- 30 Aralık 2014
- 513
- 647
Nasıl yani ya....arkadaşlar sonucum negatif 2 çıktı ... umarım siz pozitifleri görürsünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani ya....arkadaşlar sonucum negatif 2 çıktı ... umarım siz pozitifleri görürsünüz
Çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun pes etme amaarkadaşlar sonucum negatif 2 çıktı ... umarım siz pozitifleri görürsünüz
Insallah canim. Senin embriyolar nasil masallah simdidenCnm ya yapma böyle benim de yarın transferim var ins bak beraber güzel haber alacaz allahın izniyle
Canım ya üzülme Rabbim hayırlısını nasip etsin pes etmek yok umudunu kaybetme hiçbir zamanarkadaşlar sonucum negatif 2 çıktı ... umarım siz pozitifleri görürsünüz
Arkadaşım çok üzüldüm .bir daha bir daha olacak inşarkadaşlar sonucum negatif 2 çıktı ... umarım siz pozitifleri görürsünüz
Çok üzüldüm vakti degilmiş demekki lütfen pes etme inş bi gun sende guzel haberi alacaksın.arkadaşlar sonucum negatif 2 çıktı ... umarım siz pozitifleri görürsünüz
Off ne dicegimi bilemedim insallah bidakine yuzumuz guler canim benim pes etmek yok buda bizim sinavimizarkadaşlar sonucum negatif 2 çıktı ... umarım siz pozitifleri görürsünüz
çok üzüldüm canım Rabbim yardımcımız olsun , pes etmek yok toparla hemen kendini başla yeniden tedaviye inşallah ,elbet bizimde evlerimiz bebek sesleri ile şenlenecek en hayırlı zamanda verecek Rabbim inşallah Dua ve sabır ...arkadaşlar sonucum negatif 2 çıktı ... umarım siz pozitifleri görürsünüz
hadi bakalımm hayırlısı inşallah olsun geçer o zaman kasım ayında mı transferValla ilacsiz transfer yapacaklarmis natural siklus dedi semra hoca o yuzden 2. Adetten yaklasik 20 gun sonrasi off bekle bekle zor valla bende bilmiyorum bakalim
Bugün de aradılar iyi gidiyormuş yarın ins transfer edilecek cnmInsallah canim. Senin embriyolar nasil masallah simdiden
Masallah canim. Benim ki için bisey demedi. Bugün iyi olur yarın kötü olabilir. Yada bugün kötü olur yarin iyi olabilir dedi. Sanirim iyi gitmeyen biseyler varBugün de aradılar iyi gidiyormuş yarın ins transfer edilecek cnm
Sen yine de moralini bozma çünkü iyi de olsa tutacak diye bir şey yok ki Allah ne isterse o olurMasallah canim. Benim ki için bisey demedi. Bugün iyi olur yarın kötü olabilir. Yada bugün kötü olur yarin iyi olabilir dedi. Sanirim iyi gitmeyen biseyler var
Ewde mi yapiyirsun testi kaçıncı günün bu aradaY yaasemintt kuzum yaptim test yine cikmadi sanirim tutmadi bebisler
Y yaasemintt kuzum yaptim test yine cikmadi sanirim tutmadi bebisler
çok üzüldüm canım ya ne desek boş yeni denemelere devam.arkadaşlar sonucum negatif 2 çıktı ... umarım siz pozitifleri görürsünüz
Orası öyle tabi.Sen yine de moralini bozma çünkü iyi de olsa tutacak diye bir şey yok ki Allah ne isterse o olur