Ay hemen bildir sonucuu meraktayim:)) gerçi geçenlerde hamile kalan arkadaşta denedik öyle bisi yoktu ama hamileymiş :)))Ay durun ben de gidip bir kontrol edeyim
amin canım Allah razı olsun. aslında ben çok erken öğrendim 12. gününde falan. ama benm en erken belirtim göğüs hassasiyeti ve regl gecikmesi oldu aslında anlayamazdım muhtemelen ama geç döllenme olduğu için reglim geçtikten 87*8.günü test yptım. şunuda söyleyim ilk testim silikti. 2. testim ise nova isimli bi test önce heryeri kırmızıaştı yaklaşık 30dk sonra test kurudukça çizgim belli oldu ilkine göre daha koyuydu. eğer kesin yumurtladığınız tarihi biliyorsanız bişey diyemem ama benm gibi olan olursa bazı testler böyle sonuç veriyormuş öğrendim :) birde onun dışında göğsün kahverengi kısmı genişliyo. ben eskiden kasık batması yaşamış hamilelik sanmıştım ama şuan çok garip gelip giden ağrım olluyo korkuyrum aslında. umarım bebeğim benimledir dua edelim birbirimize. senin test markan neydi M Masal_ayazCanimmm çok sevindim allah kucağına aldığın günü de göstersin inş bu topik bi hamile daha verdi canimm erken belirtin varmiydi neler vardı bi anlatabilirsen hepimize ışık olursun
Ay hemen bildir sonucuu meraktayim:)) gerçi geçenlerde hamile kalan arkadaşta denedik öyle bisi yoktu ama hamileymiş :)))
amin canım Allah razı olsun. aslında ben çok erken öğrendim 12. gününde falan. ama benm en erken belirtim göğüs hassasiyeti ve regl gecikmesi oldu aslında anlayamazdım muhtemelen ama geç döllenme olduğu için reglim geçtikten 87*8.günü test yptım. şunuda söyleyim ilk testim silikti. 2. testim ise nova isimli bi test önce heryeri kırmızıaştı yaklaşık 30dk sonra test kurudukça çizgim belli oldu ilkine göre daha koyuydu. eğer kesin yumurtladığınız tarihi biliyorsanız bişey diyemem ama benm gibi olan olursa bazı testler böyle sonuç veriyormuş öğrendim :) birde onun dışında göğsün kahverengi kısmı genişliyo. ben eskiden kasık batması yaşamış hamilelik sanmıştım ama şuan çok garip gelip giden ağrım olluyo korkuyrum aslında. umarım bebeğim benimledir dua edelim birbirimize. senin test markan neydi M Masal_ayaz
Ayy bi dakka yanlış bilgi verdim sanırımamin canım Allah razı olsun. aslında ben çok erken öğrendim 12. gününde falan. ama benm en erken belirtim göğüs hassasiyeti ve regl gecikmesi oldu aslında anlayamazdım muhtemelen ama geç döllenme olduğu için reglim geçtikten 87*8.günü test yptım. şunuda söyleyim ilk testim silikti. 2. testim ise nova isimli bi test önce heryeri kırmızıaştı yaklaşık 30dk sonra test kurudukça çizgim belli oldu ilkine göre daha koyuydu. eğer kesin yumurtladığınız tarihi biliyorsanız bişey diyemem ama benm gibi olan olursa bazı testler böyle sonuç veriyormuş öğrendim :) birde onun dışında göğsün kahverengi kısmı genişliyo. ben eskiden kasık batması yaşamış hamilelik sanmıştım ama şuan çok garip gelip giden ağrım olluyo korkuyrum aslında. umarım bebeğim benimledir dua edelim birbirimize. senin test markan neydi M Masal_ayaz
Valla alın benden de o kadar. Bi dünya çamaşır yikadim nevresimler utulenecekneyse ki temizlik bitti bu arada adete 4 gün kaldı arada bi sola bi saga ağrı giriyor gibi pek ağrıda denmez ama :) bi yerde okumuştum hamileliğin erken belirtisi göğüs uçlarının kararmasiymis valla bende o da yok:)) yalnız alt kirpiklerim bi yerde toplanmış gibi eğer illa belirti ararsam bi o var
Canim baktim benim kirpikler aynen yerli yerinde. Gogus uclari desen onlar da ayni kararma filan yok. Ama cok aciyor. Dun yoktu. Daha adet de olmadim. Heyecanli bekleyis suruyor.
