• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Selam kızlar hayırlı cumalar yaa ben bişey soracağım vajina da daralma hamilelik belirtisi olabilir mi bi bilgisi olan var mı mide bulantısı var aşırı şekilde göğüs uçlarım acıyor
Böyle dedikleri biirleşince olabilir gibi duruyor ama bunlara bakma derim sonra ümitlenrsen üzlürsün belirti arama canım hepsi hikaye ne belirtiler yaşayıp boş çıkan oldu inşallah seninki öyle değildir tabi

Canım ama bu süre zarfında doktora gidene kdr hamile oldugu nu söyleyip eczaneden folikasit al ve kullan eğer kullnmıyorsan
düzenli olmasada bi süredir kullanıyordum canım. falica kullanıyorum. Hamile olacağımı düşünmediğim için inofolicte almıştım regl olunca başlayım diye. kaldı bi kutu sanırım kullanamam dimi:)

düzenli olmasada bi süredir kullanıyordum canım. falica kullanıyorum. Hamile olacağımı düşünmediğim için inofolicte almıştım regl olunca başlayım diye. kaldı bi kutu sanırım kullanamam dimi:)
Bilmiyorum canım eczacıya danış ama mutlaka artık düzenli folikasit kullan inofolic hani pko lar için yumurta geliştirici ya bebek için sıkıntı mıdır bilemem eczacıya sor ve folik asit mutlaka kullan kese için doktora gidene kdr sonra zaten doktor tavsiye edicektir

Bilmiyorum canım eczacıya danış ama mutlaka artık düzenli folikasit kullan inofolic hani pko lar için yumurta geliştirici ya bebek için sıkıntı mıdır bilemem eczacıya sor ve folik asit mutlaka kullan kese için doktora gidene kdr sonra zaten doktor tavsiye edicektir
tamam canım teşekkür ederim:KK19: darısı başına inşallah:KK200:

Merhabalar, bana da yardımcı olur musunuz adetime 2 gün var genelde bu günlerde geliyor ama en fazla 30 gün bekliyorum. normalde adetten önce böyle akıntım olmaz, yumurtlama akıntısı geldi bende hemen yoğun, bebek istiyoruz acaba onunla bi alakası olabilir mi, yorgunluk, kasıkta ani batmalar, üzerimde agırlık oldugunda kasıgımda acıma, aşırı iştah, kuyruk sokumundan vajinaya ani bıcak batması hissi gibi şeyler yaşıyorum ona yormak istiyorum ama hayırlısı tabi fikri olan var mı ?

söyledim ikimizde bi garibiz. dr keseyi görmeden emin olamayız dediği için bi korku sardı içimi :KK43: sevinemiyorum bile korku ağır basıyo

1000 den sonra kese görünüyor diye biliyorum ben, hep öyle duydum, bak iki gün sonra kan testini yenile;) artış olacak mı olanmaycak mı, 2 kat olarak artacak...

1000 den sonra kese görünüyor diye biliyorum ben, hep öyle duydum, bak iki gün sonra kan testini yenile:KK66: artış olacak mı olanmaycak mı, 2 kat olarak artacak...
keseyi eğer düzenli gelişim varsa 6 şubatta görebiliyorum araştırma ve tahminime göre:D acildede bakarlar sanırım dimi pazar acile gidim

keseyi eğer düzenli gelişim varsa 6 şubatta görebiliyorum araştırma ve tahminime göre:KK70: acildede bakarlar sanırım dimi pazar acile gidim[/QUOkan

keseyi eğer düzenli gelişim varsa 6 şubatta görebiliyorum araştırma ve tahminime göre:KK70: acildede bakarlar sanırım dimi pazar acile gidim
kanı acilde verebilirsin sanırım.

söyledim ikimizde bi garibiz. dr keseyi görmeden emin olamayız dediği için bi korku sardı içimi :KK43: sevinemiyorum bile korku ağır basıyo
Doktor lar öyle canım keseyi görse bebeği görene kdr der sonra bebeği görse kalp der sen iyi düşün iyi olsun bence korkma sevincini doya doya yaşa

Kizlar bende daha keseyi goremedim sat 29 aralik ti. Benim bat gunude betahcg 802.8 cikti 1 gun sonrada 1413.83 cikti dr kimyasal gebelik degildir dedi ama ben keseyi gormeden rahat edemicem galiba

Merhabalar, bana da yardımcı olur musunuz adetime 2 gün var genelde bu günlerde geliyor ama en fazla 30 gün bekliyorum. normalde adetten önce böyle akıntım olmaz, yumurtlama akıntısı geldi bende hemen yoğun, bebek istiyoruz acaba onunla bi alakası olabilir mi, yorgunluk, kasıkta ani batmalar, üzerimde agırlık oldugunda kasıgımda acıma, aşırı iştah, kuyruk sokumundan vajinaya ani bıcak batması hissi gibi şeyler yaşıyorum ona yormak istiyorum ama hayırlısı tabi fikri olan var mı ?
Canım o akıntıyı pek hamileliğe yormuyorlar sarı değilse eğer. Vajinaya bıçak batınca ben genelde regl olurum ama umarım sende tam tersi olur

Canım o akıntıyı pek hamileliğe yormuyorlar sarı değilse eğer. Vajinaya bıçak batınca ben genelde regl olurum ama umarım sende tam tersi olur
inşallah inşallah da normal mi yani adet öncesi yumurtlama akıntısı gelmesi

Back