- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Kızlar bende bugün test yaptım aynımaya_gallo gibi çıktı.. 27 gün oldu düşük kanamasından bu yana umarım tekrar hamile değilimdir
![]()
Senin cizgi hemen mi cikti canim? Benimkinin ne zaman ciktigi biraz saibeli cunku.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende bugün test yaptım aynımaya_gallo gibi çıktı.. 27 gün oldu düşük kanamasından bu yana umarım tekrar hamile değilimdir
![]()
Neden canım ya hamilesindir inşallahKızlar bende bugün test yaptım aynımaya_gallo gibi çıktı.. 27 gün oldu düşük kanamasından bu yana umarım tekrar hamile değilimdir
![]()
Hsg den dolayı canım. Geçer yani normalKızlar bişey sorcam bilen vardır inşallah..
Dün hsg çekindim ya kanamam oldu ara ara normal kan şeklindeydi dün,
Bugün de kahve rengi akıntım var biraz da pembelik gördüm selpakda sizce hsgden mi oluyo böyle ilacı mı atıyorum ki ben ???
Hsg den dolayı canım. Geçer yani normal
Tam hatırlamıyorum ama 2 gün demişti banaTamam canım teşekkür ederim bi de bana doktor ilişki için bişey demedi bende dün ağrım var diye istemedim ama bugün olsa sorun olur mu sence yumurtlama dönemimdeyim çünkü..
Tam hatırlamıyorum ama 2 gün demişti bana
:) Akıntın yoksa sıkıntı olmaz canımTamam canım sağol ben biraz bakıym buna netten ama bugünü boş geçmem büyük ihtimalle![]()
Tamam canım sağol ben biraz bakıym buna netten ama bugünü boş geçmem büyük ihtimalle![]()
:) Akıntın yoksa sıkıntı olmaz canım
Gecmis olsun canim. Bende kanama filan olmamisti ama olmasi da normal bir durum diye biliyorum. O yuzden hic kafaya takma. Iliski icin ise benim doktorum da herhangi bir yasak koymamisti. Ama tabii sen yine de bir arastir istersen.
rabbim hepinize hayirli evlatlar nasip etsin bir an once guzel haberler alirsiniz umarim
Evet canım belli belirsizdi önce sonra belli oldu ama ben düşük yaptım ay başında tekrar hamile kalmaktan çok korkuyorumSenin cizgi hemen mi cikti canim? Benimkinin ne zaman ciktigi biraz saibeli cunku.
Ama şunu söyleyeyim hamile olduğum ay böyle oldu aynı senin ki gibi bir saat sonra baktım böyleydi %80 hamilesindir sen canım.. benim ki olmayabilir, inşallah değilimdirSenin cizgi hemen mi cikti canim? Benimkinin ne zaman ciktigi biraz saibeli cunku.
Kız şu an kendimi hazır hissetmiyorum bi hayırlısıyla adet olsaydım rahatlayacaktım göğüs uçlarım sızlayıp acıyor hatırlamıyorum da daha önce böyle olurmuydum. Bildiklerimi de unuttumNeden canım ya hamilesindir inşallah
Hamileysen de demekki zamanı bu zamanmış :)Kız şu an kendimi hazır hissetmiyorum bi hayırlısıyla adet olsaydım rahatlayacaktım göğüs uçlarım sızlayıp acıyor hatırlamıyorum da daha önce böyle olurmuydum. Bildiklerimi de unuttum![]()
Bakalım bir kaç gün içinde olmam lazım inş olurum allahım size nasip etsin.. göbüşlerinizi genişle doldursunHamileysen de demekki zamanı bu zamanmış :)
İnşallah hamilesindirBakalım bir kaç gün içinde olmam lazım inş olurum allahım size nasip etsin.. göbüşlerinizi genişle doldursun![]()
o zaman Allah isteyen herkese versin diyelim sanada hazir oluncaBakalım bir kaç gün içinde olmam lazım inş olurum allahım size nasip etsin.. göbüşlerinizi genişle doldursun![]()