Öyle canım Rabbim korusun ama benim bebeğime genetik araştırma yapılmış tı sağlıklı bir bebekti ölüm nedeni belli değil mevsimsel bile kalp durabilirmiş ne alaka diye soramadım üzüntüden kalbinde sorun olabilir filan dendi ama herşey bilen yanlız Rabbim doktor larda bir yere kadar Rabbim ömür vermedikten sonra insan sebeb arıyor Rabbim sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin.... Kimseye evlat acısı yaşatmasın her zman daha zoru var Allah korusun hepimizicanım benim ya sınavımız buymuş diyip katlanıyoruz yaşadığımız sürece kim bilir daha neler göreceğiz... Rabbimden her şeyin hayırlısını dilemek sağlıklı sıhhatli evlatlar istemek lazım demek bebeğinin ömrü o kadarmış Allah korusun sakat olsa daha kötü her gün gözünün önünde eriyen belki yüreyemeyen konuşamayan hiçbir zaman anne baba diyemeyen bir evlat ah böyle sınanan insanlardan dinlemek lazım birde.
İnşallah hepimize fiziksel zihinsel ruhsal hiç bir engeli olmayan salih/saliha evlatlar nasip etsin rabbim
Oluyor sanırım canım. Çünkü bende geçen ay ilk defa kullandım 5-6 gün kadar gecikti.. ama yine de bi test yapsana belki de bebis vardırKızlar Merhaba. Birsey soracağım. Reglim 2 gün gecikti. Hamilelik belirtileri de yok. İnofolic kullanıyorum 1 aydır. O yuzden gecikmis olabilir mi? İnofolic adet gecikmesine neden olur mu? Kullananlar bilgi verebilir mi?
Bencede geciktiriyor ayni seyi bende yasadim gecen ay. Bu ayda duzenli kullaniyorum bakalim bu ayda gecikecek miOluyor sanırım canım. Çünkü bende geçen ay ilk defa kullandım 5-6 gün kadar gecikti.. ama yine de bi test yapsana belki de bebis vardır
Canm bugun adet gunumdu olmadimda belirtimde yok olacagima dahil kan testi negatifti ya 3 gun kala gebeliktnde suphelenemiyrum dualarimda her namazdan sonra herkese edyrm canmDurumun varsa yaptır cnım tüpü. İlk defada tutan çok. Dualarını da eksik etme.
Kızlar Merhaba. Birsey soracağım. Reglim 2 gün gecikti. Hamilelik belirtileri de yok. İnofolic kullanıyorum 1 aydır. O yuzden gecikmis olabilir mi? İnofolic adet gecikmesine neden olur mu? Kullananlar bilgi verebilir mi?
Test yapmaya korkuyorum 1 yıldır sürekli tek çizgi görmekten bıktım. Demek ki geciktirme gibi bir etkisi varbekleyeceğim mecburen. Pinapple deniz_ve_mehtap . Sen de durumundan haberdar et @mervem-metem
Korkma Canım ya yap gitsin şüpheyle durmak daha zor valla tamam habet veririm yazarım canım
Gebelik testleri kabusum oldu canım. Inofolic içip adeti 40 gün geciken olmuş. Birkaç gün daha bekleyeyim diyorum. Tam şehir değiştirme arefesindeyiz. Moralim bozulsun istemiyorum. Bir umut deniyoruz herşeyi sonra bünyemizi altüst ediyoruz. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah hepimize
Bence yinede test yapmalisin...Test yapmaya korkuyorum 1 yıldır sürekli tek çizgi görmekten bıktım. Demek ki geciktirme gibi bir etkisi varbekleyeceğim mecburen. Pinapple deniz_ve_mehtap . Sen de durumundan haberdar et @mervem-metem
Gebelik testleri kabusum oldu canım. Inofolic içip adeti 40 gün geciken olmuş. Birkaç gün daha bekleyeyim diyorum. Tam şehir değiştirme arefesindeyiz. Moralim bozulsun istemiyorum. Bir umut deniyoruz herşeyi sonra bünyemizi altüst ediyoruz. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah hepimize
günaydın kızlar, hayırlı haftalar hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?