• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Bilmem ki valla sağlıklı iki bireyin bile düzenli ilişkide hamile kalma oranı 6 aymis
bi de klasik stres yapmayın olur gelmeyin sık sık doktora akışına bırakın olayları var ya klasik :)
İnanıyorum ben ona ya. Temmuzdan beri düzenli doktora gidiyorum. Bu ay gitmedim çok rahatım içerde neler oluyo bilmiyorum :)

Merhaba kızlarr :anneadayı: hamileliğinde göbek fıtığı olduğunu öğrenenler var mı ? Ne yaptınız zorlandınız mı ve doğumdan sonra geçti mi merak ediyorum cevaplarsanız sevinirimm

Kizlar isten eve gelirken dayanamayip eczaneden test aldim ama yapmadim. Bat bu pazar. Sizce yarin sabah yaparsam cok mu erken yapmis olurum. Ya da ne bileyim, bekleyip cmts sabahi mi yapsam acaba? Ay ne kadar dayaniksizim su test konusunda ya. Sigarayi birakirken bu kadar zorlanmamisimdir herhalde.

Kizlar isten eve gelirken dayanamayip eczaneden test aldim ama yapmadim. Bat bu pazar. Sizce yarin sabah yaparsam cok mu erken yapmis olurum. Ya da ne bileyim, bekleyip cmts sabahi mi yapsam acaba? Ay ne kadar dayaniksizim su test konusunda ya. Sigarayi birakirken bu kadar zorlanmamisimdir herhalde.
Pazartesi yap bence :) adet olursan test boşa gitmesin

Bende çok sabırsız bi insanım bence yarın sabah yap merakin gitsin en azından 1 gün daha az umutlanmis olursun eğer bebiş yoksa :( inş vardır tabiki

Biri yarın demiş

Biri pazartesi

Ben de cumartesi deyim de kafan karissin:)

Back