evet canim ben istanbul Ataşehir Memorialde Cem Demirelde tedavi oldum..yurt dişindan geldim.,Bizden ilk gittiğimizde eşimden ve benden hormon tesleri istediler başka bişey istemediler bu tesleri tıp merkezinde yaptırdik..hastahane daha pahali cunku..hastahanenin misafirhanesi var ama euro uzerinden oda pahali ..biz internetten hastahane çevresinden uygun fiyata otel baktik ve bulduk birkaçgün önce oteli aradik yer ayırtık.ama istersen doktorun yardimcisida yonlendirme yapabilirdik dedi ama biz zaten ayirtmistik,benim bu 3 . Denemem oldu canim..gunlugu 120 civarinda bulduk..ben adetimden 2 gun once geldim,igneler falan ve trasfer derken 5. Gun ebriyo konuldu trasfet sonrasi 2 gunde dinlendim..toplam 20 gun kaldim..bugun memlekete gidiyorum.,
hastahane ucreti ilk deneme icin 6200 tl+1800(igne ilac) bizim hormon tahlilleri icin 350 tl civari idi..2400 tl de otel tuttu.,tabi yeme icme derken biraz daha gidiyor..
Canim hangi hastaneye gidersen git doktor asistani veya ilgilenen birileri muhakkak vardir mesela hormon tahlillerini yasadigin yerdede yaptir gel diyebilirler..her tedavi kisiye gore degisir o yuzden oradan irtibat kurmadan gelme..onlar da sana yardimci olur..