2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Maalesef öyleyim hayalimsin1 doğumdan sonra kalır dediler daha beter zayıfladım! Bakalım 2.den sonra kalır diyorlar şimdide..bekleyip göreceğiz. Gerçi boyum kısa 158. Çok beter durmuyorum ama..yaş ilerledikçe daha zayıf gözüküyor insan

Bende bekliycem..esim doguma kadar bekleyelim süpriz olsun diyor..ama ben o kadar bekleyemem istersen sana süpriz oldun cinsiyet dedim

Kız ben bian yaşın 48 sandım
Sibelin köpükleri taşmaları gülmekten kafam bulandı ahahaha

2

2 oğlum var canin
Allah bağışlasın. 2 tane erkekle Nasıl başediyorsun? Ben 1 taneyle jöle gibi oldum kendini yerden yere atmaları bi tükenmedi Can'ına yandığımın
Ayyy!! Bide ben rüyamda 4 tane oğlum olduğunu görmüştüm! Allahım sana geliyorum dedim yani! Kız kardeşim de diyor ki ' kız manyak mısın madem 3 oğlun olmuş ne deyi 4.yaptın?' Belki kız olur umudunu yitirmemişsem demek
Rabbim hayırlısını versin inşallah

Benimde bi arkadaşım çok ama çok zayıftı ilk çocukta değil ikinci çocuktan sonra kaldı kiloları hatta üstüne aldı . Sanırım seninde öyle olur hiiiçç kafana takma bence kalır

Valla zor

Bende bekliycem..esim doguma kadar bekleyelim süpriz olsun diyor..ama ben o kadar bekleyemem istersen sana süpriz oldun cinsiyet dedim
Ay doğru demişsin valla! Ben o kadar sabredemem! Baksana halimize nelerle uğraşıyoruz ben o kadar ebedi sabredemem.içten içe kendimi yerim! Rüyaya bile yatarım yanı o kadar diim

Kız ben bian yaşın 48 sandım
Sibelin köpükleri taşmaları gülmekten kafam bulandı ahahaha
Ay gülmekten Ada'mı uyandıracam şimdi Benim bi arkadaşım var geçen gün diyo ki bana 'doğru söyle kaç kilosun?' Neyse kilomu söyledim 'kız manyak mısın ben o kiloda ilkokula gidiyordum' deyince bende film koptu. Gülmekten kasıklarım şişti of napim. Gülüyorum halime

Keşke bende zayif olsam. 64 kiloyum

Okudunmu bilmiyorum ben şeker ve hamuru kestim ve 2 ay düzenli Ebru şallı dvd leriyle evde pilatez yaparak 59 a düştüm . Doğumdan sonra yine bu yoldan devam . Sanırım hamileler içinde pilatez var henüz araştırmadım bakacağım , doğumunda kolaylaştırıyormuş

Kız gülmek iyidir insana enerji verir , genç kalmanı sağlar , bebiş keyifli olur olurda olur sen gül benim gibi hep

Kız valla bende dayanamam bırak beni..9 ay dayanacamda eşime söylemicem ahahahaha çatlarım ben sıkıntı basar söylemeZsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…