Merhaba kizlar konu actim ama bi size sorsam adetime 4 gun var bu ay ovulasyon testi kullandim yumurtlama gununden bugun 11. Gundu kan testi yaptirdim ama negatif cikti 0.100 cikti kesin yokmy olsa cikarmiydi lutfen 4 bucuk senedir 2 kere kaldim kimyasal oldu
Adet olmanı bekle canım. Ama çokda ümitlenmeFikri olan yokmu
Yok umudum kalmadi zatn hic bi sekilde kalmadi su 4 sene beni resmn tuketti desem kurler asilamalar neler neler son tup bebek dedi doktr bn kendisi olsun istrdm ama olmadiAdet olmanı bekle canım. Ama çokda ümitlenme
Yok umudum kalmadi zatn hic bi sekilde kalmadi su 4 sene beni resmn tuketti desem kurler asilamalar neler neler son tup bebek dedi doktr bn kendisi olsun istrdm ama olmadi esimdede bnde de bi sikinti yokken olmadi olmackta biliyrmAdet olmanı bekle canım. Ama çokda ümitlenme
Buyuktu benim... o yuzden ameliyat lazim dediler. 8 cm di. Hic bir zarari yoktu banada bende tesadufen ogrendim zaten. Ssonuc itibariyle alindi. Surekli takip altinda ol ama buyuyebilir. Benim 5 cm di. Dort yilda 8 cm oldu... miyom nerde rahim icinde mi disinda mi. Yeri cok onemliBende de miyom var ama bir tane doktor sana zararı yok desede kafama takılıyor senin nasıldı
InşaAllah ya
Ayyyy çok güldürdün beni dimi ya erkeklere soran yok herşeyi Biz yapıyoruz sanki
Buyuktu benim... o yuzden ameliyat lazim dediler. 8 cm di. Hic bir zarari yoktu banada bende tesadufen ogrendim zaten. Ssonuc itibariyle alindi. Surekli takip altinda ol ama buyuyebilir. Benim 5 cm di. Dort yilda 8 cm oldu..Bende de miyom var ama bir tane doktor sana zararı yok desede kafama takılıyor senin nasıldı
InşaAllah ya
Ayyyy çok güldürdün beni dimi ya erkeklere soran yok herşeyi Biz yapıyoruz sanki
Sorunun ne? Yasin kac? Rabbim su mubarek gecede yuzumuzu guldursunYok umudum kalmadi zatn hic bi sekilde kalmadi su 4 sene beni resmn tuketti desem kurler asilamalar neler neler son tup bebek dedi doktr bn kendisi olsun istrdm ama olmadi esimdede bnde de bi sikinti yokken olmadi olmackta biliyrm
Fikri olan yokmu
Doktrlar sorun yok dyr esimdede yok iki kimyasal oldu 4 sene once 1 tane ondan 6 ay sonrada birtane 3 senedr olmuyr her seyi denedik doktrlar tup bebek diyolar bi sorun yokkn tup bebek yaptrmak nasil olck blmyrmBuyuktu benim... o yuzden ameliyat lazim dediler. 8 cm di. Hic bir zarari yoktu banada bende tesadufen ogrendim zaten. Ssonuc itibariyle alindi. Surekli takip altinda ol ama buyuyebilir. Benim 5 cm di. Dort yilda 8 cm oldu..
Sorunun ne? Yasin kac? Rabbim su mubarek gecede yuzumuzu guldursun
28 yasindymBuyuktu benim... o yuzden ameliyat lazim dediler. 8 cm di. Hic bir zarari yoktu banada bende tesadufen ogrendim zaten. Ssonuc itibariyle alindi. Surekli takip altinda ol ama buyuyebilir. Benim 5 cm di. Dort yilda 8 cm oldu..
Sorunun ne? Yasin kac? Rabbim su mubarek gecede yuzumuzu guldursun
SonucCanım. Benim doktora göre negatif
9 gun geçmişti 0.1 çıktı hamilelik kesin yok dedi
Buradaki arkadaslara göre bekle çok erken
Durumun varsa yaptır cnım tüpü. İlk defada tutan çok. Dualarını da eksik etme.28 yasindym
Canimm benimm,hani insanin artik bittim,tukendim son noktama geldim dedigi andaki gelen muziceler oyle guzel oluyor ki,yeniden yeseriyorsun..Cook sukur..
Sen kendine dikkat et canim bol bol dinlen bosver evi,isi..zaten gozetim altinda olursun die dusunuyorm dr surekli takip eder seni..
Allaha emanet olun insallah miniklerle..
Teşekkür ederim canım. Sağ ol :) Senin de bebeğin hayırlısıyla doğsun inşallah :)
tamda o mucizeye muhtacımmmmmm
Emin ol hepimiz o mucize için burdayız :) Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah
İnşallah gelmiştirbebişin. Benim de yarın adet günüm ateşim düştü geliyo :)Emin ol hepimiz o mucize için burdayız :) Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah
şuan biraz canım sıkkın canım bir sürü sorun üst üste geldi ufacık bir iyi habere çok ihtiyacım varböyle bir psikoloji içinde yazdım yoksa tabiki herkes onun için burda Allah inşallah çok bekletmeden herkese nasip etsin.
Rahime baskısı yok dedi doktor ama kaç santim unuttum testlerde şu An yanımda değil doktor ameliyat demeyince üstünde durmadım ama kafama takılıyorBuyuktu benim... o yuzden ameliyat lazim dediler. 8 cm di. Hic bir zarari yoktu banada bende tesadufen ogrendim zaten. Ssonuc itibariyle alindi. Surekli takip altinda ol ama buyuyebilir. Benim 5 cm di. Dort yilda 8 cm oldu... miyom nerde rahim icinde mi disinda mi. Yeri cok onemli
Benim bugün o kadar çok moralim bozuktu ki. Kuran okudum biraz kendime geldim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.şuan biraz canım sıkkın canım bir sürü sorun üst üste geldi ufacık bir iyi habere çok ihtiyacım varböyle bir psikoloji içinde yazdım yoksa tabiki herkes onun için burda Allah inşallah çok bekletmeden herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?