How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Kızlar ben dış çekim için fotoğrafçıyı halletim, oldukça da içime sindi. Makyajı hallettim bi makyözle anlaştık. Nikah için gün aldım. Balayını zaten 1 ay önce erken rezervasyondan halletmiştik. Bu arada gelinliğimi aldım tam bir hafta önce aldım. sanki erken aldım gibi ya, cnaım sıkıldı biraz:KK43: gerçi 1 ay sonra gelecek, prova yapılacak felan ama. Kilo verirsem ki diyet yapıyorum nasıl olacak bilmiyorum. Gerçi baya ikna ettiler, daraltırız olmazsa, ya da bi küçük bedeni getiririz die. tam 3 ay 10 gün var düğünüme. erken mi oldu sizce?
benimde 3 ay var canım düğüne biz daha gitmedik şubatta gitcez 3 hafta dikiliyo zaten bişey olmaz canım daraltırlar en kötü

benimde 3 ay var canım düğüne biz daha gitmedik şubatta gitcez 3 hafta dikiliyo zaten bişey olmaz canım daraltırlar en kötü

Ben diktirmiyeceğim için hazır gelinliklere baktım daha çok. 1 ayda geliyor fabrikasından gelinlikler. O nedenle geç kalırım die düşündüm. Bi de yaz yaklaştıkça fiyatlar artar felan. Neyse beden de ben de sorun olacağını düşünmüyorum aslında. Bakalım kısmet:)

Esta ya da sorucam aslında, ama estadan çıkan bir kaç gelin saçı fotosu gördüm çok ta sevmedim. Fiyatı çok uygun olmazsa esta düşünmem winnersla anlaşırım. Uygun olursa olabilir, çünkü riskli bi saç istemiyorum ama gönlüm winnerstan yana şimdilik. Makyaj 400 tl canım, prova istersen de 100 tl istiyor.
Fazla ama ben didem hnma görüştüm 350 tl prova dahil fiyati

Didem BİLGİÇ canım prova da 150 tl alıyo daha sonra düğün günü 200 tl total de 350 tlye yapıyo brn anlaşmadım daha araştırıyorum

MAC te de mualar 400 tl ye yaıyormuş, ankamallde emre die bi çocuğu met ediyorlardı. Aklında olsun. Ben nişanda mac e yaptırmıştım, fena olmamıştı ama o çocuğa değil de başka birine gitmiştim.

Kızlar düğün salonlarında yer varmı yaaaa biz nişandan sonra tarih belirlicezde yer kalmayacak bu gidişler :(

MAC te de mualar 400 tl ye yaıyormuş, ankamallde emre die bi çocuğu met ediyorlardı. Aklında olsun. Ben nişanda mac e yaptırmıştım, fena olmamıştı ama o çocuğa değil de başka birine gitmiştim.
Didem hanim Dior mac kryolan ürünleri kullaniyormus dekolte makyajı dahil fiyati

Aslında haklısın göğüs kupu konusunda ben 85 giyiniyorum küçük değil yani. belki 38 den taşınca gerçekten kötü görüntü oluyor. Bakalım zaten işi bilen insanlar onları dinledim, mutsuz çıkmayacaksın burdan dediler.İnşallah mutlu ayrılırım:) valla sırf mutsuz olmayım dye diktirmedim, o strese gelemem diye, hazır gelinlikte de mutsuz olmayım bi zahmet. Askı yaptırıcam, bi de göğüs dekoltesi olmasın diye 2-3 parmak dantel yükseltilecek, nişanlımın özel isteği ile:) onları güzel halletsinler, bi de beden cuk otursun sıkıntı yok. Arkası ipli gelinlik gerçekten mantıklı bişi yalnız. Bi de bazı gelinlikçilerde kopçalı sütyen gibi bişey vardı gelinlikte hangisindeydi anımsamıyorum. Sütyen kopası gibiydi. O aysirada yok mesela. Bakalım ne olacakj son durum.
Valla dai de denedim içine çamaşır alma dedi bana zaten adının kalıbı ve içinin rahatlığı çok hoşuma gitti çünkü aysira da ve birçok gelinlikći de denediğin üstlerine battı resmen tenime bunda o problemi yaşamadım gönlüm çok rahat :)

Valla dai de denedim içine çamaşır alma dedi bana zaten adının kalıbı ve içinin rahatlığı çok hoşuma gitti çünkü aysira da ve birçok gelinlikći de denediğin üstlerine battı resmen tenime bunda o problemi yaşamadım gönlüm çok rahat :)
bir de koca ekstra aşkın taktrma bak en yakın arkadasimin ablası bu aralıkta evlendi aysirada yaptırdı kopçalı kısmı resmen batmis mecbur kesmek zorunda kaldık

bir de koca ekstra aşkın taktrma bak en yakın arkadasimin ablası bu aralıkta evlendi aysirada yaptırdı kopçalı kısmı resmen batmis mecbur kesmek zorunda kaldık
Ne demek istediğini anlamadım canım, benim aysirada kalıbı batmadı ya, ama şu südyen gibi kopçalı olanlar var, sanırım beyaz butikteydi emin değilim, ithal gelinliklerde bazen oluyor. Gerçi ben askı yaptırıcam zaten, düşmesine imkan yok kopça olmasada. Dai de ben denedim modeller içime sinmedi, gelinlik çok kişiye göre değişen birşey. Ama Dai, aysira, pier cardin bunların hepsi kendini ispatlamış yerler zaten.

Bi de ben önceden tanışıyordum benden prova ücreti almayacak. 400 e gelecek yani, ideal bi rakam bence makyaj için. Benim bi nikah şekeri, davetiye, saç aksesuarı, gelin ayakkabısı kaldı. Onları da yavaş yavaş hallederim artık.

Ne demek istediğini anlamadım canım, benim aysirada kalıbı batmadı ya, ama şu südyen gibi kopçalı olanlar var, sanırım beyaz butikteydi emin değilim, ithal gelinliklerde bazen oluyor. Gerçi ben askı yaptırıcam zaten, düşmesine imkan yok kopça olmasada. Dai de ben denedim modeller içime sinmedi, gelinlik çok kişiye göre değişen birşey. Ama Dai, aysira, pier cardin bunların hepsi kendini ispatlamış yerler zaten.
kopça batıyor demek istedim canım cit cit la yapmışlar aysirada kötü olmuş dikkat etmen adına söyledim

Ben de üst çamaşır almıycam da, aslında özel alt çamaşır almayı planlıyorum orkestra geline baktım canım güzel ayakkabılar var, fiyatları nasıl? Ben Soysal çarşısına bakıcam ayakkabı için, bi de tunalıya bakarım.

Back