İnşallah hamisiiim diye yazarsin buraya canimgünaydın hayırlı sabahlar kızlar. dün akşam bahsettiğiniz ben miyim bilmiyorum ama sonucumu 2 saat sonra öğreneceğim. Bu cuma günü hayırlı sonuç alırım inşallah dua edin nolur
Ve uyuyamamak..
Çünkü sabah 9.30 da hsg çekimim var
Korkuyorum kötü çıkarsa diye..
Günaydın bat arkadaşım :)))) hadi bakalım müjdeler alacağımız bi GUN olsunGunaydiin kizlaar güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah. Herkese hayırlı cumalarr
amiiiiiiiin
İnşallah hamisiiim diye yazarsin buraya canim
bugün itibariyle sökülmeye başladı canım:)))) Muhtemelen önümüzdeki adet için aşılamaya başvuracağız, öyle karar aldık eşimle....
Hayırlısı olsun canım. inşallah şubatta hamiş olursunbugün itibariyle sökülmeye başladı canım:)))) Muhtemelen önümüzdeki adet için aşılamaya başvuracağız, öyle karar aldık eşimle....
aaaaaaaaaaaaaa gözün aydın canım, oh süper bir haber aldık topikten:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) dualarında bizleri unutmakızlar sonucumu aldım 77,13 çıkmış. normal mi bu değer sizcee
Caniiim hamilesiiiinn ayy çok mutlu olduuum yaa Rabbim sağlıcakla kavuştursun bizlere de nasip etsin insallahhkızlar sonucumu aldım 77,13 çıkmış. normal mi bu değer sizcee
Benim bat günüm 146 idi canım senin bat ne zamankızlar sonucumu aldım 77,13 çıkmış. normal mi bu değer sizcee
kızlar sonucumu aldım 77,13 çıkmış. normal mi bu değer sizcee
doktora gösterdin mi canım?teşekkür ederim hepinize kızlar benim BAT 19/01/17ydi ancak benim geç döllenme oldu çünkü öncesinde ilişki yasaktı bize ayın 15inden sonra olmuş olma ihtimali var sadece o yüzden değerim henüz düşük sanırım :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm çok sevindim senin adınateşekkür ederim hepinize kızlar benim BAT 19/01/17ydi ancak benim geç döllenme oldu çünkü öncesinde ilişki yasaktı bize ayın 15inden sonra olmuş olma ihtimali var sadece o yüzden değerim henüz düşük sanırım :)
yok aile hekimime vermiştim kanı bikaç hafta sonra kadın doğuma git ultrasonda kese o zaman görünür dedi. kese görünmesiymiş önemli olan ama daha benim erkenmişdoktora gösterdin mi canım?
Canım ama bu süre zarfında doktora gidene kdr hamile oldugu nu söyleyip eczaneden folikasit al ve kullan eğer kullnmıyorsanyok aile hekimime vermiştim kanı bikaç hafta sonra kadın doğuma git ultrasonda kese o zaman görünür dedi. kese görünmesiymiş önemli olan ama daha benim erkenmiş
@mervem-metem nasılsın canım nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?