Canım kızın emeklesin ya da sıralasın biraz rahatlayacaksınKızlar ya ben yine cok bunaldim sanki. Şöyle bir düşündüm de hic kendime ayirabildigim bir vaktim yok yakizim gündüz uyumuyor gece geç yatiyor napicam ben esimle basbasa oturmayali aylar oldu. Yani isyan değil ama insan en azindan gunde 1 saat kafasini dinlemek istiyor ya kızım da cok memnuniyetsiz surekli evde onu yurutmemi istiyor yoksa bağırıyor. Belim kopuyor onu yurutmekten yoksa başım şişiyor o kadar cok bağırıyor ki yine bunaldim ben
Canım kızın emeklesin ya da sıralasın biraz rahatlayacaksın
Aynısını diyecektim. :)Canım kızın emeklesin ya da sıralasın biraz rahatlayacaksın
Mesela koltuğa tutunup koltuk boyunca ayakta tutunarak gidiyor.Siralamak nasil oluyor canım?
Geçen salondaydı kızım banyoya gittim 3 5 dklık işim vardı. İpek normalde ağlar ama ağlamıyor şaşırdım sonra ıh ıhh diye sesler geliyor bir baktım banyonun kapısından, yanıma gelmiş. İlk kez bu kadar mesafe ile emekledi
hızlanıyor sıpam :) maşallah.
Bu 1 haftadır tam olarak yüzüstü emekliyor. Eskiden gıdım gıdım ilerliyordu şimdi tam oldu :) eskiden kendine has emeklemesi vardı göreni şaşırdıyorduMasallau kuzuya :) ne zamandir emekliyor? Hala şansımız var midir? Bizimki hic istemiyor sanki emeklemeyi. Koltuğa tutunup yuruyebiliyor mu senin kiz? Bizimki dün ilk defa 1-2 adim ancak attı. Biz daha cok ben ellerinden tutuyorum tum evi yürüyerek geziyoruz o zaman da cok yoruyor gerçekten
Tutuna tutuna koltuğu baştan başa geziyor canım yan yan ilerliyorSiralamak nasil oluyor canım?
Mesela vileda kovasını görsün son sürat emekliyor çok merak ediyor. Boş bıraksam ya banyoya emekliyor ya balkona ya da bi yerde terlik yalamaya çalışıyor ha bir de dsl kablosuna taktı onu çekmeye çalışıyorGeçen salondaydı kızım banyoya gittim 3 5 dklık işim vardı. İpek normalde ağlar ama ağlamıyor şaşırdım sonra ıh ıhh diye sesler geliyor bir baktım banyonun kapısından, yanıma gelmiş. İlk kez bu kadar mesafe ile emekledi hızlanıyor sıpam :) maşallah.
Hahahaa aynılar demek kiMesela vileda kovasını görsün son sürat emekliyor çok merak ediyor. Boş bıraksam ya banyoya emekliyor ya balkona ya da bi yerde terlik yalamaya çalışıyor ha bir de dsl kablosuna taktı onu çekmeye çalışıyor
Hahahaa aynılar demek kio merakla emekleyen haline bayılıyorum. Terlik sevgimiz çok fazla. Sonra laptopun şarj kablosuna hayran falan
Tutuna tutuna koltuğu baştan başa geziyor canım yan yan ilerliyor
Pazartesi sabahı ofiste yüzüme kocaman bir gülümseme yerleştirdinizAnnem der ki 35 sonrası çocuklari cok zeki olur:))
Inci gibi olsunlar. Daha bizde bir tane bile yok. Emekleme yok. Yeni oyunumuz benim dantel ortulerle toz almak. Bizim bile tozumuzu alıyor. Birde ev terliklerini yemek. Anlayacağınız bizim tembelde bir ilerleme yok.Teyzeler 1 hafta huzursuzluğumuzun ardından 3.dişimiz hayırlı olsuuuun.
Kızlar herkese iyi günler. Ben bu sene kismetse ağustos annesi olacağım.ikinci bebeğim ama kıyafet konusunda soru isaretleriim var. Ankara da yasiyorum bunu baz alarak, neler almam gerekir. Kısa kolu şeylere çok ihtiyaç olur mu acaba. Hastaneden çıkarken ince bir battaniyeyi mi sardiniz. Gebeligin son ayları nasıl geçti. Kizim nisanda dogdugundan gebelik rahat geçmiş sayılırdı. Bakalım bunun son aylar nasıl olacak.
Bebisime hic kisa kollu almadim. Ama kendi pijamalarim kisa kolluydu. Hastaneden ince battaniyeyle cikardim. Hamileligin son aylarinda vantrolatore yeni askim diyordum. Yürüyüşleri gece 11 de yaptim. Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin.Kızlar herkese iyi günler. Ben bu sene kismetse ağustos annesi olacağım.ikinci bebeğim ama kıyafet konusunda soru isaretleriim var. Ankara da yasiyorum bunu baz alarak, neler almam gerekir. Kısa kolu şeylere çok ihtiyaç olur mu acaba. Hastaneden çıkarken ince bir battaniyeyi mi sardiniz. Gebeligin son ayları nasıl geçti. Kizim nisanda dogdugundan gebelik rahat geçmiş sayılırdı. Bakalım bunun son aylar nasıl olacak.
Ayy hadi inşallahPazartesi sabahı ofiste yüzüme kocaman bir gülümseme yerleştirdinizWalla bir insanda en kıskanılası bulduğum yetkinlik zekadır.Umarım sevgili annenizin öngörüsü gerçek olur ve akıllı bıdık bir kız gelir