• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

yüksek fiyatlar canım benim istediğim modelde :/ 4 5 bin civarı
dai de %40 var bütün koleksiyonlarda kızlar beğendiğim model gelinlik 5000 tl fiyatı 3000 tl ye geliyo şuan 2016 koleksiyonu hemde :) şuan aklımda orası var bi de pazar günü aysirada bi modele çok ısındım onu deneyip karar vericem artık :) kafamı karıştırmak istemiyorum :)

yüksek fiyatlar canım benim istediğim modelde :/ 4 5 bin civarı
dai de %40 var bütün koleksiyonlarda kızlar beğendiğim model gelinlik 5000 tl fiyatı 3000 tl ye geliyo şuan 2016 koleksiyonu hemde :) şuan aklımda orası var bi de pazar günü aysirada bi modele çok ısındım onu deneyip karar vericem artık :) kafamı karıştırmak istemiyorum :)

Ben Aysira da beğendim 3.500 tl idi. Genel olarak gelinlikleri güzel. Dai de ben hiçbirşey beğenmedim. BeliZze ye de bi bakayım. Ben daha bi haftasonu gezdim, bu haftasonu da gezicem sonraki haftasonu da gezerim sonraki hafta da karar verip alıcam inşallah:)

Ben Aysira da beğendim 3.500 tl idi. Genel olarak gelinlikleri güzel. Dai de ben hiçbirşey beğenmedim. BeliZze ye de bi bakayım. Ben daha bi haftasonu gezdim, bu haftasonu da gezicem sonraki haftasonu da gezerim sonraki hafta da karar verip alıcam inşallah:)
valla şuan heyecan ile beklediğim tek yer dai ama ben dantel düşünmediğim için zaten sınırlı taşlı modelleri çok zorlanmıyorum :))

Bu gelinlik mevzusu kadar beni stres yapan bişey olmadı. Aşırı stres oldum, bi tane beğendim ama sanki daha iyisi olabilir, üffff bilmiyorum ne yapacağımı bi de 4. Ay kaldı sanki artık almalıyım gibi geliyor, ya fiyatı yükselirse, ya model biterse. Çok mutsuzum

Bu gelinlik mevzusu kadar beni stres yapan bişey olmadı. Aşırı stres oldum, bi tane beğendim ama sanki daha iyisi olabilir, üffff bilmiyorum ne yapacağımı bi de 4. Ay kaldı sanki artık almalıyım gibi geliyor, ya fiyatı yükselirse, ya model biterse. Çok mutsuzum

Aynı şeyi bende yaşıyorum. Tam bir mutsuzluk sebebi ya gelinliği halledip önüme bakmak istiyorum ama karar veremiyorum nolacak bu halimiz :)))

bugün tam 12 gelinlikçi gezdim istediğim modelde sayamadığım kadar gelinlik denedim şuan sizinle aynı stresi paylaşıyorum kızlar :(

bugün tam 12 gelinlikçi gezdim istediğim modelde sayamadığım kadar gelinlik denedim şuan sizinle aynı stresi paylaşıyorum kızlar :KK43:
Aynı şeyi bende yaşıyorum. Tam bir mutsuzluk sebebi ya gelinliği halledip önüme bakmak istiyorum ama karar veremiyorum nolacak bu halimiz :)))
Ben toplamda 13 gelinlikçi gezdim bi favorim var ve aşırı stresim, bugün ilk kez çok mutsuz hissettim kendimi. Ama alıp pişman olmak ta istemiyorum. Nasıl yol izliycez gerçekten? Ben strese gelemiyorum. En son bir günde alyans seçmek zorunda olduğumda çok stres olmuştum.ama onda bile değiştiririm istersem. Gelinlikte o şansım da yok. Bugün duygu gelinliğe de gittim. Dün Diva, Aynur, beyaz butik, henna ya gitmiştim. En azından şuna eminim ben asla dikim olayına giremem. Psikolojim kaldırmaz şok net. Aysira dan alıcam gibi geliyor sonunda. Bi de Kızılay'da gideyim diyorum. Kızlar yeni yıldan sonra fiyatlar artar mı sizce? 2016 felan oldu die.

