2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Yumurta rezerveleri ile ilgili canım. Protestegon dan farklı

Bi de bir arkadas söyle demişti

Sebepsiz infertilite yoktur

Sebebi bilinmeyen infertilite vardır demisti

He işte benimki de ondanmış canım öyle dedi bugün doktor :) daha önce karnımdan ultrasyonla baktırdığımda başka doktor yumurtlama tembelliği var demişti dedim yok gayet iyi yumurtaların var dedi sağ tarafımda daha çok yumurtam varmış sola göre.. hiçbir problem yok dedi..

Amh ye de baktırıym canım saol :)

Bu arada geçen ay inofolic combi içtim bu ay da normal inofolic toz alcam düzenli kullanıcam artık işe yarar inşallah

Bilgisi olan var mı acaba?

Merhabalar anne adayları uzun zamandır takip ediyorum sindi yazabildim bana yardımcı olun lütfen uyuyamadım 4 yıldır bebek bekliyoruz ben 8 gun once gebe olduğumu öğrendim normalde sat a göre 5+4 gunluk ama bugün doktora gittik küçük bir kese göründü 8.9mm ama 4+1 haftalık dedi yani sat a göre arasında 10 gun var bu normalmi benim gibi bunu yaşayan varsa yazabilirim. ..

Canım yarın dı bat günüm bir gün erken oldum kahverengi geldi ama biliyorum sökülürüm ben

Neyse canim uzulme en azindan gecikme stresin olmadi buna da sukur. Hayirlisi boyleymis demek ki. Benim de bat bu pazar ama ben de sanki olacakmisim gibi hissediyorum. Yarin sabah test yapacagim. Bakalim artik kismet..

Canim hamileligin hayirli olsun. Ancak biz henuz hamile degiliz hamile kalmayi istiyoruz :) O yuzden soruna saglikli cevap alamayabilirsin.

Kızlaaar bugun bir kahverengi leke gördüm ve kayboldu totem yaptık biz test yapmıcaz 1 hafta bekliycez diye ama ben nasıl beklerim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…