canım ne oldu görüşebildin mi doktorla?amin canım inşallah dua edin nolur
kaç haftalık oldun canım senin ağırlaşman biraz erken oldu sanki.Kizlarr sizi cook ozledimmm..daha dogrusu hayatimda cogu seyi ozledim..arada bir girip okuyorum sizleri yazmasamda sizlerleyim.
cumartesi tekrar kan vereceğim canım duruma göre değerlendirecekcanım ne oldu görüşebildin mi doktorla?
direk dış gebelik diyemez hiç bir doktor dursunlar orda ani artış ani düşme olursa anca dış gebelikten söz edilebilir. saat farkı olabilir hatta ayrı hastanelerde yaptırınca bile fark oluyormuş. ama şunu da unutma canım deneyimli biri olarak söyleyeyim nasibi varsa yiyecek ekmeği varsa senle kalacak.ben kimyasal gecirdiğim de kanamam olmasın diye sıktım bacaklarımı karnıma çektim yattım yalvardım Allaha.. ama elden bir şey gelmiyor. o kadar aciziz ki yazılanı yaşıyoruz. Çok büyük bir güç var o ne derse o oluyor. Rabbim inşallah bebeğini sana bağışlasıncumartesi tekrar kan vereceğim canım duruma göre değerlendirecekdrun biri çok olumsuz konuştu (direkt dış gebelik yada sağlıksız gebelikdedi) biri saatlerdeki farklılıklardan da olabilir dedi neden böyle oldu anlamadım
aynen ilk dr moralimi çok boozdu devlet hastahanesinde bende hemen özele gittim dr tekrar aldı kan 1 saattten açıklanacak bakalım inşallah güzel çıkar sonuç cumartesi tekrar vercem demek o yüzden kendi hastahanesinde yenilemek istedi.direk dış gebelik diyemez hiç bir doktor dursunlar orda ani artış ani düşme olursa anca dış gebelikten söz edilebilir. saat farkı olabilir hatta ayrı hastanelerde yaptırınca bile fark oluyormuş. ama şunu da unutma canım deneyimli biri olarak söyleyeyim nasibi varsa yiyecek ekmeği varsa senle kalacak.ben kimyasal gecirdiğim de kanamam olmasın diye sıktım bacaklarımı karnıma çektim yattım yalvardım Allaha.. ama elden bir şey gelmiyor. o kadar aciziz ki yazılanı yaşıyoruz. Çok büyük bir güç var o ne derse o oluyor. Rabbim inşallah bebeğini sana bağışlasınsakın ümitsizliğe kapılma bol bol dua et.. ama her şeye de hazırlıklı ol
Sana dua ediyorum insallah sifayla saglikla bebegini kucagina alirsjn insallahaynen ilk dr moralimi çok boozdu devlet hastahanesinde bende hemen özele gittim dr tekrar aldı kan 1 saattten açıklanacak bakalım inşallah güzel çıkar sonuç cumartesi tekrar vercem demek o yüzden kendi hastahanesinde yenilemek istedi.
haklısın canım elden birşey gelmez sadece dua ediyorum. önce çok üzüldüm ama şuan içimde yinede bi umut devam ediyor şuan tam üzüntümü yaşayamıyorum. Rabbim hayırlısıyla sağlıklıysa korusun inşallah bebeğimiAllaha emanet
Hey maşaAllah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın bunları ne zamnlarda nasıl kullanıyorsnKocam için besin takviyeleri :)Eki Görüntüle 1947803
Kizlarr sizi cook ozledimmm..daha dogrusu hayatimda cogu seyi ozledim..arada bir girip okuyorum sizleri yazmasamda sizlerleyim.
Kocam için besin takviyeleri :)Eki Görüntüle 1947803
Daha yeni aldık canım. Sperm eksikliği ve varikoser çıktı daHey maşaAllah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın bunları ne zamnlarda nasıl kullanıyorsn
Aminnnn inşallah canımHay maşallah yaa besin deposu valla :) şifa olsun inşallah canım ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmasın :)
Bitter çikolata da yedir canım iyi gelir
Canim 8. Haftam bitecek. 6. Haftada basladi,ama benm kizimdada boyle agir gecmisti cinsiyet ogrenmeye yakin anca toparlamistim kendimi..kaç haftalık oldun canım senin ağırlaşman biraz erken oldu sanki.
Canimm benimmCanımmm bende seni çok özledim valla yokluğun çok belli sen nasılsın mide bulantın çok mu nasılsın napıyosun gün boyu..
Canim 8. Haftam bitecek. 6. Haftada basladi,ama benm kizimdada boyle agir gecmisti cinsiyet ogrenmeye yakin anca toparlamistim kendimi..
Kisiye gore degisiyor heralde kimi hic midem bulanmadi ,bi kez bile kusmadim diyor imrendim resmen..
Canimm benimm...
Gun boyu hicbirsey yapmiyorum desem inanir misin?sadece yatiyorm basimi bile kaldrmiyorum,butun yemek-bulasik -ev supurmesne kadar tut hep esim yapiyor..
Ben ancak kendimi zapdetmeye calisiyorm yatak lavabo arasinda..o kadarcik..
amin canım benim çok sağol. Müslümanın Müslüman kardeşine ettiği dua gibisi varmı. Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin.Sana dua ediyorum insallah sifayla saglikla bebegini kucagina alirsjn insallah
hadi gözümüz aydın:)amin canım benim çok sağol. Müslümanın Müslüman kardeşine ettiği dua gibisi varmı. Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin.
çok şükür durum iyi akşam verdiğim kanda değerlerim güzel çıktı sorun yok pazartesi inşallah keseyi görmeye gitcem. İlk dr o kadar kesin konuştu ki devlet hastahanesinde nasıl üzdü strese soktu beni gereksiz yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?