2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

ben de sizin bu pozitifliğinize ve güçlü duruşunuza hayran kaldım. gönlünüzdeki her şey hayatınıza girsin inşallah
Canım eşime tam 15 yıldır aşığım. Ben yorulmayayım diye evi bile süpürmeme izin vermez.
Her şeyi birlikte yaparız, el ele yürürüz, canımız istediği zaman arabaya atlar istediğimiz yere gideriz.
Hayatta istediğim her şeye sahibim. Beni seven dünya tatlısı öğrencilerim var. Annelerimizin, babalarımızın sağlığı yerinde. İnsan daha ne bekler ki mutlu olmak için. Bizim de sınavımız bebek sahibi olamamakmış ne yapalım. Bu sınavı da geçeriz inşallah :)

çok duygulandım. çok. Allah sizi o çok sevdiğiniz eşinizden hiç ayırmasın inşallah. aşkınız hep ilk günkü gibi kalsın. ne mutluluktur ne şanstır sevdiğin tarafından sevilmek. onun eşi olabilmek. tekrar tekrar takdir ettim sizi. hep böyle kalın

Canimm benimmm masallahhh diyorum,Allah nazarlardan saklasin.hayata dolu yonden bakiyorsun ne guzel, hep eksik taraflarimizi goruyoruz su yok bu yok ama hic var olan taraflariyla,sahip olduklarimizla mutlu olmayi bilemiyoruz,sen bunun cook iyi farkindasin...insallah bu evlat sinavinida basari ile tamamlarsiniz canimm..
Mutlulukla kal.

Tarihine bi baksana geçmedi demi

Bi de 3 4 damla dan fazla koyarsan böyle oluyor

Yanlış yere yazmis olabilirim sinirlenme ama dilerim daha iyisi ve daha güzelleri en kisa zamanda senin ve tüm isteyenlerin olsun

Geçersiz canım bi daha dene

Günaydın canım :) Çok sevindim ruhunun da aydınlık ferah olmasına :) Allah bundan sonra işinizi rast getirsin inşallah :)

Ben de bi kez ovula die bir marka aldım o da aynı böyle çoğu bozuktu canım ama koyulaşacakmış sanki eğer adetin bittiyse değerlendir sen bugünü ☺

Laboquick marka benimkisi canim hep bu markayi kullandim ben. Adetim bitti ama iliski olmadi canim ne yazik ki esim arkadaslariyla disari cikti o gelene kadar uyumusum bende

Tarihine bi baksana geçmedi demi

Bi de 3 4 damla dan fazla koyarsan böyle oluyor

Elime ulastiginda urune onay vermeden bakmistim canim gecmemisti hatta bir kac sene daha vardi yanlis hatirlamiyorsam... Canim 2 damla damlatiyorum cok degil

Canım ben de gittigidiyordan alıyorum (laboquick), sürekli aynı satıcıdan alıyorum (invincible1980). Sana da onu tavsiye ederim, gerek kalmaz inşallah ama bir dahakine bundan alırsın. Benimkilerin 2019 yılına kadar kullanım süresi var mesela. Özellikle tarihi geçmiş ürün göndermediklerini belirtiyorlar.

Bugün de benim 11. gün. Dün ovu test yaptım çizgi çok çok silik çıktı, zor görünüyor o derece. Önceden hangi gün yapsam silik de olsa bariz bir çizgi çıkardı mutlaka. Daha erken yumurtlama için ya da bu ay yumurta yok zaten kısıtlı deneme şansımız var, bendeki de şans işte

Bu arada dün eşimle baya konuştuk. Her zaman içindekileri söyler tutmaz zaten ama bariz şekilde bu durumu kafasına takıyor. Artık etrafında bebek çocuk görmek istemediğini, kendini kötü hissettiğini, bebeğimizin sanki hiç olmayacağını düşündüğünü söyledi. Ve daha bunun gibi şeyler... Cinsel hayatmız görev haline dönüştü bir kaç aydır. İkimiz de tam anlamıyla kendimizi o ana bırakamıyoruz. Ben onun kadar demorolize değilim ama onu öyle görünce ben de keyif alamıyorum. Bilmiyorum ya ne göreceğiz, neler yaşayacağız... Allah hayırlısını versin herkes için, Allah can sağlığı, huzur versin, gerisi hallolur Yine kendi kendimi teselli ettim

