- 31 Temmuz 2007
- 825
- 24
- 643
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Dai ile anlaştık . 3000 Tl .
uzun kısa duvak kese el çiçeği taç :)
aynı zamanda yapmak istediğim değişiklikler vardı onları da fiyat eklemeden kabul ettiler. Çok ilgili alakalılar . Emine hnm. Pınar hnm çok ilgili ve tatlılar . 2. provamı bekliyorum sabırsızlıkla 05 Şubat gelmeli bir an önce :)))
tam prenses canım swarovski taş işlemeli . Ayy tüh kötü güne denk gelmiş valla :/Ooo hayırlı olsun gözün aydın canımmm kabarık mi aldın süper valla içine sineni bulmak çok zor :)) fiyatta iyi canımmm
Bi aycik kalmış sabret :)))
Biz kavgaliyiz konuşmuyoruz yoksa bugün olegte randevum vardı bizde alacaktikkk :))
Canım hayırlı olsun, ben de aysira karar verdim. Nişanlım gelince Perşembe alıcaz inşallah:) bu stresi atlattım ya gerisi kolaytam prenses canım swarovski taş işlemeli . Ayy tüh kötü güne denk gelmiş valla :/
Canım hayırlı olsun, ben de aysira karar verdim. Nişanlım gelince Perşembe alıcaz inşallah:) bu stresi atlattım ya gerisi kolay
Hayırlı olsun canım büyük bi yük ya karar verince insan rahatlıyor alınsın geride işlemlere sıra gelsin artık :))
KAÇ KİŞİLİK DÜŞÜNÜYOSUN CANIMAnkarada bildiğiniz ufak ama şık düğün mekanları var mı uygun fiyatlı tabii
NAPTIN CANIM ALDIN MI GELİNLİĞİNİ :)Canım hayırlı olsun, ben de aysira karar verdim. Nişanlım gelince Perşembe alıcaz inşallah:) bu stresi atlattım ya gerisi kolay
Evet aldım sonunda:)NAPTIN CANIM ALDIN MI GELİNLİĞİNİ :)
hayırlı olsun :)Evet aldım sonunda:)
KAÇ KİŞİLİK DÜŞÜNÜYOSUN CANIM
valla canım elbiseyi kızılaydan almadım ben :) ulustan aldım aynı kıyafetler ulusta yarı fiyatına kızılaydan aynısı hemde :)Kızlar şubatta kısmetse sözüm var elbise almayı düşünüyorum nereden alayım varmı önereceiğiz şık elbise satan yerler kızılay gibi yerlerde isteme gününe yakışır bir şeyler istiyorum
hemde pazarlık payın oluyo çeyizimi aldığım yerden aldım kıyafetimi ve yaptıkları indirimle elbise bedavaya geldi resmen 1200 liralık çeyiz alışverişi yaptım abiyem 400 liraydı 1600 fiyat çıkardı indirimle 1200 bitirdik çeyizim artı abiyemi :)
canım bende nişan elbisemi izmir caddesindeki taçtan aldım hem sade hemde şık bi modeldi oraya bakmanı tavsiye ederimUlusta mı öyle güzel kıyafetler var mı canım ya ben çok abiye tarzı istemiyorum yalnız elbise ama şık olsun istiyorum o tarz varmı bundan 4 sene önce abimin düğünü için gittiğim de güzel elbise yoktu hiç
bende abimin düğünün de ordan almıştım güzel şeyler var gerçektencanım bende nişan elbisemi izmir caddesindeki taçtan aldım hem sade hemde şık bi modeldi oraya bakmanı tavsiye ederim