• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar bişey sorcam bilen vardır inşallah..

Dün hsg çekindim ya kanamam oldu ara ara normal kan şeklindeydi dün,
Bugün de kahve rengi akıntım var biraz da pembelik gördüm selpakda sizce hsgden mi oluyo böyle ilacı mı atıyorum ki ben ???

Kızlar bişey sorcam bilen vardır inşallah..

Dün hsg çekindim ya kanamam oldu ara ara normal kan şeklindeydi dün,
Bugün de kahve rengi akıntım var biraz da pembelik gördüm selpakda sizce hsgden mi oluyo böyle ilacı mı atıyorum ki ben ???
Hsg den dolayı canım. Geçer yani normal

Tamam canım sağol ben biraz bakıym buna netten ama bugünü boş geçmem büyük ihtimalle :KK66:

Gecmis olsun canim. Bende kanama filan olmamisti ama olmasi da normal bir durum diye biliyorum. O yuzden hic kafaya takma. Iliski icin ise benim doktorum da herhangi bir yasak koymamisti. Ama tabii sen yine de bir arastir istersen.

:) Akıntın yoksa sıkıntı olmaz canım
Gecmis olsun canim. Bende kanama filan olmamisti ama olmasi da normal bir durum diye biliyorum. O yuzden hic kafaya takma. Iliski icin ise benim doktorum da herhangi bir yasak koymamisti. Ama tabii sen yine de bir arastir istersen.

Tamam kızlar teşekkür ederim :) rahatladım biraz bunu okudum ilişki zararlı değilmiş.. :KK37:

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-28-22-41-23.png
    Screenshot_2017-01-28-22-41-23.png
    147 KB · Görüntüleme: 22
Senin cizgi hemen mi cikti canim? Benimkinin ne zaman ciktigi biraz saibeli cunku.
Ama şunu söyleyeyim hamile olduğum ay böyle oldu aynı senin ki gibi bir saat sonra baktım böyleydi %80 hamilesindir sen canım.. benim ki olmayabilir, inşallah değilimdir

Neden canım ya hamilesindir inşallah
Kız şu an kendimi hazır hissetmiyorum bi hayırlısıyla adet olsaydım rahatlayacaktım göğüs uçlarım sızlayıp acıyor hatırlamıyorum da daha önce böyle olurmuydum. Bildiklerimi de unuttum :D

Back