ben şöyle bir tespit yaptım kendimce :)
1. ovülasyon testleri sabah on gibi daha koyu çıkıyor önceki aylarda akşam iş çıkışı gittiğimde yapıyordum hiç sabah yaptıklarım gibi koyu çizgi görememiştim. şimdi iş yerinde yapıyorum ve onu dikkate alıyorum koyu çizgiyi yakaladım :)
2. bu ovülasyon testlerini çok dikkate almayalım çünkü çok yakına rkadaşım aynı benim gibi testlere göre yumurtladı ama yumurta takibi yaptırdı bu ay henüz yumurtlamamıştı doktoru adet olana kadar gün aşırı devam edin demiş...
3. eğer ki o doğacak bebeğin rızkı varsa Rabbim onu bize verecek sabretmemiz lazım
4. ve sonuncusu eşlerimizin kıymetini bilelim... bebeğimiz olsada bir gün bizi bırakıp gidecek ömrümüzün sonuna kadar eşimiz yanımızda olacak :))) bende kendi içimde görev halinde bir şeyler yaşıyorum maalesef ama eşime yansotmak istemiyorum şakalar espiriler yürüyüp gidiyor :) son dipnotumda şu mesela ben dün sabah on gibi test yaptım baya baya koyu çıktı akşam eve gittim son testimi denedim hayalet çizgi bile çıkmadı bugün tekrarlayacağım bakalım ne çıkacak :)

Bu detaylı düşünceli cevabın içi çok sağol canım

Testlerin koyuluk oranı dedğin gibi de olabilir, bir de şu ihtimal var; sıvı alımı. Test yapmadan önce en az 2 saat sıvı alımını kesmek lazım LH hormonun teste doğru bir şekilde belirebilmesi için. Sıvı çok alındııysa çizgi o yüzden de çıkmıyor olabilir canım Ama ben dün tüm kurallara uyarak yaptım testi, yine zor görünüyordu çizgi. Dediğin gibi çok takılmamak lazım, her ay olduğu gibi gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum ben de

Çok haklısın canım, çok şükür ikimiz de birbirimizn değerini biliyoruz, zamanında neler yaşadık Anlatsam roman olur o derece :)) Biz anlatırız birbirmize hissetiklerimizi, ne düşündüğümüzü pek saklayamayız iyi geliyo konuşunca aslında, içimize atmıyoruz. Bir şeyleri belli etmeyince sanki tek başına yükleniyor insan tüm yükü. Biraz olsun hissedilenler paylaşılınca sonrasında şükürler ve teselliler başlıyor, hafifliyorsun...

Allah çözümsüz dert vermesin hiçbirimize, umutla kal canıım benim

canım şimdi baktım seninle aynı satıcıdan almışım bunları diğeri farklıymış... ya benim şansıma mıdır nedir böyle bozuklar çıktı aralarından

kızlar diş doktoruna gittim sabah şimdi geldim iş yerine... 3 aydır diş etimde sol tarafta bir şişlik vardı ağrı acı vs yoktu sonraları içinde iltihap oldu hadi dedim regl bitmeden gideyim ama randevu bulamamıştım anca bugüne bulmuştum. doktor baktı kökte iltihap olabilir dedi röntgen çekildim hem sol tarafta hemde sağ tarafta arka diş köklerimde iltihap çıktı bir torba ilaç yazmış onları kullanacağım bu ay yalan oldu anlayacağınız çünkü onları kullandıktan sonra tekrar röntgene sokarlar geçti mi geçmedi mi diye birde dolgu yenileme kanal tedavisi falan olursa vücuda bir sürü ilaç girecek birde radyasyon alıcam sanırım ben bu seneyi böyle kapatırımartık ocakta başlarım çalışmalara... nasip işte plan yapıyoruz ama yazılanı düşünmüyoruz hiç inşallah bu ay ve aralık ayında sizler güzel haberler verirsiniz ben buralardayım kurtulamazsınız benden

İnsanlar plan yaparken Allah da yukardan gülümsermiş :) Hayırlı zaman doğru kelime, doğru istek gerçekten... Geçmiş olsun canım, bir an önce kavuş sağlığına

Geçmiş olsun canım hamilelikte diş probleminle uğraşamazdın imkansız olurdu en iyisi şimdiden kurtulman, peşine de bebişin gelir inşallah ben inanıyorum çok sürmeyecek bize gelmesi en fazla bir kaç aycık

İnsanlar plan yaparken Allah da yukardan gülümsermiş :) Hayırlı zaman doğru kelime, doğru istek gerçekten... Geçmiş olsun canım, bir an önce kavuş sağlığına

saolun kızlar.. hayırlısı buymuş inşallah hayırlı zamanlarda dolacak göbüşümüz nasıl olsa ha bir ay geç ha bir ay erken.. anneler sağlıklı olacak ki bebişlerde sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…