Bi anlam veremedim bende kuzum sende haklısın beklemek çok zor bende sürekli tetikteyim yarın olmam inşallah diye dua ediyorum biraz sabret döngün 30 a tamamlansın sonra kan ver direk biraz daha sabır canımTahmini 2 gun falan canım belli olmuyor ki işte 2 gun kala çıkması gerekmez mi çok sağol canım desteğin icin 9 aydır ilk defa görünce insan kötü oluyor
Öyle yapıcam canım bide yarın sabah ilk idrarla denerim belki ben hiç sikoşmadan yapıyorum işten geldiğim için yoksa da yok artık umarim sen güzel haberler alırsın canım var mı değişik bi belirti gibi biseyBi anlam veremedim bende kuzum sende haklısın beklemek çok zor bende sürekli tetikteyim yarın olmam inşallah diye dua ediyorum biraz sabret döngün 30 a tamamlansın sonra kan ver direk biraz daha sabır canım
Göğüslerim var bi çok sisler ve kahverengi halka kısmı genişledi. . Mide yanması ve sabah bulantı oldu bugün. . Bir de ateş basması oluyor ya bilmiyorum regl belirtileri de olabilir bunlar.. ama içim rahat çünkü Allah'tan hayırlısını istedim her zaman eğer regl olursam da mutlu olurum demek ki Allah hayırlı olmayacak şeyi başıma vermedi derim. Hepimizin gönlüne göre olacak inşallah ben inanıyorum kızlarÖyle yapıcam canım bide yarın sabah ilk idrarla denerim belki ben hiç sikoşmadan yapıyorum işten geldiğim için yoksa da yok artık umarim sen güzel haberler alırsın canım var mı değişik bi belirti gibi bisey
Walla canım senin belirtiler gayet güzel inş alırız hep beraber güzel haberleri sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canimGöğüslerim var bi çok sisler ve kahverengi halka kısmı genişledi. . Mide yanması ve sabah bulantı oldu bugün. . Bir de ateş basması oluyor ya bilmiyorum regl belirtileri de olabilir bunlar.. ama içim rahat çünkü Allah'tan hayırlısını istedim her zaman eğer regl olursam da mutlu olurum demek ki Allah hayırlı olmayacak şeyi başıma vermedi derim. Hepimizin gönlüne göre olacak inşallah ben inanıyorum kızlar
Kuzum bunlar regl belirtileri de olabilir o yüzden pek heveslenmiyorum ben isimi kis tutayim da yaz cikarsa bahtima hesabi:) benim yarın 29. Gün 30 u da bekler ertesi güne yaparım nasipse. Olmazsam tabi:)Walla canım senin belirtiler gayet güzel inş alırız hep beraber güzel haberleri sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canim
Hadi bakalım canım güzel haberler alırız inş sendenKuzum bunlar regl belirtileri de olabilir o yüzden pek heveslenmiyorum ben isimi kis tutayim da yaz cikarsa bahtima hesabi:) benim yarın 29. Gün 30 u da bekler ertesi güne yaparım nasipse. Olmazsam tabi:)
Benimde bugünü saymazsak 7 gün kaldı ama hiç belirti bişey yok.
Canım günaydın. Valla hsg etkiler mi bilemiyorum ama bence etkilemez çünkü onu çektirdiği ay Hamis kalan çok kişi var. Gün aşırı ilişki en güzeli bir dolu bir boş. Zaten dünü degerlendirmissiniz tut ki bugün yumurtladin içerde hazır sperm var en güzeli bu demişti doktorum bana. Sen bugun eşine keçiboynuzu kaynatıp içir yarın iyi hissederseniz devam edersiniz calismalara:)Kızlar bişey sorcam benim bugün yumurtlama günümdü ama çatlamadı sanırım yumurtam, hiç belim kasığım fln ağrımadı jel gibi akıntım var biraz sadece..
dün ilişki oldu ama bugün olmıycak eşim hasta ve çok soğuksizce çatlar mı ki yoksa ben bu ayı es mi geçiyorum..
