Ben yaptım sen yapmaaaKizlar isten eve gelirken dayanamayip eczaneden test aldim ama yapmadim. Bat bu pazar. Sizce yarin sabah yaparsam cok mu erken yapmis olurum. Ya da ne bileyim, bekleyip cmts sabahi mi yapsam acaba? Ay ne kadar dayaniksizim su test konusunda ya. Sigarayi birakirken bu kadar zorlanmamisimdir herhalde.
Yaa biri vermişti karıştırdım benPinapple canım sen bugun Kan vermemişmiydin ne oldu o
Yaa biri vermişti karıştırdım ben
Supersin yaaBiri yarın demiş
Biri pazartesi
Ben de cumartesi deyim de kafan karissin:)
Pazartesi yap bence :) adet olursan test boşa gitmesin
Bende çok sabırsız bi insanım bence yarın sabah yap merakin gitsin en azından 1 gün daha az umutlanmis olursun eğer bebiş yoksainş vardır tabiki
Biri yarın demiş
Biri pazartesi
Ben de cumartesi deyim de kafan karissin:)
Ben yaptım sen yapmaaa
Dimi ya Evet bugün nette de çıkabilir demişti o yüzden merak ettim de nick hatırlamıyorum yeni arkadaşlardan galibaEvet ben de okudum yarın saat 16.00 da sonuç alacakmis
Sanada hayırlı geceler canım bende Allah için hepinizi seviyorumKizlar cok alemsiniz ya cok guldum gece gece size :) Ne yapsam bilemedim valla. Aslinda icimden cmts gunu yapmak geliyor ama dayanabilir miyim bilmem.Neyse sanirim sabah olunca gorecegiz durumu. Hepinize iyi uykular ve tatli ruyalar. Seviyorum sizi.
Bak canım korkup kasma kendini rahat olki herşey oldugu gibi çıksın tüpler kasılınca kapalı gözükebilir miş ne kdr doğru Bilmem öyle duydum Rabbine sıgın temiz sonuçlar için dua et uyanksan bu saatte dua çok kıymetli bizede hbr ver çıkınca aklımdasın yarın yazıcaktımVe uyuyamamak..
Çünkü sabah 9.30 da hsg çekimim var
Korkuyorum kötü çıkarsa diye..
Bilgim yok malesefMerhabalar,
Yeni üye oldum ve hangi başlığa yazacağımı bilemedim. Hatamız olursa affola deyip başlıyorum.
Ekim de sanırım anne olacağım. Şuan adayım. Çok değişik bir his . Korkum daha fazla lakin. Hamileliğim extante bir şekilde gelişti. Bundan önce bir düşük yaptım. 3 ay bekledim kaza sonucu ' ella' kullandım. IlacI içmeme rağmen hamile kaldım.
Direk Doktoruma gittik. Doktor ' yumurtlama dönemine denk gelmiş ella içmen ' dedi. Ben bebeğe zararı olur mu ilacın diye sordum Hayır dedi. Sebebi yumurtlama dönemime denk gelmesi mi yani ?
Bebek gelişimine bir zararıda olmaz dedi ama kafam şişti bu düşüncelerden. Bilen varsa yardım ederse sevinirim çok cidden.
Iyi geceler
Ve uyuyamamak..
Çünkü sabah 9.30 da hsg çekimim var
Korkuyorum kötü çıkarsa diye..
Dimi ya Evet bugün nette de çıkabilir demişti o yüzden merak ettim de nick hatırlamıyorum yeni arkadaşlardan galiba
Canım hiç korkma
Diyelim ki tüpler tıkalı zaten o verdikleri sıvı açacak ki tüpleri yani kötü çıkarsa diye bir şey yok ki Allahin izniyle :)
Bak canım korkup kasma kendini rahat olki herşey oldugu gibi çıksın tüpler kasılınca kapalı gözükebilir miş ne kdr doğru Bilmem öyle duydum Rabbine sıgın temiz sonuçlar için dua et uyanksan bu saatte dua çok kıymetli bizede hbr ver çıkınca aklımdasın yarın yazıcaktım
Canım Allah yardımcın olsun hayırlı sonuclar alcaksin benim içime hiç kötü bir şey dogmuyor hatta onu çekilip öte ki aya hamilesin benceRahat olmaya çalışcam o anda inşallah canım Allahın izniyle herşey güzel olur inşallah hepinize dua ettim Rabbim kabul etsin
Haber veririm sonuç çıkınca..
Canım Allah yardımcın olsun hayırlı sonuclar alcaksin benim içime hiç kötü bir şey dogmuyor hatta onu çekilip öte ki aya hamilesin bence
amiiiiiiiingünaydın hayırlı sabahlar kızlar. dün akşam bahsettiğiniz ben miyim bilmiyorum ama sonucumu 2 saat sonra öğreneceğim. Bu cuma günü hayırlı sonuç alırım inşallah dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?