Evet canım yaptırdı yazın, sebebi bilinmeyen infertilite dedi bugün doktor kist yok miyom yok rahim filmi temiz hormonlar iyi geriye bişey kalmadı diye öyle dedi sanırım..
1-2 ay bekleyelim sonra tedaviye başlayalım dedik..
Sebebi bilinmeyen kısırlıkmış derdim %20 lik problemmiş..
Gözün aydın canim her şey yolunda maşallah ama diğer mesajını anlamadım
Sağol Canım benim inşallah bebiş de çok bekletmez bizi artık
Amh baktirdin mi
Yok canım ona baktırmadım progesteron a hormonlara baktırdım ama o kaldı çok mu önemli ki o amh
Yumurta rezerveleri ile ilgili canım. Protestegon dan farklı
Bi de bir arkadas söyle demişti
Sebepsiz infertilite yoktur
Sebebi bilinmeyen infertilite vardır demisti
Merhabalar,
Yeni üye oldum ve hangi başlığa yazacağımı bilemedim. Hatamız olursa affola deyip başlıyorum.
Ekim de sanırım anne olacağım. Şuan adayım. Çok değişik bir his . Korkum daha fazla lakin. Hamileliğim extante bir şekilde gelişti. Bundan önce bir düşük yaptım. 3 ay bekledim kaza sonucu ' ella' kullandım. IlacI içmeme rağmen hamile kaldım.
Direk Doktoruma gittik. Doktor ' yumurtlama dönemine denk gelmiş ella içmen ' dedi. Ben bebeğe zararı olur mu ilacın diye sordum Hayır dedi. Sebebi yumurtlama dönemime denk gelmesi mi yani ?
Bebek gelişimine bir zararıda olmaz dedi ama kafam şişti bu düşüncelerden. Bilen varsa yardım ederse sevinirim çok cidden.
Iyi geceler
Sonucum da böyle kızlar
Ben regl oluyorum galibanasip değilmiş bu ay
Canım yarın dı bat günüm bir gün erken oldum kahverengi geldi ama biliyorum sökülürüm benHaydaaa
Bata daha var ama neden boyle dedin simdi?
@mervem-metem çok sevindim canım inşallah bebeğinde en yakın zamanda gelir
Her seyin iyi cikmasina cok sevindim canim gozun aydin. Bakarsin hsg sonrasi hemen hamile kalirsin. Bildigim kadariyla hsgden sonra 3-4 ay boyunca gebelik sansi daha yuksek oluyor.
Ben regl oluyorum galibanasip değilmiş bu ay
Canım yarın dı bat günüm bir gün erken oldum kahverengi geldi ama biliyorum sökülürüm ben
Merhabalar anne adayları uzun zamandır takip ediyorum sindi yazabildim bana yardımcı olun lütfen uyuyamadım 4 yıldır bebek bekliyoruz ben 8 gun once gebe olduğumu öğrendim normalde sat a göre 5+4 gunluk ama bugün doktora gittik küçük bir kese göründü 8.9mm ama 4+1 haftalık dedi yani sat a göre arasında 10 gun var bu normalmi benim gibi bunu yaşayan varsa yazabilirim. ..
slm test yaptin mi merak ettimOlsun diye diretmesi ama böyle bir olay olunca heveslendim doğrusu. Bebek sevmeyeli de 4 sene oldu. Insaah senin de olur canim hakkımızda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?