aysira dreamon cocon pierre cardin hüsniye moda evi aklımda kalanlar bunlar :S dreamonda sinderlla model die bi tane gelinlik beğendim aysirada bi model beğendim hüsniye moda evinde denedim en iyi kalıp kalite ondaydı 6 bin fiyat verdi pazarlık var dedi çok fazla bi gelinlik için o fiyat diye emin olamadım :(

aysira dreamon cocon pierre cardin hüsniye moda evi aklımda kalanlar bunlar :S dreamonda sinderlla model die bi tane gelinlik beğendim aysirada bi model beğendim hüsniye moda evinde denedim en iyi kalıp kalite ondaydı 6 bin fiyat verdi pazarlık var dedi çok fazla bi gelinlik için o fiyat diye emin olamadım :KK43:
Gözdecim girtim bügünde Aysira'ya, ordamıydın yoksa. Iki gelin vardı o dremondaki gelinliği Cinderella ben de denedim ama naçizane fikrim dantelleri çok kaba ve kalın geldi bana. Çok kat kat gem göz yorucu hem de iri bi gelinlik, zarif değil. Yoksa ihtişamlı o ayrı. Ama zariflikten uzak bence. Hüsniye modaevine ben hiç gitmedim fiyatlar o kadar uçuk mu ya? Ben de akay gelinliğe gideyim diyorum. Bi de aysiranın Kızılay şubesine mi gitsem? Aysira'da beğendiğin gelinliğin kodu ne? Özelden mesajlaşalım mı:( çok aklım karışık benimde

canım sindirella ihtişamlı ama çocukça geldi gelinlik denedikçe vazgeçtim ondan. Evet canım bende oradaydım 4 randevusundaydım 4 5 arası ordaydım 3 4 gelinlik denedim ama bi tanesi hoşuma gitti. Valla beğendiğim model için 5.800 pazarlık payı var dedi bi benzerini denedim canım hoşuma gitti kalıbı aynı kalıpmış istediğim modelle çarşamba isteidğim modeli getirtebilirim dedi bakmaya gidicem bide ona :/

Gözdecim girtim bügünde Aysira'ya, ordamıydın yoksa. Iki gelin vardı o dremondaki gelinliği Cinderella ben de denedim ama naçizane fikrim dantelleri çok kaba ve kalın geldi bana. Çok kat kat gem göz yorucu hem de iri bi gelinlik, zarif değil. Yoksa ihtişamlı o ayrı. Ama zariflikten uzak bence. Hüsniye modaevine ben hiç gitmedim fiyatlar o kadar uçuk mu ya? Ben de akay gelinliğe gideyim diyorum. Bi de aysiranın Kızılay şubesine mi gitsem? Aysira'da beğendiğin gelinliğin kodu ne? Özelden mesajlaşalım mı:KK43: çok aklım karışık benimde
şuan elimde kodu yok istediğim modeli söyledim yok elimde seçenek ocakta gelecek tekrar randevulaşalım dedi aysira .

bunu istiyorum canım hüsniye moda evinde yapılacak bu gidişle :) Tabi daha v inecek önden arkadan ip detaylı ve tam prenses olacak baya kabarık )

Eklentiler

• HY2426_10_2014_gelinlik_modelleri.jpg
    HY2426_10_2014_gelinlik_modelleri.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 106
İnyen
bunu istiyorum canım hüsniye moda evinde yapılacak bu gidişle :) Tabi daha v inecek önden arkadan ip detaylı ve tam prenses olacak baya kabarık )
aysira beğendiğine baktım o da güzel görünüyor. Benim gelinlik bütçem 4.000 daha fazlasını vermek istemiyorum. Ama senin içine SinDiyse gerisi boş. Akay gelinliğe baktın mı? Ben ordaki modelleri ve fiyatları merak ediyorum

İnyen

aysira beğendiğine baktım o da güzel görünüyor. Benim gelinlik bütçem 4.000 daha fazlasını vermek istemiyorum. Ama senin içine SinDiyse gerisi boş. Akay gelinliğe baktın mı? Ben ordaki modelleri ve fiyatları merak ediyorum
Bakmadım valla akay a ama benimde 3 . 3500 fazlası yazık günah yani :) bu arada acaba a kesim dantelli bi model denemiş bugün biri ben aysira da iken sarı saçlı o sen miydin :)

Hayır canım ben senden daha önce gittim. O ben değildim keşke karşılaşmış olsaydık valla Hüsniye Modaevi o fiyattan senin sınırıma inecek mi peki? Inecekse ben de mi gitsem gözde ya. 5.000 felansa hiç bulaşmayım ama

Valla sezon gelinliği denetcek bi tane 4800 e beğendim onada birseyler yaparız fiyatta dedi ama o kadar güzel ilgilendi ki Zehra hanim benim için mutlaka birsey yapacak hissi var üzerimde

Back