İnanıyorum ben ona ya. Temmuzdan beri düzenli doktora gidiyorum. Bu ay gitmedim çok rahatım içerde neler oluyo bilmiyorum :)Bilmem ki valla sağlıklı iki bireyin bile düzenli ilişkide hamile kalma oranı 6 aymis
bi de klasik stres yapmayın olur gelmeyin sık sık doktora akışına bırakın olayları var ya klasik :)
İnanıyorum ben ona ya. Temmuzdan beri düzenli doktora gidiyorum. Bu ay gitmedim çok rahatım içerde neler oluyo bilmiyorum :)
Merhaba kızlarrhamileliğinde göbek fıtığı olduğunu öğrenenler var mı ? Ne yaptınız zorlandınız mı ve doğumdan sonra geçti mi merak ediyorum cevaplarsanız sevinirimm
Olacağı varsa olur ya. Biz boşuna takıyoruz aslında. Korunarak hamile kalan çok var. Olmadı bi dahakine korunalım :)))Ben de geçen ay hiç takmadim ama bi şey olmadı :)
Bu ay da takmayacagim bakalım belki bu ay bir şey olur :)
Hayır hicbirsey kullanmıyorumNeden o kadar öne attı ki tarih.. bir şey fln mı kullandın? Yapılan kürler de adet düzenini bozabiliyor
Olacağı varsa olur ya. Biz boşuna takıyoruz aslında. Korunarak hamile kalan çok var. Olmadı bi dahakine korunalım :)))
Gitti gidiyor veya hepsi burada da var canım... Gebelik testi+ ovu testi paketleri gayet uygun 20-50 tl arasında değişiyorKızlar ovü testlerını nekdara ve nrrden alıyorsunuz
Hayırlısı canım gelecek aya olur inşallahKızlar kasiklarim da ve vajina da hafif ağrı oluyor sanırım bu ayda olmadi
Aynen bu da mantıklı :) o zaman hamile kalırız :)Hahaha çok mantıklı ya da üzerimizde bir şey varken deneyelim sonra sorarız hamile miyim diye :)
Bizde hemen yaptırdık ama morfoloji düşük çıkmıştı. Doktor çok sıkıntı değil dedi. Ama yarın tekrar gidecek eşim
İnşallah canımInsallah guzel sonuclarla cikarsiniz canim. Hic caninizi sikmayin.
Yok tatlım benim daha adetime 1 hafta var gecikmeden vermemPinapple canım sen bugun Kan vermemişmiydin ne oldu o
Pazartesi yap bence :) adet olursan test boşa gitmesinKizlar isten eve gelirken dayanamayip eczaneden test aldim ama yapmadim. Bat bu pazar. Sizce yarin sabah yaparsam cok mu erken yapmis olurum. Ya da ne bileyim, bekleyip cmts sabahi mi yapsam acaba? Ay ne kadar dayaniksizim su test konusunda ya. Sigarayi birakirken bu kadar zorlanmamisimdir herhalde.
Bende çok sabırsız bi insanım bence yarın sabah yap merakin gitsin en azından 1 gün daha az umutlanmis olursun eğer bebiş yoksaKizlar isten eve gelirken dayanamayip eczaneden test aldim ama yapmadim. Bat bu pazar. Sizce yarin sabah yaparsam cok mu erken yapmis olurum. Ya da ne bileyim, bekleyip cmts sabahi mi yapsam acaba? Ay ne kadar dayaniksizim su test konusunda ya. Sigarayi birakirken bu kadar zorlanmamisimdir herhalde.
Kizlar isten eve gelirken dayanamayip eczaneden test aldim ama yapmadim. Bat bu pazar. Sizce yarin sabah yaparsam cok mu erken yapmis olurum. Ya da ne bileyim, bekleyip cmts sabahi mi yapsam acaba? Ay ne kadar dayaniksizim su test konusunda ya. Sigarayi birakirken bu kadar zorlanmamisimdir herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?