2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ben yaptım sen yapmaaa

Pazartesi yap bence :) adet olursan test boşa gitmesin

Bende çok sabırsız bi insanım bence yarın sabah yap merakin gitsin en azından 1 gün daha az umutlanmis olursun eğer bebiş yoksa inş vardır tabiki

Biri yarın demiş

Biri pazartesi

Ben de cumartesi deyim de kafan karissin:)

Ben yaptım sen yapmaaa

Kizlar cok alemsiniz ya cok guldum gece gece size :) Ne yapsam bilemedim valla. Aslinda icimden cmts gunu yapmak geliyor ama dayanabilir miyim bilmem. Neyse sanirim sabah olunca gorecegiz durumu. Hepinize iyi uykular ve tatli ruyalar. Seviyorum sizi.

Sanada hayırlı geceler canım bende Allah için hepinizi seviyorum

Merhabalar,

Yeni üye oldum ve hangi başlığa yazacağımı bilemedim. Hatamız olursa affola deyip başlıyorum.

Ekim de sanırım anne olacağım. Şuan adayım. Çok değişik bir his . Korkum daha fazla lakin. Hamileliğim extante bir şekilde gelişti. Bundan önce bir düşük yaptım. 3 ay bekledim kaza sonucu ' ella' kullandım. IlacI içmeme rağmen hamile kaldım.
Direk Doktoruma gittik. Doktor ' yumurtlama dönemine denk gelmiş ella içmen ' dedi. Ben bebeğe zararı olur mu ilacın diye sordum Hayır dedi. Sebebi yumurtlama dönemime denk gelmesi mi yani ?

Bebek gelişimine bir zararıda olmaz dedi ama kafam şişti bu düşüncelerden. Bilen varsa yardım ederse sevinirim çok cidden.

Iyi geceler

Ve uyuyamamak..

Çünkü sabah 9.30 da hsg çekimim var

Korkuyorum kötü çıkarsa diye..
Bak canım korkup kasma kendini rahat olki herşey oldugu gibi çıksın tüpler kasılınca kapalı gözükebilir miş ne kdr doğru Bilmem öyle duydum Rabbine sıgın temiz sonuçlar için dua et uyanksan bu saatte dua çok kıymetli bizede hbr ver çıkınca aklımdasın yarın yazıcaktım

Bilgim yok malesef

Rahat olmaya çalışcam o anda inşallah canım Allahın izniyle herşey güzel olur inşallah hepinize dua ettim Rabbim kabul etsin

Haber veririm sonuç çıkınca..

Rahat olmaya çalışcam o anda inşallah canım Allahın izniyle herşey güzel olur inşallah hepinize dua ettim Rabbim kabul etsin

Haber veririm sonuç çıkınca..
Canım Allah yardımcın olsun hayırlı sonuclar alcaksin benim içime hiç kötü bir şey dogmuyor hatta onu çekilip öte ki aya hamilesin bence

günaydın hayırlı sabahlar kızlar. dün akşam bahsettiğiniz ben miyim bilmiyorum ama sonucumu 2 saat sonra öğreneceğim. Bu cuma günü hayırlı sonuç alırım inşallah dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…