Yoksa hsg yumurtlamayı mı etkiledi ??
Pozitif olabilir demek adetime 1 gün kala yaptığımda önce çizgi felan çıkmadı yarım saat sonra çıkmıştı.. bende dikkate almadım açıkçası ama doğruymuş. Bebetime de çıkmamıştı mesela..Aynen canım zaten gayet iyi olduğunu bildiğim için aldım sence ne demek bu resmen gördüm ve kayboldu kafayı yicem
Yok kuzum ya ilk defa yumurtlamadan sonra ateşim düşük niye öyle oldu anlamadımAdetle hamilelik belirtileri aynıymış zaten nasıl anlıycaz bilmiyorum ☺
İnşallah hamilesindir canım
Canm yine iki gün sonra tekrarlamanı isticek doktorun. Bu iki günde güzel beslen güzel dinlen inşallah meleğin seninledir. Artışın kötü değil. Önemli olan sabırla bekleyip takibini yaptırman. Rabbim gönlüne göre versin inşallahkızlar bugün yine hcg değerim ölçüldü salı günü 401 iken bugün 672 çıkmış sizce kötü mü %70e yakın artış göstermiş ama 2 kat değil
Canım doktora gösteriyor musun sonuçlarıkızlar bugün yine hcg değerim ölçüldü salı günü 401 iken bugün 672 çıkmış sizce kötü mü %70e yakın artış göstermiş ama 2 kat değil
teşekkür ederim canım inşallah düzelir sonuçlarımCanm yine iki gün sonra tekrarlamanı isticek doktorun. Bu iki günde güzel beslen güzel dinlen inşallah meleğin seninledir. Artışın kötü değil. Önemli olan sabırla bekleyip takibini yaptırman. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
evet ama bugün sonucu netten öğrendim 3te drla görüşeceğimCanım doktora gösteriyor musun sonuçları
doktora göster sonucunu canım bazı doktorlar %70 civarını normal kabul ediyorlar. bize sorarsan biz kulaktan dolma 2 kat olmamış deriz işin ehlinden yanıt al içini ferah tut. iki gün sonra tekrar kan ver diyecektir doktorun.. bu değere görede 1300 lerde olması lazım 2 gün sonra inşallah görürsün o değeri...kızlar bugün yine hcg değerim ölçüldü salı günü 401 iken bugün 672 çıkmış sizce kötü mü %70e yakın artış göstermiş ama 2 kat değil
amin canım inşallah dua edin nolurdoktora göster sonucunu canım bazı doktorlar %70 civarını normal kabul ediyorlar. bize sorarsan biz kulaktan dolma 2 kat olmamış deriz işin ehlinden yanıt al içini ferah tut. iki gün sonra tekrar kan ver diyecektir doktorun.. bu değere görede 1300 lerde olması lazım 2 gün sonra inşallah görürsün o değeri...
kesinlikle doğru diyorsun:) güzel haberler bekliyoruzdoktora göster sonucunu canım bazı doktorlar %70 civarını normal kabul ediyorlar. bize sorarsan biz kulaktan dolma 2 kat olmamış deriz işin ehlinden yanıt al içini ferah tut. iki gün sonra tekrar kan ver diyecektir doktorun.. bu değere görede 1300 lerde olması lazım 2 gün sonra inşallah görürsün o değeri...
Canım günaydın. Valla hsg etkiler mi bilemiyorum ama bence etkilemez çünkü onu çektirdiği ay Hamis kalan çok kişi var. Gün aşırı ilişki en güzeli bir dolu bir boş. Zaten dünü degerlendirmissiniz tut ki bugün yumurtladin içerde hazır sperm var en güzeli bu demişti doktorum bana. Sen bugun eşine keçiboynuzu kaynatıp içir yarın iyi hissederseniz devam edersiniz calismalara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?