- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
ins canim hayırlısıyla. senin tek mi 2 mi? transfer oldu?Hmm benden bi gün önce olmuşsun. Benim mimnaklar 3.gun seninkiler daha büyük .benim mimnaklar n ablası yada abisi olacaklar inşallah :) canimcim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ins canim hayırlısıyla. senin tek mi 2 mi? transfer oldu?Hmm benden bi gün önce olmuşsun. Benim mimnaklar 3.gun seninkiler daha büyük .benim mimnaklar n ablası yada abisi olacaklar inşallah :) canimcim
amin canim sagol darisi basinuza olsun..
masallahhh çok sevindim canım yaaa Allahım bizlere de göstersin bu sevinci ve seninde kucağına amayi nasip etsin......
Canim belitlrtiye kafa yorma can sıkmaBenim 5.güm embriyosu canim 5.günüm bir hafta kaldi teste ama bende boyle kasik agrisi bel agrisi hic olmadi sadece dün tansiyonum düstü midem bulandi halsizlestim cok uyuyunca iyi geldi sabaha iyiydim hala da baska birsey yok canim bende tutmadi diye üzüyorum kendimi ama nasip canim ya dua edermisin bana da
İki tane canimm oooo maşallah hayırlı olsun gebelik takvimin. Doktorunla görustün mu ne dedi canmins canim hayırlısıyla. senin tek mi 2 mi? transfer oldu?
Maşallah sağlıkla artsin inş cnm tebrikleramin canim sagol darisi basinuza olsun.
Elhamdulillah canim kasık ağrılarım devam ediyor. Evet benimde degerim seninki gibi silik cikti canim.9.gün değerim 85 çıktı canım. Bu arada seninki 3.gün embriyosu ya gayet yüksek çıkmış bence ikizler tutunmus maşallah.senin ağrıların devam ediyor mu.biz doktoru aradık pazartesi kan ver o zaman konuşalım dedi. Iİnşallah degerlerimiz yükselir.Kız taze anne nasılsın bakalım. Dörtlü inşallah sonucu . Bu tek pembe uçurtma kaldı. Hadi inşallah yarın o ve diger arkadaş lari bekliyor z. Can senin değer kaç çıkmıştı ilk değer. Senin test te silik cikmisti öyle hatirliyorm değil mi
10 gün canim test g unumdu. 132 cikti
sagol canim uzun zamandir bekliyorum o takvimi yapabilmek icin. doktorum kendi aradi müjdeyi kendisi verdi. gayet güzel herşey yolunda pazartesi tekrar kan vermek için bekliyorum dedi.İki tane canimm oooo maşallah hayırlı olsun gebelik takvimin. Doktorunla görustün mu ne dedi canm
amin canim çok sagol. allah kucagimiza almayi nasip etsin.B benim bebisim canim gozunaydin Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Ben yarın kan vericem Canım :)P pembe ucurtma canim sen ne yaptin idrar testi denedin mi hic:)
İdrar testi yanıltıcı diyorlar ben cesaret edemiyorum kan tahlil yapana kadar net değil bu durum lütfen kendinizi uzmeyinArkadaslar bugun 8.gun 5.gun dondurulmus tek embrıyo bugun dayanamadım ıdrar testı yaptım ama negatıf cıktı((((((Yıne olmadı sanırım aff aff..!!
canim idrara guven me bende yaptim çıkmadı. 9 günde yaptim çıkmadı. bugun kanda çıktı.Arkadaslar bugun 8.gun 5.gun dondurulmus tek embrıyo bugun dayanamadım ıdrar testı yaptım ama negatıf cıktı((((((Yıne olmadı sanırım aff aff..!!
Canım InsaAllah yaa.....Bu defa Allahım Nolur.ca
canim idrara guven me bende yaptim çıkmadı. 9 günde yaptim çıkmadı. bugun kanda çıktı.
Haklısın canım ama oyle sabırsız olmaya basladımkı gunler gecmıyor gıbı..İdrar testi yanıltıcı diyorlar ben cesaret edemiyorum kan tahlil yapana kadar net değil bu durum lütfen kendinizi uzmeyin
Hayırlı uğurlu olsun canım. Çok çok Mutlu oldum. Değerin de çok iyi maşallah. Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.kızlar çoook şükür pozitif hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
Canım test hem yanıltabilir hem de 8. Gün test yapmak için erken. Kendini üzmeden test gününü bekle ve güzel haberler al inşallah.Arkadaslar bugun 8.gun 5.gun dondurulmus tek embrıyo bugun dayanamadım ıdrar testı yaptım ama negatıf cıktı((((((Yıne olmadı sanırım aff aff..!!
Canım transferin hayırlı olsun. 12 gün sonra sen de bize güzel haberler ver Allah'ın izniyle inşallah. Kendini yorma ve dinleme sakın :)Canım sabah meryem süresi okudum dua ettim. Şuan hastanede dinleniyor. Allah razı olsun sizlerden