2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Allahım mmm mm seni görmek o kadar güzel kıii

Allahım nolur tutunsunlarrrrr nolurrrr

Kızlar ben düşük yaptim akşam inanılmaz bisyedi dün çok çok ağrım vardi akşam da beyaz derimsi bişeyle beraber et parcasi düştü doktor bi arkadaşımı aradım düşüktür dedi o yüzden testlerinde pembemsi çıkmıştır dedi bugün normal kanamam devam ediyor kadın doğuma gitmmdim arkadaşım zaten kanamaya temizlenir dedi çok üzgünüm keşke gitseydim kan testine diyorum

Canim sen tam zamaninda regl oldum demedin mi sanki oyle hatirluyorum ertesi gun mu geldi et parcasi? Kan pihtisi olmasin o... Gitmedigin iyi olmus kan versen ne olacakti kimyasal gecirdigin gebeligimi garantileyecektin... Uzulme sakin olmadi say. Ogrenseydin daha cok uzulecektin emin ol...

Seni görmek ne güzel yaa o kdr çok aklımdan geçtinki ama hani yazmaya çekindim inşaAllah bebişlerin sana tutunur dua edicem canım inşaAllah

Normal canım merak etme :))

Canım bence doktora git düşük olduğuna ve herşeyin yolunda oldugu na emin ol. Dün düşük yapsan bile yine Kan testinde belli olur değer bir anda düşmez çünkü eğer ben olsam doktora giderdim emin olmak için arkadaşın doktor da olsa muayene olmadan emin olunmaz bence... Adetin geçmişmiydi durumun tam neydi.. Ve ayrıca canını sıkma bende yaşadım Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Hala regl olamadım kızlar ya. Hayatım da ilk defa böyle bi gecikme yaşıyorum. . Geç yumurtladim ondan gecikti ama acaba inofolic mi geciktirdi diye de düşünmeden edemiyorum.. valla bir garip oblomov un dedigini şuan daha iyi anlıyorum regl olabilmek bile büyük nimetmis

Canım mesajı geç okudum evde inşaat var kusura bakma ben kürtajdan sonra hiç kanamam olmadı yani bi kaç damla pembe geldi o kadar ama düşükte nasıl oluyo bilmiyorum bence bi doktora görün önemli olabilir

Evet canım tam gününde oldum ama çok ağrılı oldum kan pıhtısi değil canım ya bildiğin deri gibi bişeydi ve beyazdı rengı o şeyin aynen öyle doktorda öğrenseydim belki daha kötü olacaktı aklıma sen geldin ben de bugün çok sakindim normal karşıladım sende öyle demiştin ya bekledogimden daha sakindim diye doğru mu hatırlıyorum elden bisey gelmiyor allah sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canım o dedigin bir arkadasa daha olmuştu ama hiç bebeğe yormadi çünkü olması gereken günde adet olmuştu gecikmesi bile yoktu. Bence sıkma canını hiç

InşaAllah canım.. Senle beraber cumayı saabırsızlıkla bekliyorum
CANIM SABAH BİR TEST YAPTIM Kİ İKİNCİ ÇİZGİ ÇIKTI. DOĞRUCA KANA GİTTİK. POZİTİF ÇIKTI. 6 GÜNLÜK EMBRİYOLAR TRANSFER EDİLMİŞTİ. YANİ BUGÜN 12 GÜNLÜKLER YANİ ERKENDEN KAN YAPTIRMAZDIM YOKSA

Yaa ne güzel bi haber oldu bu böyle. Çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. Bizlere dua etmeyi unutmaa
İnşallah canım.Size de dua ediyorum. Ben tam üç yıl önce yarı yıl tatilinde bebek istediğime karar vermiştim. Üç yıl sonra bu yarı yıl tatilinde kısmet oldu :)
Umudunuzu kaybetmeyin. Açık miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu, üç kez klomen tedavisi gördüm, iki kez aşılama yapıldı, bir kez tüp bebek yapıldı, sonra hiçbir embriyoyu donduramadıklarını söylediler. Niye dondurulmadı diye bunalıma girdim. Aradan iki ay geçti ve iki embriyo dondurduklarını söylediler. Dosyanın arka sayfasına yazdıkları için görememişler. Şimdi o iki minnoş karnım da inşallah

Gercekten zor bi süreçmis bebek bekleme işi.. ama şimdi seninkinin sonu güzel bitince masal gibi geldi:) insallah kuzular doğup buyuyunce anlatırsın masal gibi gelir onlarada valla ben yeni başladım bebek denemeye ama şimdiden yoruldum çevre baskısı en kötüsü sanırım..

Canım benim tedavi olduğumu annem bile bilmiyor. Evlilikte 7. yılımız. Hep istemiyoruz dedik. İkimizin de ameliyatını ağrılar yüzünden olduk sanıyorlar. Allah sana da en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…