2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canimmm çok sevindim allah kucağına aldığın günü de göstersin inş bu topik bi hamile daha verdi canimm erken belirtin varmiydi neler vardı bi anlatabilirsen hepimize ışık olursun
amin canım Allah razı olsun. aslında ben çok erken öğrendim 12. gününde falan. ama benm en erken belirtim göğüs hassasiyeti ve regl gecikmesi oldu aslında anlayamazdım muhtemelen ama geç döllenme olduğu için reglim geçtikten 87*8.günü test yptım. şunuda söyleyim ilk testim silikti. 2. testim ise nova isimli bi test önce heryeri kırmızıaştı yaklaşık 30dk sonra test kurudukça çizgim belli oldu ilkine göre daha koyuydu. eğer kesin yumurtladığınız tarihi biliyorsanız bişey diyemem ama benm gibi olan olursa bazı testler böyle sonuç veriyormuş öğrendim :) birde onun dışında göğsün kahverengi kısmı genişliyo. ben eskiden kasık batması yaşamış hamilelik sanmıştım ama şuan çok garip gelip giden ağrım olluyo korkuyrum aslında. umarım bebeğim benimledir dua edelim birbirimize. senin test markan neydi M Masal_ayaz

Ay hemen bildir sonucuu meraktayim:)) gerçi geçenlerde hamile kalan arkadaşta denedik öyle bisi yoktu ama hamileymiş :)))

Canim baktim benim kirpikler aynen yerli yerinde. Gogus uclari desen onlar da ayni kararma filan yok. Ama cok aciyor. Dun yoktu. Daha adet de olmadim. Heyecanli bekleyis suruyor.

Cok sagol verdigin bilgiler icin canimmm Bebeğin inş tutunur annesine sıkı sıkı bırakmaz canım hiç bunları düşünme inş kucağına aldığın günüde göstersin Rabbim benimde suan 12. Gününde tahmini yumurtlamadan ama test falan yapmayı düşünmüyorum regli geçene kadar çok üzülüyorum sonra dualarimdasin canım inş cinsiyetını öğrendiğin günlerde gelecek

Ayy bi dakka yanlış bilgi verdim sanırım maya_gallo cumm. Tatlım göğüsun ucu koyulasmiyor mu çevre kısmı mi genisliyor? maya_gallo bide ona bak belki bu sefer tutturcazz

Canım çok yorma kendini belki hamilesindir yani inşallah hamilesindir

Ayy bi dakka yanlış bilgi verdim sanırım maya_gallo cumm. Tatlım göğüsun ucu koyulasmiyor mu çevre kısmı mi genisliyor? maya_gallo bide ona bak belki bu sefer tutturcazz

Kuzu baka baka goguslerimi ezberledim artik yahu. Kocama da soramiyorum artik cunku feci kiziyor. Psikolojik yardim alalim artik sana diyor :)) Ama ben yine de caktirmadan inceliyorum tabii. Gogus uclarimda degisiklik var gibi de yok gibi de. Ne istersem onu goruyorum artik sanirim. O yuzden pek emin degilim.

Tamam canım yarın alırsın umarım ve buraya

kızlarrr inanamıyorummmm hamileyiiiiiiiimmmmm

Dersin

Eger hamileysem hickimseye soylemeden ilk kez gelip burada duyurucam zaten. Esim su an bile hala soyleniyor bana. :) Cunku ona gore bu ay hamile kalmis olmam imkansiz gibi bir sey. Adetin sadece 17. ve 21. gunlerinde birliktelik olabildi. Ve her ikisinde de bosalma aninda ayiptir soylemesi ben ustteydim. Sonrasinda da ne ayaklarimi diktim ne de yatip uzandim. Hatta direkt kalkip banyoya gittim vs. O yuzden hic ihtimal vermiyor. Aslinda ben de vermiyordum ama yuksek ates ve adet gecikmesi beni benden aldi anlayacaginiz.

Valla canım geçen ay aynı dediğin şekilde ve hiç ayaklarını uzatmadan hatta idrara çıkarak hamile kaldiii:) ben senden ümitliyim. Bugün döngünün kaçıncı günü

valla tatlım olur mu olur Rabbimin mucizeleri bitmez geçen ay kütüphane kedisine de demiştim bakarsın bu ay eşin gitmeden hamile kalırsın son ayınızda mucize olur demiştim ve hamile kalmıştı gariptir içime doğdu demekki :) inşallah senin de öyle olur canım tek ilişkiyle hamile kalıyo millet ve hiç ayaklarını dikmeden gidip banyo yaparak :)

ben zavallım ben de en az 1 saat çıplak yatıyorum ayaklarımı dikip donuyorum artık öyle kalkıyorum hayırlısı herşeyin vardır bi zamanı elbet ama keşke bu zaman ne zaman bilebilsek dimi :)

yarın senden güzel haberler bekliyoruz canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…