yarı prenses diye geçiyormuş, belden sonrası direk kabarıyor yani. arkası da ipli, ama hala ne bileyim bi acaba 38 beden mi alsaydım endişesi var, halbuki 40 bedenin içinde de dönmedim yani:) Zaten kaıdn sen yine zayıfla ben halledicem dedi ama işte huzur vermiyorum kendime.

Makyaj evrim memili ile anlaştım, kuaföre henüz karar vermedim ama etlikte winners kuaför olacak sanırım.

Diyorum ya göğüs kupun önemli ama çokta dar olmasın taşınca da çok çirkin oluyo o açıdan belki de 40 daha iyi olur benimde tam prenses straplez sırtına ipli

Etlikte esta da iyi diyorlar Makyajda fiyati ne kdr a anlaştın canım bende evde yaptırmayı düşünüyorum makyajı

Esta ya da sorucam aslında, ama estadan çıkan bir kaç gelin saçı fotosu gördüm çok ta sevmedim. Fiyatı çok uygun olmazsa esta düşünmem winnersla anlaşırım. Uygun olursa olabilir, çünkü riskli bi saç istemiyorum ama gönlüm winnerstan yana şimdilik. Makyaj 400 tl canım, prova istersen de 100 tl istiyor.

Diyorum ya göğüs kupun önemli ama çokta dar olmasın taşınca da çok çirkin oluyo o açıdan belki de 40 daha iyi olur benimde tam prenses straplez sırtına ipli

Aslında haklısın göğüs kupu konusunda ben 85 giyiniyorum küçük değil yani. belki 38 den taşınca gerçekten kötü görüntü oluyor. Bakalım zaten işi bilen insanlar onları dinledim, mutsuz çıkmayacaksın burdan dediler.İnşallah mutlu ayrılırım:) valla sırf mutsuz olmayım dye diktirmedim, o strese gelemem diye, hazır gelinlikte de mutsuz olmayım bi zahmet. Askı yaptırıcam, bi de göğüs dekoltesi olmasın diye 2-3 parmak dantel yükseltilecek, nişanlımın özel isteği ile:) onları güzel halletsinler, bi de beden cuk otursun sıkıntı yok. Arkası ipli gelinlik gerçekten mantıklı bişi yalnız. Bi de bazı gelinlikçilerde kopçalı sütyen gibi bişey vardı gelinlikte hangisindeydi anımsamıyorum. Sütyen kopası gibiydi. O aysirada yok mesela. Bakalım ne olacakj son durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…