2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım bazen sanki çok akıyor gibi olunca zaten ilk zamanlar bunu çok önemsiyorduk ama şuan çok takılmıyorum gerekli olan kalıyor belli ama ertesi sabah fazlasını akıntıyla attığını düşünüyorum oda normalmiş. Sağol canım bilgi için teşekkür ederim .

Belli olmaz canım bebektendir inşallah. Benim perşembe olacak aşılama

onunda fotosunu atsaydın ya:))) şafak sayıyoruz resmen değil mi:) bu arada hangi ildesin özel olmazsa...
ben de yarın doktora gidiyorum allahın izniyle çok heyecanlıyım
Kurudugu için koyulasmasi geçersiz olur diye atmadım canim bir iki gün sonra bi daha yapayım koyulasma olursa ne güzel... Aynen hergün düşünmekten gün saymaktan yoruldum artık gelsin bebeklerimiz.
Bitlisin tatvan ilcesindeyim canim ben gorev gereği memleketim afyon. Sen nerde yasiyorsun?
Yumurtalarinin gelisimine mi bakacakti doktor canim inşallah iyi haberlerle dönersin. Heyecanını anlıyorum her seferinde ben de ayni duyguları yasiyorum tatlım

vallahi ben aşılama için başvuracağım. yaşım 31. ah ah okuldu meslekti derken bu yaşa geldik... ben de egenin incisi İzmir'deyim. İnşallah tutar sizin inşallah... O zaman ben daha inançlı giderim doktora

In
vallahi ben aşılama için başvuracağım. yaşım 31. ah ah okuldu meslekti derken bu yaşa geldik... ben de egenin incisi İzmir'deyim. İnşallah tutar sizin inşallah... O zaman ben daha inançlı giderim doktora
İnşallah canim inşallah ... ben de 34 yaşındayım zaman daralıyor artık. Izmire geldim birkac kez inşallah güzel bir srhir gercekten . Hadi hayırlı olsun asilaman canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…