hadi insaAllahCanım çok yorma kendini belki hamilesindir yani inşallah hamilesindir
Ah be canım insallahCanım çok yorma kendini belki hamilesindir yani inşallah hamilesindir
Ayy bi dakka yanlış bilgi verdim sanırımmaya_gallo cumm. Tatlım göğüsun ucu koyulasmiyor mu çevre kısmı mi genisliyor? maya_gallo bide ona bak belki bu sefer tutturcazz
Ayyy test yapsana canısı merak ettim seni valla takipdeyim :) hadi hayırlısı bakalım
Elimde test yok olsa hemen yaparim valla hic beklemem. Yarin alabilirsem alicam, aksi gibi isyerimin yakinlarinda hic eczane de yok. Belki esime aldirabilirsem :)
Tamam canım yarın alırsın umarım ve buraya
kızlarrr inanamıyorummmm hamileyiiiiiiiimmmmm
Dersin
Valla canım geçen ay aynı dediğin şekilde ve hiç ayaklarını uzatmadan hatta idrara çıkarak hamile kaldiii:) ben senden ümitliyim. Bugün döngünün kaçıncı günüEger hamileysem hickimseye soylemeden ilk kez gelip burada duyurucam zaten. Esim su an bile hala soyleniyor bana. :) Cunku ona gore bu ay hamile kalmis olmam imkansiz gibi bir sey. Adetin sadece 17. ve 21. gunlerinde birliktelik olabildi. Ve her ikisinde de bosalma aninda ayiptir soylemesi ben ustteydim.Sonrasinda da ne ayaklarimi diktim ne de yatip uzandim. Hatta direkt kalkip banyoya gittim vs. O yuzden hic ihtimal vermiyor. Aslinda ben de vermiyordum ama yuksek ates ve adet gecikmesi beni benden aldi anlayacaginiz.
Gozunuzaydın. Rabbim sağlıkla kavustursunTamam canım yarın alırsın umarım ve buraya
kızlarrr inanamıyorummmm hamileyiiiiiiiimmmmm
Dersin
Eger hamileysem hickimseye soylemeden ilk kez gelip burada duyurucam zaten. Esim su an bile hala soyleniyor bana. :) Cunku ona gore bu ay hamile kalmis olmam imkansiz gibi bir sey. Adetin sadece 17. ve 21. gunlerinde birliktelik olabildi. Ve her ikisinde de bosalma aninda ayiptir soylemesi ben ustteydim.Sonrasinda da ne ayaklarimi diktim ne de yatip uzandim. Hatta direkt kalkip banyoya gittim vs. O yuzden hic ihtimal vermiyor. Aslinda ben de vermiyordum ama yuksek ates ve adet gecikmesi beni benden aldi anlayacaginiz.
yumurtlama gunundeyse kesin hamilesindir kac gun sonra test yapinca kesin cikiyor benim daha iki gun gecikti ama bekleyemiyorumValla canım geçen ay aynı dediğin şekilde ve hiç ayaklarını uzatmadan hatta idrara çıkarak hamile kaldiii:) ben senden ümitliyim. Bugün döngünün kaçıncı günü
Gozunuzaydın. Rabbim sağlıkla kavustursun
bende bir an kendin icin soyluyorsun sandim da sonrada dersin varmis :)ayyy çok tatlısııın ben arkadaşa yazmıştım onu hamile değilim ki malesefff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?