- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.532
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olanlar da düzgün cevap vermedi canım benim Allah razı olsun mantıklı fikirler iyi olur bu yöntemleri deneyeyimBasiniz sag olsun. Bir kisi bile mi olmadi? Internetten soyle yapin. Erbaa'daki kurumun ismini hastag olarak Twitter, Instagram' dan aratin. O tarihlerde belki birileri o hastag ile fotograf paylasmistir. Yine konum olarak Facebook'tan aratin. O konumda o tarihte birileri yer bildirimi yapmistir belki. Ya da fotograf falan. Konumu Swarm'dan da deneyebilirsiniz.
İnşallah canım ya inşallah Allah razı olsunAllah rahmet eylesin bol sabır versin.Umarim çözümlenir sizde rahat bir nefes alırsınız .
Tam da sıkıntılı bir dönemde vefat etmis her sey olabilir. Tekrardan basiniz sag olsun tez zamanda sebebi bulunur umarim.Olanlar da düzgün cevap vermedi canım benim Allah razı olsun mantıklı fikirler iyi olur bu yöntemleri deneyeyim
Başınız sağolsun canım benim.. Ne büyük bir acı. Içim parçalandı..Selam kızlar geçen sene 7 Ağustos 2016 tokat Erbaa da askerlik yaparken vefat eden kardeşim in ölümü ile ilgili karanlık çözülemedi lütfen o dönemde orada kardeşim ile beraber askerlik yapan tanıdığınız varsa bana yardımcı olabilir misiniz?
Aynen canım olayların arkasından vefat etti rapor direk intihar demiyor bu nedenle elimin uzandığı her yere ulaşmaya çalışıyoruzTam da sıkıntılı bir dönemde vefat etmis her sey olabilir. Tekrardan basiniz sag olsun tez zamanda sebebi bulunur umarim.
Teşekkür ederim canım nasıl olacak onu bilmiyorum?Başınız sağolsun.
Ekşisözlük'te başlık açmayı deneseniz?
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun kardes acısı evlat acısı çok ağırBaşınız sağolsun canım benim.. Ne büyük bir acı. Içim parçalandı..
İnşallah canım ya inşallah. İntihar deyip gömdüler mezara ama hiç intihar edecek maddi manevi sebep yoktu problem yok tu sabah konuştum gece 2 gibi vefat etmişHiç bilgim yok.
Allah kolaylık versin.
Umarım içini bir nebze de olsa ferahlatacak bir sonuca kavuşursun.
Sağol canım benim Allah razı olsun.Ooof of nolacak bizim bu halimiz
İnsanlar kendi baslarinin caresine bakar oldu.
Allah rahmet eylesin
Canım inşaAllah bulabilirsiniz failleri. Askeriye de olduğu için olay zorlanacaksınız ama Allah büyüktür elbet çıkarır bir yerden.Selam kızlar geçen sene 7 Ağustos 2016 tokat Erbaa da askerlik yaparken vefat eden kardeşim in ölümü ile ilgili karanlık çözülemedi lütfen o dönemde orada kardeşim ile beraber askerlik yapan tanıdığınız varsa bana yardımcı olabilir misiniz?
Ekşisözlük'te ilk önce yazar olmanız gerekiyor. Ama tanıdık ekşide birisi varsa ondan da yardım isteyebilirsiniz. Ben pasif takıldığım için işlem nasıl yapılıyor tam bilmiyorum. Burada da belki ekşisözlükte takılan birisi varsa size yardımcı olabilir. Umarım yararlı bir şeyler bulursunuz.Teşekkür ederim canım nasıl olacak onu bilmiyorum?