Amin canım benim rabbim tez zamanda sana da nasip edecek hayırlısıyla inan her akşam duamdasin. Tüp bebek topiginde seni daha iyi tanıdım umudumu yitirdigim zamanlar acip okuyordum. Iyi niyetin cana yakınlığın sıcaklığın samimiyetin beni çok etkiledi.
Yaptırdık canım sana gondermistim de biraz formatı farklı gelmişti sana o yüzden yorumlamayım yanlış olmasın demiştin
Kaan aydos gönderdim
Bi de başka bir doktor gönderdim
İkisi de normal yolla olur dedi
Sayı ve ileri dogru hızlı hareketli biraz düşük
Ama ileri dogru hareketli iyi olduğu için dengeliyor sanirim
Kızlar nasılsınız dün kandildi geçmiş kandiliniz mübarek olsun ..Allahım kabul ederse bol bol dua ettim, namaz kıldım dileğimiz belli duyan belli Rabbim nasip ederse biz de yaşarız bu duyguyu . Kızlar güzel yoğun bir hafta sonu geçti her zaman ki gibi canım arkadaşımın biricik Ayazım doğdu minicik dokunmaya kıyamadığım anlatılacak bir şey değil ..Onu görünce içim bir tuhaf olmadı diyemem kucağıma aldığımda da ...
Kızlar benim aslında size bir sorum olacak şimdi geçen hafta denemeler yaptık .Akışına bıraktım sanırım rahat olunca daha çok hissediyor gibisin kasık ağrılarım oldu kızlar yumurta çatladığı için mi büyüdüğü için mi bilemedim . ama cumartesi öğleden sonra eşimle dışarıya çıktık arabada bile kendimi kastığım dan mıdır bilemedim bir anda çok şiddetli bir ağrı yürüyemedim bile dünden beride bel ağrısı, 1 saniyelik ağrı gibi bir şey var ama gene ümitlenmek te istemiyorum .adete kızlar 7 gün var daha ama benim sorum şu benim gibi olan var mı sanki yumurtlama dan sonra oluyor genelde böyle adete 7 gün 6 gün kala falan bacaklarımda kasılmalar falan sanki çok sıkıyorum da bu da etkiliyormuş gibi geliyor bana sebebi nedir bilmiyorum ama istemsizce oluyor . Sizce bu etkiler mi olumsuz ?
Bende yumurtalar büyürken akıntı oluyodu çatlatma iğnesini vurunca olmadı canım. İnşallah tutacak senin de bu ay :)Kızlar bugün çatlatma iğnesi vurundum ama daha yumurta akı göremedim,
doktor ilişki günleri verdi değerlendiriyoruz bakalım inşallah işe yarar :)
Bende yumurtalar büyürken akıntı oluyodu çatlatma iğnesini vurunca olmadı canım. İnşallah tutacak senin de bu ay :)
Sanmıyorum canım ama kendini çok kasmamaya çalış daha iyi olur senin için.. İnşallah hamilesindir canım :)
Engel olmaz değilmi sadece bacaklarımda sadece zaten .. İnşallah canım inşallah şuan ezan okunuyor allah ta biliyor içimi inş olur ..
İyi gdiyo canım inşallah başlamazAy hadi inşallah tatlım yaa :) akıntım var aslında bi kaç gündür ama çatlar inşallah :) dua et bana da..
Senin hamileliğin nasıl gidiyo canım bulantılar başladı mı ??
günaydın yarın adet günüm:) belirti yok... hayırlısı artıkGünaydın kizlar :) neler yapiyosunuz? @mervem-metem catladi mi yumurta?deniz_ve_mehtap canım ne yaptın aşılama dan bi belirti var mı? beren20 senin hamilelik nasıl gidiyor canım başladı mı belirtiler? Haber verdiniz mi yakınlarınıza :)
Günaydın canim iyi gidiyor maşallah subhanallah çok belirtim yok sadece adet agrim oluyor arada bir de afedersin bol gaz var. Yarin kontrolum var keseyi görürüz inşallah sen kalp atışını duydun mu? Bir tek annem biliyor keseyi görünce ailelere söylicez kalp atışıyla da akrabalara inşallahGünaydın kizlar :) neler yapiyosunuz? @mervem-metem catladi mi yumurta?deniz_ve_mehtap canım ne yaptın aşılama dan bi belirti var mı? beren20 senin hamilelik nasıl gidiyor canım başladı mı belirtiler? Haber verdiniz mi yakınlarınıza :)
Hadi inşallah yarin güzel bir gün olsun. Beni de haberdar et canim mutlaka bence hamilesin. Bugün test yapsaydın belki biraz daha belli olurdu.günaydın yarın adet günüm:) belirti yok... hayırlısı artık
testim yoktu dün alacaktım eve giderken yalnız değildimHadi inşallah yarin güzel bir gün olsun. Beni de haberdar et canim mutlaka bence hamilesin. Bugün test yapsaydın belki biraz daha belli olurdu.
Canım zaten aynı adet sancısı gibi sancı çekiyorsun benim başka bi belirtim yoktutestim yoktu dün alacaktım eve giderken yalnız değildimbugün sancım var adet gibi fırsat bulabilsem kana gidebilrim bugün ama ayaklarım gitmiyor
Evet canım dün duyduk bizde kalp atışını 6+2 deyken. Rabbim herkese nasip etsin inşallahGünaydın canim iyi gidiyor maşallah subhanallah çok belirtim yok sadece adet agrim oluyor arada bir de afedersin bol gaz var. Yarin kontrolum var keseyi görürüz inşallah sen kalp atışını duydun mu? Bir tek annem biliyor keseyi görünce ailelere söylicez kalp atışıyla da akrabalara inşallah
Günaydın kizlar :) neler yapiyosunuz? @mervem-metem catladi mi yumurta?deniz_ve_mehtap canım ne yaptın aşılama dan bi belirti var mı? beren20 senin hamilelik nasıl gidiyor canım başladı mı belirtiler? Haber verdiniz mi yakınlarınıza :)
Tatlım selam. Nolur kendini bu kadar dinleme ve bol bol yürüyüş yap bebis için en iyi hazırlık. Birde şunu soylicem çalışmaları bitirmeyin suanda ki ağrın bile yumurtladığını gösterebilir benim öyle olmuştu ondan diyorum. Bol bol su iç temiz hava al biraz akışına bırak gör bak her şey nasıl güzel olacakKızlar merhaba ya dünden beri sık sık tuvalete gidiyorum soğuktan da olabilir tabi yavaş yavaş adete yaklaşıyorum diye içimde yine bir korku yine bir heyecan alıştım tabi aylardan beri ama bu ay çok sık denedik diyede ne biliyim çok kasık ağrısı yaşıyorum ve bu sabahta akıntı geldi beyaz önceden adete yakın pütürlü olurdu ama bu sefer sanki akışkan beyaz gibiydi . ama ıslaklık da oluyor sizce neden ?Bilemedim ama sabahtan beri çok hafif sağ kasığımda ağrı var 6 gün var daha .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?